PR:SL_2020-MJ-05-MALLDAYS


Direktorica mimovrste=) Lea Benedejčič je prejemnica priznanja managerkam.

Bled, 3. junij 2014

Na konferenci Odličnost managerk, ki se danes odvija na Bledu, so že desetič podelili priznanja Artemida, namenjena vodilnim managerkam, ki izstopajo pri ustvarjanju dodane vrednosti v svojih podjetjih in organizacijah. Nagrado je letos prejela tudi Lea Benedejčič, ki je direktorsko mesto v največji slovenski spletni trgovini mimovrste=) prevzela aprila leta 2013.

Lea Benedejčič se je podjetju mimovrste=) pridružila leta 2011 kot pomočnica direktorja in s seboj prinesla številne mednarodne izkušnje na področju logistike, IT-ja in telekomunikacij. Vodenje podjetja je prevzela lani in od tedaj izvedla uspešno pozicioniranje podjetja mimovrste=) znotraj skupine Netretail, med njenimi zadnjimi uspešnimi projekti pa je optimizacija logističnih procesov.

„Vodenje največje in najuspešnejše spletne trgovine v Sloveniji in regiji mi je v veselje in velik izziv. Podjetje je stabilno in trdno, tako da verjamem, da nam bo uspelo realizirati vse cilje, ki so pred nami. Nekaj pomembnih ciljev smo v minulem letu že realizirali - uvajanja novih prodajnih programov in optimizacije logističnih procesov. Še posebej pa me navdušuje ekipa sodelavcev mimovrste=), ki uspešno skrbi za naše stranke in za to, da jim lahko nudimo kakovostne storitve ob veliki izbiri izdelkov po ugodnih cenah.” je povedala Lea Benedejčič, direktorica mimovrste=), ob prejemu nagrade.

Podjetje mimovrste=), ki od ustanovitve leta 2002 beleži konstantno rast, je s pomladjo uvedlo nekatere skrbno načrtovane novosti. Njihovi kupci so najbolj opazili prenovo spletne trgovine, v ozadju pa je podjetje izvedlo prenovo celotnega procesnega sistema. Podjetje mimovrste=) se je v dobrem desetletju iz slovenskega startupa razvilo v uspešno podjetje, ki je pritegnilo pozornost Netretail Holdinga, največjega spletnega trgovca v srednji in vzhodni Evropi. Netretail Holding je konec leta 2012 postal 100-% lastnik mimovrste=). Panoga spletnih trgovin je ena od redkih panog, ki jim je ekonomska kriza prizanesla, saj po podatkih Eurostata že desetletje beležijo konstantno rast na račun povečevanja števila spletnih nakupovalcev.

Priznanje Artemida podeljujeta Sekcija managerk pri Združenju Manager in Planet GV. Namenjena je vodilnim managerkam v podjetjih in organizacijah, ki pri svojem poslovanju dosegajo odličnost, ki je vredna posnemanja tudi moških kolegov. Priznanje Artemida je spodbuda ženskam, da se odločijo za managerske izzive.

Več o nagradi si lahko preberete tudi na naslednji povezavi: www.zdruzenje-manager.si/priznanja/artemida

Dodatna vprašanja lahko naslovite na mimovrste=) marketing in odnose z javnostmi:
Telefon: 04/ 58 11 661
E-pošta:pr@mimovrste.si