Schleich Sirena s prijateljem 70564
18,99 € 15,70 €

Zadnji kos!

Velike lupine služijo kot popoln umik za morsko deklico in njen majhen pečat. Notranjost lupine je topla in prijetna. Ob jutrih deklica vodi svoj sončno-morski obred.

Schleich morski žrebec Unicorn 70571
18,99 € 15,86 €

Zadnji kos!

Unicorn živi v podmorskem svetu Meamara v lupini, vgrajeni v morske gozdove. Ko jih boste videli, jih ne boste nikoli pozabili – tri čarobna bitja so tako lepa in skrivnostna, polepšala vam bodo vaš vsakdan.

Schleich Sirena morskim konjem 70563
18,99 € 15,73 €

Zadnji kos!

Velike lupine služijo kot popoln umik za morsko deklico in njen majhen pečat. Notranjost lupine je topla in prijetna. Ob jutrih deklica vodi svoj sončno-morski obred.

Schleich samorog z mesecem
16,38 € 15,63 €

Zadnji kos!

Razširite svojo zbirko čudovitih bitij s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure konja samoroga z mesecem. Ta ponosni žrebec, ki s prijaznimi, odprtimi očmi skrbi za varnost svoje družine, zvezdne kobile pegaza in njunega žrebca samoroga.

Lamps Modri konj z gibljivimi krili
13,60 € 11,70 €

Zadnji kos!

Ta čudoviti konj, ki premika krila, bo osrečil vsako deklico. Po vstaviti baterij, se konj sprehaja, premika krila in igra. Poletite s konjem daleč v deželo pravljic.

Safari Ltd. Hipokampus
15,10 € 14,89 €

Odprodaja

Hipokampus je mitična žival, ki ima spodnji del telesa ribji, zgornji pa je konjev. Druga poimenovanja zanj so Merhorse ali Morski konj, toda ne gre za živečo žival. Hipokampus izhaja iz fenicijskih mitov. V ozki povezavi je tudi z drugim mitološkim bitjem, morsko kozo oz. Kozorogom (pol koza, pol riba), ki je tako kot kozorog eno izmed znamenj horoskopa. Tako figuro imate lahko kar doma.

Schleich Sirena z želvo v oklepu 70562
18,99 € 16,08 €

Velikanska lupina služi kot odlično zatočišče za mlado Sireno in njeno prijateljico želvo. Notranjost lupine je topla in prijetna. Med vožnjo po koralnem grebenu je sirena našla majhno želvo, ki je bila izgubljena, zato ji je pomagala.

Schleich kobila zvezdastega Pegas
16,38 € 15,66 €

Razširite svojo zbirko čarobnih bitij s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure kobila zvezdastega Pegasa. Prihaja iz neskončnosti vesolja. Vanjo se boste zaljubili na prvi pogled.

Schleich konj samorog z zvezdami
8,95 € 8,34 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure konja samoroga. Majhen konjev rog ima veliko magično moč.