Mimovrste Partner - rešitev za podjetja in lastnike zaprtih trgovin s prodajo artiklov na mimovrste.com spletni tržnici

Zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je bil pred več kot dvema tednoma sprejet ukrep, s katerim so nadaljnjega zaprte vse trgovine, z nekaj izjemami. Ukrep je prizadel številne trgovce, ki so čez noč ostali brez prihodkov in brez možnosti prodaje svojih artiklov. Največji spletni trgovec v Sloveniji, Mimovrste, je že konec lanskega leta po zgledu t. i. Amazonove tržnice (v angleščini Amazon Marketplace), ustvaril spletno tržnico Mimovrste in trgovcem v trenutnih razmerah ponudil, da se pridružijo prodaji izdelkov na njihovi platformi in na ta način vsaj deloma nadomestijo izpad prihodkov. Mimovrste Partnerji bodo na ta način dobili priložnost, da se predstavijo in preko računalnikov, mobilnih telefonov in mobilne aplikacije dosežejo skoraj milijon potencialnih kupcev na mesec..

Trgovci lahko zelo učinkovito in hitro preko platforme Mimovrste Partner artikle ponovno ponudijo svojih zvestim kupcem kot tudi kupcem, ki redno nakupujejo v spletni trgovini Mimovrste. Ta zagotavlja Mimovrste partnerjem predstavitev artiklov na virtualnih policah, obisk, učinkovito spletno oglaševanje, moderno in preizkušeno nakupovalno izkušnjo, različne možnosti plačila, pomoč uporabnikom in utečen sistem vračil in reklamacij. Partnerji pri tem obdržijo kontrolo nad cenami, zalogo in procesom dostave. Preverjena in zanesljiva infrastruktura spletne trgovine Mimovrste omogoča, da bodo partnerji lahko začeli s spletno prodajo v najkrajšem možnem času. V trenutni situaciji bo Mimovrste novim partnerjem odpisala plačilo mesečne pristojbine za obdobje treh mesecev.

Spletno trgovino Mimovrste mesečno obišče vsak drugi Slovenec in mesečno odpremi več kot 70.000 zaključenih naročil. Mimovrste v trenutnih izrednih razmerah predstavlja tudi edino in največje odprto nakupovalno središče, kjer kupci lahko preko računalnikov, mobilnih naprav in moderne mobilne aplikacije dostopajo do artiklov, ki sicer v danih izrednih razmerah niso na voljo.

»Trgovci, ki so bili zaradi ukrepov za zamejitev koronavirusa primorani zapreti vrata svojih trgovin, se v zadnjih dveh tednih soočajo z velikimi poslovnimi izzivi. V spletni trgovini Mimovrste jim želimo v teh izjemnih časih stati ob strani in jim ponuditi možnost, da se pridružijo prodaji svojih artiklov na mimovrste.com spletni tržnici. Zaradi trenutnih razmer so se naše nakupovalne navade čez noč spremenile in preselile na splet, med virtualne police, in tako se je obseg dela in naročil skoraj podvojil v primerjavi s preteklim letom. Trgovci, ki na izredne razmere niso bili pripravljeni in nimajo vzpostavljene platforme za spletno prodajo artiklov, lahko izkoristijo možnost in svoje blago preprosto predstavijo in prodajo v spletni trgovini Mimovrste. Na ta način ne bodo dosegli le svojih kupcev, ampak bodo s prodajo na naši spletni platformi pridobili vso potrebno infrastrukturo kot tudi popolno marketinško podporo in popolno podporo strankam,« je pojasnila Jitka Dvořáková, regionalna direktorica Mall Group za jugovzhodno regijo.

Priznana blagovna znamka Mimovrste je ugled in zaupanje zvestih strank zgradila v zadnjih devetnajstih letih in v vseh teh letih pridobila širok krog zvestih strank. V zadnjem letu so v spletni trgovini zabeležili obisk več kot 5 milijonov unikatnih obiskovalcev, do danes so zabeležili več kot 900 tisoč registriranih uporabnikov.

Spletni trgovec Mimovrste se v danih razmerah trudi zadovoljiti naraščajoče povpraševanje kupcev po artiklih, ki jim v zdajšnjih razmerah niso dostopni. Trenutno potekajo pogovori z več slovenskimi trgovci in dobavitelji, pričakujejo pa, da se bodo odločitve sprejemale bliskovito hitro. S spoštovanjem vseh ukrepov po priporočilu Nacionalnega inštituta za javno zdravje so postavili zdravje svojih zaposlenih in kupcev na prvo prioritetno mesto, tako da do nadaljnjega delujejo izključno z brezkontaktno dostavo na dom in do preklica posluje brezgotovinsko.


Kako postati Mimovrste Partner?

Več informacij o projektu je na voljo na naslednji spletni povezavi www.mimovrste.com/mimovrste-partner. Trgovci, ki želijo postati Mimovrste Partner, naj posredujejo svoje osnovne podatke prek naslednjega spletnega obrazca bit.ly/mv-market-place in odgovorni pri Mimovrste se jim bodo oglasili v najkrajšem možnem času.