Star Wars ROGUE ONE: figura K-2SO 50cm
38,20 €

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. K-2SO je bil najprej droid Imperija, toda odšel je na stran Upornikov in se je zanje pripravljen boriti. Figura je visoka približno 50 cm.

Star Wars ROGUE ONE: figura Imperial Stormtrooper 50cm
37 € 34,90 €

Zadnji kos!

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. Imperial Stormtrooper so standardni vojaki Imperija. To so najbolje izurjeni vojaki, ki so prišli v imperijske sile. Figura je visoka približno 50 cm.

Mattel Jurski park valilnica - Stygimoloch
23,41 € 22,80 €

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Stygimoloch skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca in nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Mattel Jurski svet valilnica - Velociraptor Blue
23,41 € 22,90 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Velociraptor Blue skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca, nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Funko POP TV The Flash figurica Jay Garrick
15,70 € 14,60 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop The Flash – Jay Garrick iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Mattel Jurski svet Tyranosaurus Rex
46,24 € 40,80 €

Končno se lahko pripravite na osupljive akcije in na nove pustolovščine v Jurskem svetu! Ta velika figurica Tyranosaur Rexa se prav tako premika, zato boš lahko užival ob zabavi na povsem novi ravni.

Mattel Jurski park valilnica - Triceratops
23,41 € 23 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Triceratops skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca in nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Star Wars ROGUE ONE: figura Deathtrooper 50cm
38 €

Zadnji kos!

Plastična figura, narejena po navdihu Star Wars: Rouge One. Death trooper je eliten vojak Imperija, ki je zasenčil znanega Stormtroopera iz priljubljene in popularne sage Star Wars. Figura je visoka približno 50 cm.

Funko POP Disney figurica Winnie the Pooh Eeyore
15,70 € 14,40 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop Winnie the Pooh Eeyore iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Mattel Jurski svet valilnica - Tyrannosaurus Rex
23,41 € 23 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Tyrannosaurus Rex skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca, nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Funko POP Marvel Bobble Spider-Man Prowler figura
15,70 € 14,60 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop Spider-Man Prowler iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Rocks KISS Catman figura
15,70 € 14,60 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS Catman iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Funko POP Rocks KISS Spaceman figura
15,70 € 14,60 €

Zadnji kos!

Zbirateljska figurica Funko Pop KISS Spaceman iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Schleich Marvel: Falcon (21507)
15,99 € 12,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikana figura superjunaka Falcona ne bo navdušila le otrok, ampak tudi nekoliko starejše ljubitelje superherojev.

TM Toys Peppa Pig - Skrivnostno presenečenje
17,50 € 14,20 €

Zadnji kos!

Odkrijte svet zabave s skrivnostnim presenečenjem Peppa Pig. Razpakirajte barvito, veselo škatlo in razkrijte skrivnostne predale ter skrito presenečenje. V vsaki škatli boste našli figuro v bleščečih oblačilih, klobukih za zabave, darilo, darilno škatlo in nalepke – skupaj vsebuje 6 različnih presenečenj. Kaj najdete?

Schleich Marvel: Black Widow (21505)
15,99 € 13,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikana figura Black Widowdušila le otrok, ampak tudi nekoliko starejše ljubitelje Marvelovih stripov.

Funko POP Bobble Marvel figurica Thor Ragnarok Thor
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Thor Ragnarok Thor iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Ljubljenčki - figurica Makeover, Serija 1
12,40 €

7 plasti presenečenj L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Ljubljenčki! Operite kosmato plast svojega ljubljenčka in odkrijte, kaj se skriva pod njim ter kdo je. Ali samo obrežite lase in oblikujte svojega hišnega ljubljenčka. Zberite vse in dokončajte celotno družino. Kombinirajte dodatke z vsemi lutkami L.O.L.

Funko POP Rocks figurica Prince 2004 Grammys
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Prince 2004 Grammys iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP EPL Liverpool Roberto Firmino
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Liverpool Roberto Firmino iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Marvel figurica Bobble Gwenom
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Gwenom iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Disney Levji kralj Simba figura
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Levji kralj – Simba iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP EPL Chelsea David Luiz figura
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Chelsea David Luiz iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Game of Thrones Super size Wun Wun, 15 cm figura
27,50 € 25,50 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Igre prestolov – Wun Wun 15 cm iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Funko POP figurice so odlično darilo za **vse oboževalce **.

Funko POP Marvel Bobble Spider-Man Miles w/ Cape
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Spider-Man Miles Morales iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Football figurica Edinson Cavani (PSG)
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Edinson Cavani (PSG) iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Football figurica Gianluigi Buffon (PSG)
15,70 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Gianluigi Buffon (PSG) iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko POP so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce te serije.

Funko POP Rocks Queen Brian May
14,99 € 13,90 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Queen Brian May iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Funko POP Rocks Queen Roger Taylor
14,99 € 14,60 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Rocks Queen Roger Taylor iz serije priljubljenih in popularnih likov Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Figure Funko Pop so odlično darilo za vse zbiratelje in oboževalce teh filmov.

Funko POP Disney figurica Mickeys 90th Anniversary Steamboat Willie
14,99 € 13,90 €

Zbirateljska figurica Funko Pop Disney Mickey's 90th Anniversary – Steamboat Willie iz serije priljubljenih figutric Funko POP! Zberite celotno serijo ali pa izberite dele in igrajte po svoji domišljiji. Funko POP figurice so odlično darilo za **vse oboževalce **.

igrača B-Daman škorpion
7,99 € 4,80 €

Igrača škorpijon B-daman izvira iz priljubljene otroške risane serije B-daman, kjer se risani junaki različnih motivov borijo med sabo.