Zaposlitev

Ljudje so nosilci razvoja in rasti podjetij. Zato ustvarjamo zdravo delovno okolje, sproščeno in prijateljsko vzdušje med sodelavci, saj verjamemo, da dobre rezultate ustvarjajo zadovoljni in sproščeni ljudje.


Sodelavci mimovrste=) ustvarjamo največjo slovensko spletno trgovino, ki postavlja trende spletne prodaje. Lansko pomlad smo se pridružili skupini Allegro, eni najbolj obiskanih spletnih tržnic v Evropi, ki združuje več kot 250 milijonov produktov in 135.000 trgovcev preko skupne platforme, ki jo uporablja 13,5 milijona aktivnih potrošnikov.

Svojim zaposlenim omogočamo zdrav in fleksibilen delovni čas za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja, možnost (občasnega) dela od doma, v naši skupni kuhinji je vedno na voljo odlična kava, večkrat pa nas razveseli tudi pasji obisk, saj smo 'pet-friendly' podjetje.

Vse aktualne zaposlitvene oglase lahko preverite TUKAJ

Sodelavci mimovrste=) ustvarjamo največjo slovensko spletno trgovino, ki postavlja trende spletne prodaje. Pomladi leta 2022 smo se priključili skupini Allegro, eni najbolj obiskanih spletnih tržnic v Evropi, ki združuje več kot 250 milijonov produktov in 135.000 trgovcev preko skupne platforme, ki jo uporablja 13,5 milijona aktivnih potrošnikov.

    Če si želiš stopiti na novo pot skupaj z ekipo, ki se ne boji dinamičnega dela, vsakodnevnih izzivov, samoiniciativnosti, sodelovanja v mednarodnem prostoru, iskanja svežih in včasih tudi norih idej, potem si pravi za nas.

    Sodelavci mimovrste=) damo veliko na dobre medsebojne odnose, zato nam je pomembno, da se naši zaposleni na delu dobro počutijo in tudi sami prispevajo k pozitivnemu vzdušju v ekipi. V naši skupni kuhinji je vedno na voljo odlična kava, večkrat pa nas razveseli tudi pasji obisk, saj smo 'pet-friendly' podjetje.

Vabimo te, da nam pomagaš pri nadaljevanju naše zgodbe o uspehu in morda si ravno ti tisti kos v mozaiku, ki ga pri mimovrste=) še iščemo.