mimovrste=) tudi v Posočju

25. avgust 2014

V zadnjih letih je upadla pestrost trgovinske ponudbe nakupovalnih centrov, ki so cveteli še nedavno. Zapiranje trgovskih lokalov ni prizadelo samo podeželja, temveč se s tem soočajo tudi v večjih mestih. Slovenska klasična trgovinska branža je ekonomsko krizo močno občutila, vsaj za nekaj časa se je ustavil tudi njen razvoj. Še enkrat pa se je pokazalo, kako pomemben je razvoj in hoja v koraku s časom, kajti obseg spletnega trgovanja, tudi v Sloveniji, iz leta v leto narašča. Največja slovenska spletna trgovina mimovrste=) beleži dolgoročno konstatno letno rast. Povpraševanje po spletnih nakupih se očitno krepi, spletna ponudba pa je iz dneva v dan večja. Danes vam ni treba več v trgovino, saj pride ta k vam.

Od sekire, hrane za male živali, plenic, pnevmatike, do mobilnega telefona

Vse našteto in še mnogo več lahko kupite v največji slovenski spletni trgovini mimovrste=), ki preko internetne povezave pride v prav vsako slovensko vas. Slovenski spletni kupci pri njih še vedno najpogosteje naročajo računalniško opremo in gospodinjske aparate. Najbolj prodajan posamezni artikel preteklega polletja pa prihaja iz oddelka Avto-moto, in sicer gre za avtomobilsko pnevmatiko. Ponudba mimovrste=) se je v zadnjih letih izjemno razmahnila, saj lahko nakupujete kar v 16 oddelkih, kjer prav vsak družinski član najde nekaj zase. Ponudbo bodo še razširili, je povedala Lea Benedejčič, direktorica mimovrste=).

Spletno nakupovanje je preprosto

Za nakupovanje na spletu posameznik ne potrebuje posebnega znanja, za nakupovanje pri mimovrste=) pa tudi ne posebnih plačilnih kartic, saj plačilo lahko opravite po povzetju ali predračunu. Če pa se vam pri spletnem nakupu zatakne, priskočijo na pomoč v klicnem centru, kjer lahko oddate naročilo tudi preko telefona. V zadnjem letu so napredovali tudi v hitrosti dostave. „S spremembo logističnega sistema smo racionalizirali logistične poti znotraj podjetja, v želji, da bi kljub naraščajočemu številu kupcev naše storitve ostale zanesljive in še bolj kvalitetne kot doslej. Uspelo nam je še pospešiti pot naročila od sprejema naročila, do dostave kupcu, kjerkoli v Sloveniji. S tem pa smo tudi izboljšali delovni proces naših zaposlenih.“ je povedala Lea Benedejčič. Pri dostavi sodelujejo s Pošto Slovenija, tako kupcu mimovrtse=) paket dostavi kar pismonoša, lahko pa ga seveda prevzame v najbližji poštni izpostavi v svojem kraju.

Posebna vez mimovrste=) s Posočjem

mimovrste=) je s severno Primorsko povezana še na poseben način. Po letošnjem žledu, ki je prizadel tudi pas nad Tolminom, so zaposleni mimovrste=) z udarniškim delom pomagali očistiti planino nad Volčami, kjer je žled prizadela velik del pašne površine, ki jo je bilo treba očistiti. Sami so se v dnevu preživetem nad Tolminom prepričali, kako pomemben je bil njihov prispevek k povrnitvi planine v prvotno stanje. Gospodar planine Slavko Jug se jim je zahvalil z jedrnatimi in iskrenimi besedami: Velik se je nardil.

sodelavci

Sodelavci mimovrste=) na udarniškem delu nad Tolminom.

sodelavci