Spremembe v vodstvu mimovrste=)

  • 1. maj 2011

Spremembe v vodstvu mimovrste=) - Jugoslav Petković prevzel vlogo svetovalca za produktni razvoj - vodenje podjetja samostojno prevzel Darko Butina

S 1. majem 2011 je Jugoslav Petković vlogo direktorja mimovrste=) zamenjal z vlogo svetovalca za produktni razvoj, kjer bo skrbel za nadaljnji razvoj storitve oz. produkta, ki ga mimovrste=) ponuja kupcem. Z majem je vodenje podjetja samostojno prevzel Darko Butina, ki je funkcijo direktorja družbe nastopil avgusta 2010.

"V času, odkar je Darko z nami, smo se vsi skupaj - tako lastniki, kot sodelavci in seveda tudi jaz - prepričali, da je prav on tisti, ki mu lahko mirno in z zadovoljstvom predam vodenje podjetja, jaz pa se lahko ponovno v celoti posvetim tistemu, kar me najbolj veseli," je povedal Petković.

Jugoslav Petković je od ustanovitve podjetja leta 2001 do leta 2006 skrbel za razvoj znamke in produkta mimovrste=) ter vodenje tehničnega oz. razvojnega dela, septembra 2006 pa je na pobudo solastnikov prevzel vodenje podjetja. Pod njegovim vodstvom je podjetje uspešno izvedlo reorganizacijo, izboljšalo procese, utrdilo pozitivne odnose med sodelavci in začelo delati tudi na boljši finančni uspešnosti podjetja. Podjetju se je aprila 2010 pridružil Darko Butina, čigar prva zadolžitev je bilo področje financ. V okviru načrtovanja nadaljnje rasti je bila sprejeta tudi odločitev, da za dolgoročno stabilizacijo podjetja in za širitev poslovanja v tujino mimovrste=) poišče investitorja, kar je eden najpomembnejših projektov v dosedanji zgodovini mimovrste=). Eden izmed naslednjih večjih projektov Jugoslava Petkovića v novi vlogi svetovalca za produktni razvoj bo prav priprava podjetja na mednarodno širitev.