Ekipa mimovrste=)

Spletno trgovino mimovrste=) sestavlja mlada ekipa 500 sodelavcev, ki se vsak dan trudi za prijazne, kakovostne in udobne nakupe naših uporabnikov.

Vodje naših 17 oddelkov in podporna pisarna dnevno spremljajo dogajanje na trgu, iščejo prodajne novosti in uspešnice, artikle namenjene tako mladim, kot starejšim, zahtevnim in manj zahtevnim kupcem. Pri vsem tem pa je ena njihovih glavnih skrbi – odlična cena.

Zagotovo ste po telefonu že govorili z našimi prijaznimi sodelavci v centru za pomoč uporabnikom. Ti so vam na voljo za vsa vprašanja, tako o naši ponudbi, kot o izvedbi spletnega nakupa. Z veseljem vam pomagajo pri morebitnih dilemah pri oddaji spletnega naročila, pojasnijo lastnosti določenega artikla in vam celo svetujejo pri izbiri artikla.

Ekipa v skladišču in odpremi pa je tista, kateri gre zasluga, da prejmete naročene artikle čimprej. Vsi člani ekipe vedno sledijo hitro razvijajočim novostim iz področja logistike, pride pa tudi trenutek, ko nova merila postavljajo sami.

V oddelku marketinga skrbijo, da med oglasnimi bloki na televiziji zagledate tudi mimovrste=) nasmešek in vas na številne druge načine spomnijo na ugodne ponudbe v naši spletni trgovini. Za vas pripravljajo e-novice s trenutno najaktualnejšo ponudbo, skrbijo za vašo zabavo in informiranost na družbenih omrežjih, da tako ali drugače ne pozabite na nas.

Prijaznost, komunikativnost, kreativnost, čut za soljudi, družbena odgovornost ter natančnost so osrednje vrednote, na katerih sodelavci mimovrste=) gradijo svoje uspehe. Tu in tam kakšen artikel ni na voljo ali pa se v opis prikrade kakšen škrat. A se proti njim odločno borijo. Tudi to se zgodi. ;)