Spin Master zmajev evolucijski paket Meatlug
2x

Spin Master zmajev evolucijski paket Meatlug

14,10 €
13 €
Zadnji kos!

Doživite evolucijo znanih zmajev iz filma in serije Kako trenirati svojega zmaja iz dela Evolution. To multi pakiranje vsebuje vaš najljubši lik zmaja v treh stopnjah njegovega razvoja: jajca, velikega zmaja in ultra močan Titan. Prav tako se lahko igrate svoje zgodbe in dogodivščine z barvno vzorčastim jajcem z ustreznimi dodatki.

Dostava Mimovrste
Schleich 70143 Ledeni Griffin
9x

Schleich 70143 Ledeni Griffin

21,10 €
18,95 €

Ledeni griffin ima nekaj ostrega orožja, da se ubrani svojih sovražnikov. V boju najprej s poudarjenimi kremplji prebije napadalčev oklep, nato pa se s svojim masivnim ostrim kljunom zapiči vanj. Včasih to počne obratno, odvisno od tega, kako se počuti. Ta hladnokrvna pošast ima na svojih mogočnih krilih šest ostrih ledenih peres, ki jih uporablja, da ohranja sovražnike stran od svojega telesa. Včasih pa je dovolj, da oddaja prodoren, oglušujoč zvok, ki trga ušesa.

Dostava Mimovrste
Schleich Napad na ledeno trdnjavo 42497
1x

Schleich Napad na ledeno trdnjavo 42497

81,50 €
73,25 €

Komplet visokokakovostnih in podrobnih ter ročno poslikanih figur iz sveta Eldradorja. Bojni krokodil iz sveta džungle se je odpravil na nevarno pot, ki je iz ledene trdnjave našel in odnesel mogočen meč. Med potovanjem mora biti previden, da ne stopi v nobeno nešteto pasti. Ko se enkrat znajdete v ledeni trdnjavi, je čas, da premagate močnega sabljastega tigra, ki preprečuje skrivališče super orožja. Kdo bo zmagal v dvoboju? Džungla ali led?

Dostava Mimovrste
Schleich 70141 Kamnita pošast
5x

Schleich 70141 Kamnita pošast

20 €
18,03 €

Ta grozeči kolobar se pogosto sliši od daleč, ko se premika, se trese cel Eldrador! Ker je kamnita pošast tako težka in ogromna, se lahko premika le počasi. Poleg tega sploh ni pameten, je pa neverjetno močan! Popolnoma lahko zasuka zgornjo polovico telesa okoli svoje osi in povzroči ogromno škodo z močnimi kamnitimi pestmi! Svojo moč črpa iz velikega kristala, ki ga uporablja tudi kot nevarno orožje.

Dostava Mimovrste
Schleich 70142 Lava škorpijon
4x

Schleich 70142 Lava škorpijon

21,10 €
18,95 €

Grozno nevaren in zelo potrpežljiv Lava Scorpion se zaradi svojega plena skriva v nazobčanih skalah sveta Lava. Njegov oklep je trda, ohlajena skala lave, vroča lava pa vre v notranjosti. Ko se sovražnik približa, ga napade brez opozoril s svojimi žarečimi kremplji. In kdor se začne upirati, zabija z vročim trnjem. Ker se lahko tako dobro brani, se ne boji ničesar in nikogar.

Dostava Mimovrste
Schleich 42452 Snežni volk
4x

Schleich 42452 Snežni volk

10,30 €
9,31 €

Kdor vstopi v ledeni svet, naj bo previden, saj se snežni volk nekje zagotovo skriva! Zahvaljujoč belemu krznu se lahko skrije v sneg in napade povsem nepričakovano. Njegov pogled ne uide niti najmanjšemu gibanju in s svojim občutljivim vonjem začuti še najmanjšo sled. Je samotar in poleg tega zelo vztrajen. In ko kdaj potrebuje pomoč, pokliče ledenega zmaja s svojim volkovim zavijanjem.

Dostava Mimovrste
Schleich Prvotna pošast 70144
1x

Schleich Prvotna pošast 70144

20,70 €
18,57 €

Kakovostno obdelana in podrobna ter ročno poslikana figurica gozdne pošasti. Legendarna gozdna pošast iz džungle se skriva v najgloblji podrasti džungle. Na prvi pogled se njeni sovražniki prestrašijo: močna pošast lahko maha z velikanskimi viticami v vse smeri, medtem ko lahko njen vrtljiv rep, posut s strupenimi trni, bliskovito napadne sovražnika. Zahvaljujoč vsem tem orožjem je v bitki nepremagljiva.

Dostava Mimovrste