mimovrste=) kot del brezčasne pravljice na ledu

Neskončna ledena ploskev in le nežen snop svetlobe, ki čaka na prvega nastopajočega. Tako se je začel tudi letošnji 22. Triglav Trophy, ki se je odvijal med 27. in 31. marcem 2013 na Bledu, ko se ob koncu drsalne sezone pomerijo najboljši mladi drsalci in drsalke sveta.

Čarobnim dogodkom na ledu ne bo videti konca - to smo vedeli že po prvih odrivih nabrušenih drsalk nastopajočih, ki so svoje znanje in veščine prišli predstavit z vseh vetrov. Priznanega tekmovanja se je letos udeležilo preko 80 tekmovalcev in tekmovalk.

Svojo pravljico na ledu je predstavil tudi mladi drsalni up Artur Gachinski, ki že posega po zvezdah in medaljah najbolj žlahtnega kova. Nezanemarljivo pa je tudi dejstvo, da predstavlja resno konkurenco Evgeniju Plushenku za uvrstitev na težko pričakovane zimske olimpijske igre, ki se bodo odvijale v Rusiji. V skupnem ekipnem seštevku je sicer slavila Japonska, tik za njo je sledila Rusija, odlično tretje mesto pa je pripadlo Turčiji.

Spletna trgovina mimovrste=) pa ob vsej očaranosti ni želela ostati le v vlogi pasivnega opazovalca. Tako smo se odločili na pomoč pri nagradah priskočiti drsalnemu klubu Jesenice. Trde in težke treninge od jutra do večera smo želeli nagraditi, zato smo z darilnimi vrečkami in paketi mimovrste=) obdarili najboljše drsalke in drsalce. Nekaj teh utrinkov si lahko ogledate tudi sami. Mladim športnikom in športnicam pa želimo še veliko uspehov na njihovi poti!