Planet Pool aquablanc +
15,95 €

PP – Aquablanc + je sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode. Primeren je za bazene volumna od 3000 – 6000 litrov. Ne vsebuje klora! Pred uporabo Aquablanc + uravnajte pH vrednost med 7,0 in 7,4.

Planet Pool klor plus, 1 kg
13,99 €

Odlična cena

Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov.

Planet Pool Pooltester - pH/O2, aktivni kisik (blister)
12,95 € 11,99 €

Odlična cena

Tester za merjenje parametrov bazenske vode PlanetPool Pooltester pH/O2 vsebuje merilno posodico za vzorčno vodo ter 20 reagentnih tabletk za pH in 20 reagentnih tabletk za kisik.

Planet Pool algicid standard, 10 l
39,99 €

Odlična cena

PlanetPool Algicid standard deluje proti algam v bazenski vodi. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool aktivator za aktivni kisik, 1 l
14,99 €

Odlična cena

PlanetPool Aktivator za aktivni kisik za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivnim kisik granulatom in nudi zaščito proti algam in bakterijam.

Planet Pool algicid special, 1 l, nepeneč
10,99 €

Odlična cena

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo, ki se uporablja za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Planet Pool pH minus, granulat, 5 kg
16,99 €

Odlična cena

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool aktivni kisik granulat, 1 kg
15,99 €

Odlična cena

PlanetPool Aktivni kisik granulat za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivatorjem za aktivni kisik.

Planet Pool rezervni set za analizo vode pH/klor
9,99 €

Odlična cena

PP – Rezervni set za analizo vode pH/Cl vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. Komplet vsebuje 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.

Planet Pool pH minus granulat 15 kg
39,99 €

Odlična cena

pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool klor granulat, 3 kg, hitrotopen
24,99 €

Odlična cena

PP – Klor granulat je sredstvo, ki ga uporabljamo za prvo, sunkovito in hitro kloriranje. Vsebuje več kot 50% aktivnega klora. Je pH nevtralen in primeren za vse trdote vode. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je stabiliziran in hitrotopen.

Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg
14,99 €

Odlična cena

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool multitab 3 kg / 200 g
29,99 €

Odlična cena

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg
6,99 €

Odlična cena

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool montažni skimer s povratno šobo
44,94 €

Skimer je primeren za montažne bazene z jeklenim obodom. Uporablja se za povezavo peščenega filtra z bazenom. Velikost njegove odprtine je 15 × 14,2 cm. Vključena je tudi povratna šoba.