PR:SL_Víkendománie


Prevzemna mesta

Zaradi redne letne inventure bodo vsa prevzemna mesta ta petek, 29. 3. izjemoma odprta samo do 15:00, zato pohitite s prevzemom naročil. V soboto, 30.3. pa bodo vsa prevzemna mesta ZAPRTA. Hvala za razumevanje.

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v naših prevzemnih mestih, kjer se lahko tudi osebno posvetujete z mimovrste=) referenti.

Prevzemna mesta

Koristne informacije

Na prevzemnih mestih lahko prevzamete artikle iz spletnega naročila po prejetju e-obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem oziroma če je drugače navedeno (na primer nakup artiklov na licu mesta in so tam na zalogi).

Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), vas bodo na prevzemnem mestu prosili za številko naročila, ki jo prejmete v elektronskem in SMS sporočilu, ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

Osebni prevzem omogočamo samo za artikle do teže 100 kg.

V vsakem prevzemnem mestu vam je na voljo tudi posvet z mimovrste=) referenti in pomoč pri morebitnih vprašanjih.

V prevzemnih mestih lahko plačate z gotovino, v enkratnem znesku s kreditnimi karticami Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club ali pa na obroke s karticami Diners Club in obročno kreditno kartico Visa Electron za stranke Abanke. Več o načinih plačila.