Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo so vam naslednji načini plačila

PLAČILO OB POVZETJU

Kartica

Z gotovino lahko plačate ob prevzemu artikla na prevzemnih mestih Mimovrste.

Na prevzemnih mestih mimovrste d.o.o. je možno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club). Plačilo z vrednotnicam ni mogoče.

Kartično plačilo ob dostavi je možno:

 • Pošta Slovenije - stranka lahko s kartico plača ob prevzemu paketa na Pošti Slovenije. V primeru, da prejme paket na dom, lahko (v večjih mestih) preveri direktno pri pošti, ki ji dostavi paket, preveri ali je možno plačili s kartico direktno pri dostavljalcu. Stranka lahko pokliče tudi pomoč za stranke Pošte Slovenije, kjer pridobi te informacije. Tudi v manjših krajih je ta možnost na voljo, svetujemo le, da stranka kontaktira Pošto Slovenije, kjer ji zaupajo podatek, če je možno plačilo s kartico ali le z gotovino.
 • DPD - plačilo s kartico direktno pri dostavljalcu ni možno. Navodila za plačilo paketa preko spleta (če želi izbrati kartično plačilo, namesto plačilo z gotovino) stranka prejme v SMS sporočilu, ki ga prejme s strani DPD o dostavi paketa. Stranka lahko plača s kartico tudi na izbranih PUDO točkah, kamor preusmeri svoj paket. (Petrol, trafike ...).

 • GLS Paketomati - Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli na izbranem GLS Paketomatu, in ki še ni plačano, lahko na GLS Paketomatu poravnate s kartico. Plačilo z gotovino ni mogoče. Dodatno plačilo v primeru plačila po povzetju znaša 1 € in je vključeno v ceno mimovrste=) spletnega naročila.
 • VISA/MASTERCARD PLAČILO PREKO SPLETA

  Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

  Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

  V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb ''Oddaj naročilo'' se vam bo odprlo pojavno okno PayU plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

  Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

  Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.

  Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

  Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@mimovrste.com za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

  Za imetnike plačilnih kartic z odloženim plačilom, je na voljo tudi plačilo na obroke, vendar zgolj v primeru, da imajo omenjeno storitev že urejeno s svojo matično banko. Za več informacij o tovrstnih obročnih plačilih se obrnite na svojo banko.

  OBROČNO PLAČILO LEANPAY

  V mimovrste=) košarici lahko izberete hitro obročno plačilo, ki ga omogoča Leanpay.

  Več o tej storitvi si lahko preberete tukaj.

  Leanpay je storitev, ki uporabniku omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri nakupu na mimovrste=) z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«).

  Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno na mimovrste=). Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

  Na mimovrste=) je mogoče izbrati to obliko obročnega plačila za artikle v vrednosti nad 100 €, kupec pa lahko izbira med 6, 12, 18, 24 in 48 obroki.

  Pogoji so navedeni na spletni strani Leanpay.

  Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

  Za uporabo storitev Leanpay uporabnik nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga važna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Uporabnik/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

  Kredit lahko sklenete samo za artikle, ki jih dostavlja Mimovrste. Te storitve ni mogoče koristiti za artikle, ki jih dostavlja Vivantis ali katero drugo podjetje, ki prodaja v Mimovrste spletni tržnici (Partnerska prodaja).

  V primeru koriščenja promocijskih kod v Košarici, vam kot Način plačila, Obročno plačilo - Leanpay, ni na voljo.

  Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo uporabnika za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

  V primeru denarnih vračil mimovrste=) celotni znesek vrne plačniku (Leanpay).

  DINERS CLUB - SAMO OB OSEBNEM PREVZEMU NA PREVZEMNIH MESTIH

  Trenutno je mogoče samo plačilo na prevzemnih mestih Mimovrste, spletno plačilo z Diners kartico pa je v tem trenutku onemogočeno.

  Naročilo lahko oddate preko spleta, izberete osebni prevzem v vam najbližjem prevzemnem mestu ter ob prevzemu opravite plačilo s kartico Diners Club.

  Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na  info@mimovrste.com za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

  PREDRAČUN (TRR)

  Z nakazilom na račun podjetja Mimovrste d.o.o. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1-2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Mimovrste d.o.o.

  Plačilo z vrednostnicami ni mogoče.