Sylvanian Families Zajčja družina
24 € 21,58 €

Zadnji kos!

Sylvanian Families zajčjo družino sestavljajo mama, oče in dva otroka, hčerka in sin. Vse figurice imajo vrtljivo glavo in premične roke, noge.

Sylvanian Families set oblek 6019
12,20 € 10,82 €

Set oblačil modre in bledo modre barva je komplet za očeta in fanta. Obleka je narejena iz elegantne satenaste tkanine, idealna za izlete v mesto. Zberite družinska oblačila.

Sylvanian Families Večnadstropna hiša z rdečo streho
78,90 € 66,32 €

Dvonadstropna hiša s tremi lučmi ima rdečo streho in pisane stene, ki tvorijo čudovit družinski dom družine Čokoladni zajček. Sobe so opremljene s tremi lučmi, ki jih je mogoče ločeno vklopiti in izklopiti. Hišica se lahko odpre, za igranje pri 90 stopinjah, 180 stopinjah in vseh drugih kotih med njimi. Soba v drugem nadstropju na levi strani in streha na desni strani sta odstranljiva.

Sylvanian Families figurici Ljubezenska zajčka
20,90 € 18,44 €

Čudoviti ljubezenski zajčki so bitja za ljubezenska srečanja. Stella, starejša sestra čokoladnega zajčka in čudoviti starejši brat Cinnamon Bunnyja, tvorita čudovit par. V ljubezni se lahko držite roke. Oba kosa sta sposobna držati šopek s cvetjem.

Sylvanian Families Piknik set za vrtec 3590
10 € 9,10 €

Zadnji kos!

Set za piknik za malo šolarko je zelo lep dodatek. Poleg potrebne odeje vsebuje tudi vrečke, steklenice pijač, sendviče in druge dodatke. Hura, gremo na piknik!

Sylvanian Families Vrtec za otroški grad
32,60 € 28,65 €

Otroški grajski vrtček je vrtec z dovolj prostora za igranje. Postavite glavno zgradbo vrtca v središču tal, da ustvarite čudovito igrišče na vrtu. Premikanje stavbe na rob tal bo povečalo notranjost vrtca.

Sylvanian Families Prenosni WC in umivalnik za šole 2637
12,20 € 10,61 €

Zadnji kos!

Ta spremenljiva kopalnica bo idealen dodatek za vašo šolo. Ponuja stranišča in velik dvojni umivalnik. Toaletne in umivalniške enote so lahko ob strani ali od zadaj, da ustvarite okroglo obliko.

Sylvanian Families WC in dodatki 3563
9,90 € 8,78 €

Zadnji kos!

Toaleta in dodatki set z lesenim WC-jem s cvetličnimi dodatki. Del, na katerem je mogoče pritrditi držalo za toaletni papir in brisačo za roke, je zelo primeren za ločitev stranišča v sobi. Ustvarite osvežujoč toaletni prostor s košaro s cvetličnim potiskom.

Sylvanian Families otroški Ššš… vlakec
13,40 € 11,80 €

Zadnji kos!

Otroški Ššš…vlakec je igralni komplet s tračnicami, vlaki in Baby Medvedkom. Otroški vlakec je narejen za male otroke. Igra se lahko prične. Potisnite vagone, da odidejo iz postaje na pot. V vsak vlakec lahko postavite eno Baby figurico. Pozor vlak gre, gibljiva pregrada mora biti spuščena navzdol.

Sylvanian Families Omara z mikrovalovno pečico 3561
10,30 € 9,15 €

Kuhinjska oprema – omara z mikrovalovno pečico. Ta kuhinjska omara v retro slogu ne sme manjkati v nobeni dobro opremljeni kuhinji. Porcelanska storitev, mikrovalovna pečica, kuharske knjige in dobrote so del kompleta.

Sylvanian Families vrtna gugalnica 2244
9,50 € 8,37 €

Lahko uživate na soncu in se ob vsem sprostite na vrtni gugalnici. Eleganten komplet, ki ne sme manjkati v nobeni hiši. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Ti dodatki so narejeni po meri vsake Sylvanian Family.

Sylvanian Families plezalna zasnova 2949
8 € 7,70 €

Zadnji kos!

Otroški plezalni okvir s toboganom je odličen dodatek ne le vrtu ali v hiši, temveč tudi v šoli ali v vrtcu. Kdo ne mara plezanja? Ta otroška zasnova za igro ima bel okvir, modri odstranljiv tobogan in tri barvne vratne plošče. Le potrkajte. Vse se lahko primerno očisti.

Sylvanian Families pohištvo - vrtna dekoracija 5224
7,50 € 6,45 €

Zadnji kos!

Vrtna dekoracija bo poživela vsako hišo in kraj v vasi Sylvanian. Garnitura za okras vključuje škatle z rožami, plezalni bršljan, ki jih lahko postavite tudi na ograjo hiše in stojalo za rože.

Sylvanian Families Strešni prtljažnik s kompletom za piknik
15,80 € 15,22 €

Zadnji kos!

Strešni prtljažnik s kompletom za na piknik. Vse, kar potrebujete za piknik, lahko shranite na strehi družinskega avtomobila v strešnem prtljažniku. Set vključuje strešni prtljažnik, opremo za žar, mizo in stole, košaro in pripomočke za piknik.

Sylvanian Families Trgovina z živili
32,60 € 28,65 €

Zadnji kos!

Trgovina z opeko in zeleno streho. Trgovina je opremljena z blagajno, s funkcionalnim prodajnim prostorom in številnimi izdelki. Nakupovalna košarica seveda ne sme manjkati. Izbrane predmete postavite na prodajni trak na blagajni in premaknite pas z drsno ročico in voziček postavite na svoje mesto.

Sylvanian Families Chocolate zajec z rumeno torbico 6002
11 € 9,55 €

Stella, starejša sestra družine čokoladnih zajčkov, dela v mestu in oblikuje čudovite obleke. Ve, da imajo vsi radi rože in rojstne dneve in te motive uporablja v svojih dizajnih, tako da lahko vsaka stranka najde obleko, ki ji popolnoma ustreza.

Sylvanian Families kabrioletni avtomobil 5227
20,37 €

Zadnji kos!

Novi kabriolet za dva, v oranžnem dizajnu in s snemljivo tkanino na strehi ter odlagalnim prostorom v zadnjem delu, je nepozabna razširitev za vozni park Sylvanian. Ne glede na to, ali se živali odpravijo na romantično potovanje ali nakupovanje, bo to vedno nepozabna in odlična vožnja!

Sylvanian Families komplet oblek (vijolična in čipkasta)
13 € 11,35 €

Komplet oblek je namenjena dekletu in starejši sestri iz mesta. Vsebuje dve čudoviti obleki za obisk mesta in praznične priložnosti. Satenasta vijolična obleka, okrašena s pasom in zlato broško, ni samo za vsakodnevno nošnjo, temveč tudi za praznične priložnosti. Modra obleka z belo čipko, vijoličastim pasom in zlato broško lahko oblečete za romantično večerjo ali drugo praznično priložnost.

Sylvanian Families komplet obleke za v mesto (modra in rumena)
13 € 11,36 €

Zadnji kos!

Komplet vsebuje dve razkošni obleki, ki sta namenjeni figurama mestnih deklet. Elegantna svetlo modra obleka je okrašena s temno modrim pasom in zlato ogrlico. Rumeno obleko z belimi pikami, belim ovratnikom in čudovitim modrim trakom na pasu lahko oblečete vsak dan v tednu.

Sylvanian Families komplet oblekic
12,20 € 10,82 €

Komplet oblekic vsebuje vijolično in roza obleko za mamico in punčko. Obleki sta elegantno zašiti iz satena. Idealni sta za sprehode po mestu. Vsaka obleka ima čudovite zlate dodatke.

Sylvanian Families Pohištvo za zajčke - Brat v koplnici 2203
17 € 16,09 €

Zadnji kos!

Moj brat je že v kopalnici, pripravljen, da si po osebni higieni natakne copate in si umije roke ter se temeljito posuši z brisačo. V omari sta že pripravljeni krema in šampon. Umivalnik je del zaslona, ​​v katerega je pritrjeno tudi stranišče.

Sylvanian Families prodajalna čevljev 2404
10,56 €

Zadnji kos!

Prodajalna čevljev je idealen dodatek vašim trgovinam. Trgovina čevljev ponuja veliko izbiro čudovitih čevljev za odrasle, lahko pa tudi za majhne. Ponudba vključuje kreme za mazanje in oskrbo čevljev, škatle za pakiranje in veliko razstavno polico za samopostrežne storitve in še več.

Sylvanian Families Kabina za počitek
58,10 € 53,89 €

Bivanje v vikendu v brunarici 2881 ponuja veliko zabave. Sprostite se v viseči mreži, pogled na gozd z balkona in teraso za popoldanski oddih za kavo, so vključeni v paket skupaj z lestvijo, ki vas povezuje v zgornje nadstropje.

Sylvanian Families Osnovna hiša z rdečo streho
35,80 € 31,89 €

Osnovna nadstropna hiša je odlična izbira za tiste, ki začenjajo s Sylvanian družinami! Večnadstropna hiša ima snemljivo najvišje nadstropje, ki se lahko postavi poleg pritličja, da se ustvari širši prostor za igro. Stopnice so samostojna enota in se lahko namestijo kjerkoli. Okna so opremljena z roloji, ki se lahko med igro odprejo in zaprejo.

Sylvanian Families Družina rjavih veveric 3136
27,90 € 25,69 €

Družina rjavih veveric. Oče, mama in 2 otroka iz družine rjavih veveric. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Oblačila na figurah lahko snete in jih spet oblečete.

Sylvanian Families Elegantna mestna hiša
58,10 € 52,76 €

Elegantna mestna hiša z visokim stropom in prostornim drugim nadstropjem. Na stropu v drugem nadstropju boste našli razkošen lestenec. Vrata se odpirajo na eleganten balkon. Spiralno stopnišče lahko uporabite ločeno in ga postavite kjerkoli v stavbi.

Sylvanian Families šola ob drevesu 5105
58,90 € 54,69 €

Šola v naravi, tukaj poteka poučevanje neposredno v gozdu in tudi na drevesu, kjer je mogoče gledati skozi daljnogled v daljno okolico, to bo vsekakor odlična atrakcija za vse majhne šolarje! Opazujte živali v krošnjah in uživajte v gozdnem vzdušju!

Sylvanian Families Sedežna garnitura s kavčem 2922
17,30 € 15,77 €

Pohištvo, kot so kavč, fotelji, kavna miza ali vaza za rože, ne sme manjkati v nobeni dnevni sobi! Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Ti dodatki so narejeni po meri vsake družine silvanov.

Sylvanian Families šolsko kosilo 5108, komplet
21,60 € 19,80 €

Šolski komplet za kosilo družine Sylvanian. Zvonec bo zvonil čez minuto in najavil čas za kosilo! Komplet vsebuje 1 figurico medvedke v šolski uniformi, ki bo otrokom postregla pripravljene dobrote.

Sylvanian Families Mesto - okusna restavracija 6018
49,50 € 45,94 €

Slastna restavracija nudi najboljšo hrano v mestu. Postavite ograje, hodnike, stopnice in tende, tako kot želite ustvariti svojo restavracijo. V kompletu je vse, kar potrebujete za restavracijo: kuhinjska enota, kuhinjski pripomočki, miza in stoli, voziček, jedilni set in celo kuharska obleka. Lepa troslojna torta je kot nalašč za zabavo.

Sylvanian Families Družina ježkov
24 € 22,01 €

Družina ježkov 3122 vsebuje tudi nujno potrebne glavnike. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Oblačila na figurah lahko snete in jih spet oblečete.

Sylvanian Families kotiček z oblačili in dodatki 5236
19,80 € 19,52 €

Zabavajte se s tem čudovitim razširjajočim se kompletom figuric z oblekami. Katero obleko boste danes nosili za popoldanski obisk prijateljev? Izbrali boste eno od teh dveh oblek, ki visijo na obešalniku na polici. Nato se pogledajte še v ogledalo in pomerite oblačilo.

Sylvanian Families pekarna 5237
62 € 57,57 €

V nobenem mestu ali vasi ne sme manjkati pekarna. V vasi Sylvanije se vsako jutro vije vonj po svežih pekovskih izdelkih. Gospa Ježkova je znana pekovka, ki lahko peče karkoli Pekarna vsebuje originalno pečico, v kateri pečejo preste, kruh ali muffine, pa tudi pico.

Sylvanian Families šolski glasbeni pripomočki 5106
21,60 € 19,80 €

Šolski glasbeni pripomočki Sylvanian family. Glasba je povsod okoli nas. V šoli, pa tudi v družini, živali radi igrajo svoje priljubljene glasbila. Naučite svoje najljubše živali, da igrajo klavir, flavto, bobne in druge inštrumente.

Sylvanian Families Luksuzna postelja
10,30 € 9,18 €

Mesto – luksuzna in udobna postelja z mehko vzmetnico. Postelja je dovolj velika tudi za odrasle figure. Zraven postelje je še vzglavnik in svilena odeja. Vzmetnica je bila zasnovana za naravni položaj spanja. Zaradi edinstvenega dizajna postelje lahko pohištvo kombinirate z drugim pohištvom v mestu in si sami ustvarite posebni stilski prostor po želji.

Sylvanian Families Baletno gledališče
59 € 56,45 €

Baletno gledališče v vasi Sylvanian je priljubljeno mesto za vse kulturne prireditve. Baletne predstave se tu odvijajo zelo pogosto. Figure lahko premikate na vrtljivih podlagah z vrtljivim korakom. Gledališče zveni s prijetno baletno glasbo Labodjega jezera. Poleg tega lahko predvajalnik priključite v gledališče in predvajate glasbo prek zvočnikov.

Sylvanian Families Pohištvo za dnevno sobo
22 € 20,25 €

Lepa in udobna dnevna soba s figurico mucke v cvetlični obleki. Dva udobna naslanjača vas vabita na kavo. Figurica je narejena iz plastike, ki je prekrita s finim žametom. Oči so narejene iz črnih kroglic. Vsi udi so premični, glava se vrti. Oblačila so narejena tako, da se jih lahko večkrat sleče in obleče.

Sylvanian Families Pohištvo za zajčke - Očka na kavču 2201
17 € 15,77 €

Po vrnitvi z dela se na kavč v čokoladni barvi lahko vrne ne le oče, ampak tudi ostali družinski člani. Lahko brskajo po svojem najljubšem albumu ali berejo časopis. Obstaja tudi slika za obešanje z motivom rož.

Sylvanian Families obmorska restavracija 4190
61,20 € 57,01 €

Komplet, ki ne sme manjkati v nobenem mestu Sylvanian family. Restavracija z morsko hrano ob morju je znana seveda po morski hrani in ribjih dobrotah. Že na pomolu, ko pridete, boste navdušeni nad mamljivim vonjem po pečeni ribi.

Sylvanian Families restavracija s sladoledom ob morju 5228
42,40 € 39,30 €

Nabor, ki ne bi smel manjkati v nobenem mestu Sylvanian družin. Restavracija s sladoledom, ki stoji neposredno na plaži, bo osvežila vse sladkosnede. Na strehi restavracije boste našli osvežujočo limono ter ogromen sladoled – ta restavracija bo za vas gotovo nepozabna.

Sylvanian Families trinadstropna hiša 2745
55,40 € 51,40 €

Nova trinadstropna hiša ima – seveda – tri čudovita nadstropja za veliko pohištva. V zgornjem nadstropju so velika okrogla okna in majhen balkon nad njimi, ki je idealen za opazovanje okolice hiše. V drugih dveh nadstropjih je veliko prostora za pohištvo in družine z otroki.

Sylvanian Families družina muc s črno mačko
23,70 € 22,26 €

Družina muck s črno mucko v vaši zbirki Sylvanian Families zagotovo ne sme manjkati. Družina ima štiri člane, mamo, očeta, velikega črnega mucka in dve majhni mačji princeski. Vsi imajo čudovita praznična oblačila, ki jih je mogoče enostavno obleči in seveda tudi sleči. Imajo mehko površino, zato bo igranje z njimi toliko bolj zabavno in prijetno.

Sylvanian Families otroško rusko kolo
13,40 € 12,20 €

Otroško rusko kolo s tremi čudovitimi kabinami. Zavrtite kolo z belo cvetico na zadnji strani vrtiljaka. Posadite po eno Baby figurico na vsako gondolo, pravilno zaprite vrata in vožnja se lahko začne. Kdo gre prví?

Sylvanian Families Notranji set s svetlobo
11,80 € 10,61 €

Notranji komplet s svetlobo je primeren za vse, ki želijo izboljšati svoje hiše v vasi Sylvanian. Stropna luč je popolnoma funkcionalna in ponoči lepo osvetli prostor, v katerem se nahaja luč. Poleg tega paket vključuje tudi zavese, ki krepijo prijetno vzdušje.