Planet Pool aktivni kisik granulat, 1 kg

Planet Pool aktivni kisik granulat, 1 kg

Številka: 893453
PlanetPool Aktivni kisik granulat za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivatorjem za aktivni kisik. Celoten opis
14,95 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
14.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 893453

Predstavitev

PlanetPool Aktivni kisik granulat

PlanetPool Aktivni kisik granulat za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivatorjem za aktivni kisik – v tej kombinaciji zagotavlja kristalno čisto vodo. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Idealna vsebnost klora znaša med 0,6 in 1,0mg/l. Poskrbei je treba, da sta pH vsebnost in vsebnost klora vedno v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim kisika in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte v 10 m3 vode približno 200 g Aktivnega kisik granulata in 100 ml Aktivatorja za aktivni kisik. Za redno doziranje tedensko dodajte po 100 g granulata in 50 ml aktivatorja na 10 m3 vode. Redno preverjajte pH vrednost in vsebnost aktivnega kisika v vodi. Pri višjih temperaturah, ob večjih obremenitvah, po nevihti itd. je običajno potrebno odmerek povečati. Po 8 tednih priporočamo sunkovito kloriranje s Klor granulatom. Ob daljši odsotnosti (dopust) uporabite počasi topne klorove tablete. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba v bazen. Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 1 kg
  • Namen: za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivatorjem za aktivni kisik

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S