Nagrada DIGGIT za mobilno aplikacijo mimovrste=)

Ljubljana, četrtek, 4. junij

Po tem, ko so delovanje mobilne aplikacije mimovrste=) pohvalili mnogi uporabniki, je mimovrste=) za svojo mobilno aplikacijo prejela tudi nagrado na 4. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah (DIGGIT). Gre za prvo slovensko aplikacijo, ki povezuje nakupovanje v trgovini z nakupovanjem na spletu. S preprostim skeniranjem kode v katerikoli klasični trgovini, vam spletna aplikacija mimovrste=) pomaga preveriti ceno, tehnične lastnosti, garancijsko dobo in dobavljivost enakega artikla v spletni trgovini mimovrste=).

Direktorica mimovrste=) Lea Benedejčič je ob prejemu nagrade povedala: »Veseli smo, da je poleg naših uporabnikov aplikacija požela tudi pohvalo strokovnjakov na področju digitalnih komunikacij. Mobilna aplikacija mimovrste=) je odgovor na trend rastoče spletne prodaje na mobilnih napravah in tudi na vse večjo ozaveščenost in informiranost kupcev, ki primerjajo lastnosti in cene artiklov v klasičnih in spletnih trgovinah preden se odločijo za nakup. Kupci si namreč želijo hitrih, prepostih in lahko dostopnih informacij in vse to jim naša aplikacija tudi omogoča.«

Aplikacija mimovrste=) je na voljo za uporabnike operacijskih sistemov Android in iOS in je tako odličen pripomoček za mobilno nakupovanje kjerkoli in kadarkoli. Uporabnikom aplikacije so poleg čitalca črtne kode, na voljo tudi številne druge funkcije, ki so na voljo v spletni trgovini mimovrste=), ki mesečno beleži 1.200.000 obiskov.

title

Uporabniki tako lahko brskajo po široki ponudbi največje slovenske spletne trgovine, preučijo podrobnosti ogledanega izdelka in preverjajo podrobnosti svojega naročila. Aplikacija omogoča tudi urejanje nakupovalnega seznama, lociranje najbližjega prevzemnega mesta in preverjanje odpiralnih časov petih prevzemnih mest po Sloveniji. Pri mimovrste=) so veseli, da je aplikacija prepričala tudi tiste, ki so že dalj časa vajeni nakupovati prek mobilnih naprav doma in v tujini.

Aplikacija je za uporabnike operacijskega sistema Android na voljo tukaj:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nrholding.mimovrste

Za uporabnike operacijskega sistema Apple iOS pa tukaj:
https://itunes.apple.com/us/app/mimovrste/id920741484?ls=1&mt=8