Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg

Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg

Številka: 663705
Odlična cena
PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4. Celoten opis
6,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini zadnji kos

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 663705

Predstavitev

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Kislinski preparat je v trdnem stanju in je zato primeren za daljše skladiščenje. Je popolnoma brez klora, hitrotopen in brez ostankov.

Idealna pH-vrednost vode je od 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor.

Uporaba: 150 g pH-minus granulata zadošča, da v 10 m3 vode zniža pH vrednost za približno 0,2. Pri trdi vodi je potrebno večje doziranje, pri mehki vodi pa manjše. Med doziranjem preverite pH-vrednost. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo!

Raztopine ne dodajajte v bližini kovinskih delov.

Za čiščenje oblog vodnega kamna raztopite približno 200 g sredstva v 2 litrih vode, nanesite to raztopino na površino, pustite delovati in sperite z vodo.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Upoštevajte varnostne napotke. Preprečite stik s kožo in očmi. Pri delu nosite zaščitne rokavice.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S