Planet Pool multitab 1 kg / 200g

Planet Pool multitab 1 kg / 200g

Številka: 662963
Odlična cena
PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora. Celoten opis
11,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 662963

Predstavitev

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa med 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v bazenu.

Uporaba: Vsakih 8–14 dni dodajte 1 tableto na 20 m3 vode. Položite jo v peščeni filter ali pa v bojo za kloriranje. Redno preverjajte vsebnost klora in pH-vrednost. Tableto nikoli ne dajajte neposredno v bazen, ker obstaja nevarnost razbarvanja folije!

Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Pri mešanju teh sredstev z drugimi klorirnimi sredstvi lahko pride do močnih reakcij in eksplozije.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki, ker se lahko sproščajo nevarni plini (klor). Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S