Pomoč uporabnikom

V spletni trgovini mimovrste=) vam Moj račun omogoča hiter in preprost dostop do podatkov o vaših naročilih. Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje svojega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke ter naslov za prejemanje računov in dostavo. Ustvarite lahko svoj profil in prejemate naše e-novice z akcijskimi ponudbamI, trenutnimi popusti in novostmi.

Na uvodni strani Moj račun boste našli praktičen pregled. Tu lahko spreminjate gesla, urejate osebne podatke in naslove dostave ter računa, se prijavite na e-novice itd.

1. Moja naročila

  • Pregled naročil

Vsa naročila so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno zaporedno številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z referenti Centra za pomoč uporabnikom in identifikacijo artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni datum naročila, cena artikla in faza obdelave naročila.

  • Podrobnosti o naročilu - sledenje pošiljke

Znotraj vsakega naročila vidite vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način dostave, način plačila, identifikacijo artikla, število naročenih artiklov in ceno. Pod funkcijo »Sledenje pošiljke« pa lahko tudi preverite, kjer trenutno se nahaja vaše naročilo (priprava artiklov v skladišču, odpremo preko dostavne službe, čakanje na prevzem itd.).

  • Moje e-novice

Bi radi bili obveščeni o novostih, popustih in posebnih akcijah, kot so brezplačna dostava, popusti, sezonske odprodaje, akcijski kompleti, najbolj priljubljeni artikli in podobno? Preprosto označite »Da, želim prejemati e-novice in dobivali jih boste na svoj elektronski naslov«. E-novice pošiljamo tedensko.

  • Ukinitev računa

Če izberete možnost Ukinitev uporabniški račun, boste prejeli elektronsko sporočilo z navodili za ukinitev računa. POZOR: Ukinitev računa je nepovratna in onemogoča nadaljnji dostop do podatkov o naročilih.

2. Moji seznami želja

Če boste pri nas bolj pogosto kupovali enake artikle, si lahko za lažjo oddajo naročila sami kreirate svoje sezname želja za prihodnje nakupe. Posamezni artikel si lahko shranite na seznam s klikom na gumb »Shrani na seznam«. Sezname želja lahko potem prosto urejate po svoji želji.

3. Moj sledilec

Če želite slediti ceni določenega artikla, lahko aktivirate funkcijo »Sledi ceni«. Preko e-pošte vas bomo obvestili, ko bo artikel dosegel vašo želeno ceno.

S funkcijo sledilca pa lahko tudi spremljate zalogo artiklov, ki trenutno niso na zalogi (Rok dobave ni znan). Funkcijo aktivirate z gumbom »Zanima me«. Ko bo artikel prišel na zalogo, vas bomo o tem nemudoma obvestili preko e-pošte.

4. Moje ocene

Vsak uporabnik mimovrste=) lahko kupljeni artikel oceni in zapiše zanj tudi komentar oz. svojo izkušnjo z njim. Objava ocene je javna. Član se ob objavi odloči sam, ali bo poleg ocene objavil svoje ime in kraj, od koder prihaja.

5. VIP klub

Pod to rubriko lahko spremljate stanje svojega VIP statusa ali statusa za pridobitev VIP statusa, torej koliko pogojev ste že izpolnili.

6. Moji naslovi

Če naročate artikel na drug naslov (ne na glavnega), lahko tukaj dodate novega. To velja tako za naslove za pošiljanje računa kot naslove za dostavo. Vpišete lahko več naslovov in potem vsakič preprosto izberete pravega.

7. Moji profili

Profili so namenjeni uporabnikom, ki pogosto spreminjajo naslov za dostavo (dostava v službo, v počitniško hišo, k staršem itd.). Uporaba profilov vam olajša nakupovanje in prihrani čas. Zdaj vam ni treba več pri vsakem nakupu vnašati vedno istih podatkov, kot so naslovi, način plačila in dostava. Pri nakupovanju preprosto izberete enega izmed profilov in podatki bodo vnešeni samodejno.

8. Moji podatki

Tukaj spreminjate svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov dostave in računa).

V primeru, da bi kljub zgoraj navedenim informacijam imeli težave pri naročanju ali dostopanju do informacij o svojem nakupu, se lahko obrnete na spodnji kontakt:

Kontakt za informacije in pomoč uporabnikom

  • Telefon: 04 5811 600

Naročila po telefonu

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 04 5811 600. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 in ob sobotah od 8.00 do 12.00.