Širitev največje slovenske spletne trgovine mimovrste=)

Ljubljana, marec 2015

Največja slovenska spletna trgovina mimovrste=) je leto 2015 pričela z uresničevanjem strategije razvoja, ki temelji na širitvi. Prva etapa širitve je tik pred vrati, kajti od 1. aprila dalje lahko svoje nakupe v največji slovenski spletni trgovini mimovrste=) osebno prevzamete na novem prevzemnem mestu mimovrste=) v Celju.

Spletna trgovina mimovrste=), odpira svoje novo prevzemno mesto v celjskem Mercator centru, na Opekarniški ulici 9, kjer so zaenkrat omogočili tudi štiri nova delovna mesta. »Širitev je ena od prioritet našega razvoja, zato smo še toliko bolj veseli ob odprtju prevzemnega mesta v Celju, saj so se naša prizadevanja zadnjih mesecev pričela udejanjati. Zadovoljni in hvaležni smo, da lahko kljub ekonomsko zahtevnim časom nemoteno nadaljujemo s svojo začrtano strategijo in da s širitvijo lahko omogočimo nekaj novih delovnih mest tudi v celjski regiji.« je povedala direktorica spletne trgovine mimovrste=) Lea Benedejčič.

Pri izbiri lokacije prevzemnega mesta je najpomembnejša dostopnost

Spletna trgovina mimovrste=) se je že pred leti zavezala, da bo svojim spletnim kupcem omogočala tudi osebni prevzem naročil, saj marsikdo raje osebno pride po svoj spletni nakup ter tako prihrani strošek dostave in se posvetuje s prodajnim osebjem o artiklu ali načinu plačila. Pri izbiri lokacije prevzemnih mest mimovrste=) upošteva predvsem dostopnost lokacije, saj želi svojim kupcem kar se da olajšati pot do svojega naročila.

Kupcem prijazno prevzemno mesto

Vsa velika in mala naročila lahko kupci tudi v Celju prevzemajo brez stroškov poštnine, pakiranja, čaka pa jih tudi brezplačno parkirišče in prijazni uslužbenci. Uporabnikom bo nasmešek na obraz prav gotovo narisal tudi prezaposlenim kupcem prijazen urnik. Priročno prevzemno mesto bo namreč odprto od ponedeljka do sobote, od 8.00 do 20.00 ure.

Že peto prevzemno mesto največje spletne trgovine

Največja slovenska spletna trgovina mimovrste=) se do zdaj ponaša že s štirimi prevzemnimi mesti po Sloveniji - z dvema v Ljubljani, enim v Mariboru in še enim na Jesenicah. Celjsko prevzemno mesto je tako dobra novica za vse prebivalce tamkajšnje regije, obenem pa tudi pomemben korak na poslovni poti spletne trgovine mimovrste=).