Zaposlitev

Ljudje so nosilci razvoja in rasti podjetij. S svojo kreativnostjo in inovativnimi idejami ustvarjajo dodano vrednost, ki je temelj sodobne ekonomije. Ta vrednost je največja v okolju, ki omogoča dovolj svobode, da ideje lahko dozorijo in zasijejo v vsej svoji ustvarjalni veličastnosti; v okolju, kjer iskrivih domislic ne duši birokracija in slabi odnosi znotraj podjetja; v okolju, ki spodbuja drugačne rešitve problemov in razmišljanje izven konvencionalnih okvirov, če to pomeni bolj učinkovito in bolj kakovostno rešitev. Nosilci takih idej so ljudje, ki zaupajo vase, so strastni pri svojem delu in se sprijaznijo šele z odličnostjo.

Prijetno vzdušje, odlični rezultati

Med sodelavci na mimovrste=) vlada sproščeno in prijateljsko vzdušje in tudi zato nam uspeva dosegati velike uspehe in dobre rezultate. Red seveda mora biti, sicer nam ne bi uspelo osrečiti toliko kupcev prav vsak dan, toda kompleksna hierarhija, številni šefi in podobne "bolezni" velikih korporacij le otežujejo učinkovito delo. Pri nas imajo vsi sodelavci, kot posamezniki in kot del ekipe, neposreden vpliv na poslovanje mimovrste=).

Na delo ne hodimo v oblekah in kravatah. Ne uporabljamo zapletenih aplikacij za nadzor dela. Ne postavljamo nemogočih zahtev. Ker so ljudje prvi. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo največ. In rastejo. Smisla za humor ne zahtevamo, je pa močno zaželen.

Za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja omogočamo:

  • fleksibilen delovni čas, glede na naravo dela,
  • možnost (vsaj občasnega) dela od doma,
  • zabave oziroma izleti za sodelavce,
  • letne razgovore,
  • zdravje na delovnem mestu.

Da delo za računalnikom ne bi negativno vplivalo na zdravje, se trudimo poskrbeti za čim bolj zdravo delovno okolje. Poleg najsodobnejše opreme (tako računalniške, kot pisarniške) je sodelavcem vsak dan na voljo sveže sadje ter priboljški, uporabljajo pa lahko tudi rekreacijske kapacitete, ki jih zakuplja podjetje. Miza za namizni nogomet je priljubljena oblika druženja med odmori. Delo na mimovrste=) pa lahko pomeni tudi prihranke – sodelavci so deležni popustov pri lokalnih ponudnikih, zavarovalnicah, bankah ipd., prav tako pa lahko še bolj ugodno nakupujejo iz ponudbe mimovrste=).

V izboru Zlata nit za najboljšega delodajalca, ki ga prireja časopis Dnevnik, smo se v letu 2008 uvrstili med 7 finalistov v kategoriji malih podjetij. Od 21 finalistov med malimi, srednjimi in velikimi podjetji smo bili edino podjetje z Gorenjske ter edino trgovsko podjetje.

TRENUTNO NI ODPRTIH DELOVNIH MEST