Planet Pool klor granulat, hitrotopen, 5 kg

Planet Pool klor granulat, hitrotopen, 5 kg

Številka: 893455
Odlična cena
Sredstvo PlanetPool Klor granulat za sunkovito in hitro kloriranje in vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Celoten opis
39,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 893455

Predstavitev

PlanetPool Klor granulat

Sredstvo PlanetPool Klor granulat ima več kot 50 % aktivnega klora, uporablja se za sunkovito in hitro kloriranje. Uporablja se za vse trdote vode, je pH nevtralen, stabiliziran in hitrotopen. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Deluje na Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli in Legionella sp.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Idealna vsebnost klora znaša med 0,6 in 1,0mg/l. Poskrbei je treba, da sta pH vsebnost in vsebnost klora vedno v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte približno 50 g granulata na 10 m3 vode. Za dolgotrajno doziranje dodajte 20 g granulata na 10 m3 vode vsakih 3–6 dni. Za sunkovito kloriranje (po nevihti, po večjem številu kopalcev, itd.) dodajte 70–100 g granulata na 10 m3 vode. Klor praviloma dodajajte zvečer. Vsebnost klora in pH-vrednost je treba preverjati vsak teden. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Granulata nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 5 kg
  • Namen: za sunkovito in hitro kloriranje, za vzdrževanje vode v privatnih bazenih

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S