Prevzemna mesta

Spoštovani, sporočamo vam, da je prosta prodaja v naših prevzemnih mestih in BTC trgovini zopet na voljo. Lep pozdrav, ekipa mimovrste=)

Spoštovani kupci, naša spletna trgovina deluje nemoteno. Vsa naša prevzemna mesta so odprta kot običajno in še vedno lahko koristite vse načine plačil. V prevzemnih mestih spoštujemo ukrepe o obveznem nošenju mask, vzdrževanju fizične distance in dezinfekciji rok v zaprtih javnih prostorih. V skrbi za vašo varnost in varnost naših zaposlenih, vas prosimo, da ta pravila dosledno spoštujete. Za brezkontaktni osebni prevzem priporočamo, da ob nakupu izberete spletno plačilo s kreditno kartico ali nakazilom na TRR. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo. #SKUPAJVVSEM

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v naših prevzemnih mestih.

Prevzemna mesta

Koristne informacije

Zakaj je potrebno plačati za osebni prevzem?

Spoštovani kupci, radi bi vas obvestili, da smo ponovno začeli z zaračunavanjem osebnega prevzemna na prevzemnih mestih, mimovrste=) je to storitev v preteklosti že redno zaračunavala. V zadnjih letih je naša rast izjemna, temu sledi tudi razvoj logistike, pričeli smo tudi z vlaganjem v razvoj prevzemnih mest. V letošnjem letu smo pripravili odmevno otvoritev razširjenega prevzemnega mesta v BTC-ju, ki smo ga spremenili v zelo obiskano trgovino. Do konca leta bomo povečali in nadgradili tudi prevzemno mesto v Mariboru. Sledi še nadgradnja ostalih prevzemnih mest, kjer bomo omogočili več proste prodaje artiklov hitre potrošnje (t.i. hooking sistem). Povpraševanje po osebnem prevzemu je izjemno in raste iz leta v leto, zato nam linearno rastejo tudi stroški prevoza na prevzemna mesta, zaposlili smo veliko dodatnega kadra, operativni stroški zaradi epidemije so visoki. Odločili smo se, da kupcem ne zamolčimo tega stroška in ga ne skrijemo v cene, saj smo želeli biti z vami kar se da transparentni. Strošek osebnega prevzema smo določili na razmeroma prijaznih 0,90 €. Hvala za razumevanje.

Kdaj lahko prevzamem naročilo?

Na prevzemnih mestih lahko prevzamete artikle iz spletnega naročila po prejetju e-obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem oziroma če je drugače navedeno (na primer nakup artiklov na licu mesta in so tam na zalogi).

Kaj pripravim za prevzem naročila?

Pri osebnem prevzemu naročil, ki so že plačana (s kreditno kartico, po predračunu ipd.), vas bodo na prevzemnem mestu prosili za številko naročila, ki jo prejmete v elektronskem in SMS sporočilu, ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

Ali lahko vse artikle osebno prevzamem?

Osebni prevzem omogočamo samo za artikle do teže 100 kg, dobavitelja Mimovrste.