My Little Pony Sijoča princesa Celestia MLP
32,64 € 27,09 €

Zadnji kos!

Dobrodošli v svet My Little Pony, kjer ima prijateljstvo čarobno moč! Princezna Celestia bo žarela na vse strani, kot celota Equestrii! Doživite filmsko navdihnjeno svetlo avanturo z likom svetleče princese Celestije. Pritisnite na gumb in opazujte princeso kako spreminja svoje barve!

My Little Pony Twilight Poni z mavričnimi krili
27,38 € 26,97 €

Ustvarite najbolj čarobne prizore s to figuro ponija Glow Twilight Sparkle. Privzdignite krilo in pritisnite na gumb ter uživajte v večbarvnem LED prikazu Potopite se v fantazijo in drsite po nebu Equestrie – krila ne bodo zgolj sijala ampak tudi utripala. Njegov žar izhaja iz moči, ki jo daje neskončna moč prijateljstva!

My Little Pony Magični salon Pinkie Pie
19,73 € 18,64 €

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu boste našli figuro Pinkie Pie. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!

My Little Pony zbirka 6 ponijev Little Pony
35,26 € 32,40 €

Najboljših šest prijateljev v Ponyvillu, ki so skupaj doživeli vse avanture. S to posebno zbirko šestih ponijev se lahko igrate vse svoje najljubše zgodbe iz filma ali serije.

My Little Pony Magični salon Rarity
19,73 € 18,40 €

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu najdete figuro Rarity. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!

My Little Pony zabava s Pinkie Pie 2v1
39,46 € 34,68 €

Velik prikupen set s Pinkie Pie navdihuje zabava. Pinkie Pie uči svoje prijatelje na šolski prireditvi o njeni strasti za sladkobo in glasbo! Set 2v1 je pripravljen za lekcijo o peki in pripravljen za glasbeno zabavo na drugi strani.