Planet Pool algicid special, 3 l, nepeneč

Planet Pool algicid special, 3 l, nepeneč

Številka: 662959
Odlična cena
Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneč. Uporablja se za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami. Celoten opis
26,95 €
25,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 662959

Predstavitev

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneč. Uporablja se za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vrednosti klora in pH zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor.

Uporaba: Prvo doziranje: 100 ml proizvoda dodajte v 10 m3 vode. Vsak teden nato dozirajte po 50 ml proizvoda v 10 m3 vode ali pa vsakih 14 dni po 100 ml10 m3 vode. Sredstvo najprej razredčite v vedru vode in ga šele nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Poleg algicidov uporabljajte še sredstva za uravnavo pH vrednosti in dezinfekcijska sredstva.

V kolikor so se alge že razvile v vašem bazenu, opravite sunkovito kloriranje s Klor granulatom. To sredstvo je nepeneče in primerno za uporabo v bazenih z masažnimi, protitočnimi napravami.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!

V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S