Sago mini - igralni set Raketa
15,53 € 7,04 €

Psiček Harvey leti v vesolje. Del tega zabavnega kompleta iger je zložljivi lopar in pasja figurica astronavta z dodatki. Poleg tega so lahko vse komponente zaklenjene v sami projektil za enostavno rokovanje.

Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 € 42,09 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.

Sago mini - igra sestavljanke iz pene
23,26 € 10,67 €

Zadnji kos!

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

Ecoiffier Abrick Gusarska ladja
22,10 € 20,59 €

Zadnji kos!

Piratska ladja z dodatki iz priljubljene serije Abrick je namenjena najmlajšim otrokom. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo. Otroci se bodo dolgo zabavali ob igranju s pirati.

TM Toys Pujsa Pepa, čarovniški komplet + 2 figurici
21,53 €

Imaš rad čarovnijo in magijo ter Pujso Pepo? S Peppu in njenim prijateljem Georgom lahko čaraš na rojstnodnevni zabavi. Pokaži najboljše čarovniške trike s čarovniškim klobukom. Lahko si pripravite skupen rojstnodnevni nastop in se obdarujete z darili.

TM Toys set Fortnite Turbo Builder
77,84 € 64,23 €

Fortnite je tudi zelo priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se spreminja v resničnost s tem ekskluzivnim Turbo Builderjem, ki vam omogoča, da zgradite areno, kot v igri. Set vključuje dve popolnoma prilagodljivi figurici Jonesy in Raven.

Lamps vojaški komplet s čolnom
11,30 € 10,20 €

Zadnji kos!

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje velik čoln, motor in 2 vojaka. Ta komplet so sanje vsakega dečka.

Sago mini - igralni set Bistro
17,47 € 7,95 €

Jack skuha nekaj čudovitega za večerjo, Denis pa je resnično lačen. Ta komplet iger vključuje vse, kar bi pričakovali od klasične restavracije, vključno s sedežno mizo in džuboksom. Set vključuje dve figuri in dodatke. Restavracija je lahko tudi zaprta in se uporablja kot prenosna aktovka.

TM Toys Peppa Pig 041, komplet
35 € 29,15 €

Zadnji kos!

Če pogledaš skozi prednje okno pekarne Peppy Piggy – seveda, pujse Pepe, se ne boš mogel upreti vstopu v notranjost in si privoščite neverjetno okusen čaj s Pepo! Ta igrani set zagotavlja ure zabave. Na primer, postavite vrč na mizo, ki vrti. In ko pride čas zapiranja, se vsi deli prilegajo hiši in enostavni za shranjevanje.

TM Toys Peppa Pig Izlet v nakupovanje
29,16 € 18,41 €

Nadaljujte z nakupovanjem v družbi Pujse Pepe in obiščite gospo Kralik. Komplet vsebuje škatlo in nakupovalno košarico, ki bo obogatila vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Pujsa Pepa - drižinski avto + figurica
27,20 € 22,07 €

Odpravite se na čudovito potovanje s pujso Peppo in njenim čudovitim rdečim avtomobilčkom. V avtu je dovolj prostora tudi za Pepine prijatelje. Zabavajte se na poti!

TM Toys Pujsa Pepa kuhinjski set + 2 figurici
23,59 €

Pujsa Pepa izredno rada pomaga svoji mami v kuhinji. Na srečo imajo v hladilniku polno svežih sestavin, tako da lahko takoj začnejo kuhati in peči vse dobrote. Vendar pazite, da na štedilniku ne boste ničesar zažgali!

Ecoiffier Abric TweepPop šolski avtobus-19%
10,10 € 8,10 €

Zadnji kos!

Postavi figure na najboljša mesta v avtobusu in pojdi z njimi na krasno vožnjo po okolici. Toda previdno pri zaporah. V pakiranju so 3 figure in drugi dodatki.

Ecoiffier šola Abric TweepPop-32%
30,10 € 20,20 €

Zadnji kos!

Igrajte se s prijatelji v šoli z motivom iz TweePop. Vključuje 6 figuric, šolo, tablo in drugo. Ta šola bo čudovit dodatek v otroški sobi.

Sago mini - igralni set Airplane
15,53 € 6,62 €

Zabaven otroški komplet iz mini serije Sago, ki vas bo z vašimi najljubšimi liki popeljal na potovanje. Čaka vas pot polna dogodivščin. Kovček z dodatki odložite v prtljažnik, položite potnike, kapitan že poroča o odhodu.

Woody Lutkovno gledališče
117 € 89,39 €

Oblikovano leseno lutkovno gledališče, zasnovano s strani češkega oblikovalca. Češki umetnik je tudi avtor ilustracij. Gledališče vsebuje veliko dodatkov. Vsi liki o obojestranski, nekateri liki pa imajo na drugi strani tudi drugačen lik. Gledališče ima mehansko žametno zaveso. Po predstavi je mogoče celotno gledališče preprosto razviti in shraniti v leseno škatlo z ročajem iz vrvi v obliki aktovke.

Simba Mašina hiša

Simba Mašina hiša

Ocena: 4,7
24,99 € 21,33 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.

TM Toys set s šolskim avtobusom s šolo Pujsa Pepa
73,94 € 47,91 €

Odpravite se v šolo skupaj s Pujsa Pepa. Komplet vključuje tudi šolski avtobus, šolsko stavbo in opremo – vse to bo obogatilo vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

Lamps vojaški komplet helikopter
11,30 € 10,13 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje helikopter, vojaške snežne sani in 2 vojaka. Ta čudovit vojaški helikopter so sanje vsakega dečka.

Safari Ltd. Tuba – Na nebu
14,31 €

Komplet ročno poslikanih modelov bo otroka zlahka naučil prepoznati in poimenovati vsa 12 zračnih prevoznih sredstev od reaktivnega letala do balona na vroč zrak ali zračne ladje, ne manjka niti padalec. Poleg tega so preprosto kakovostni modeli za brezplačno domišljijsko igro.

Safari Ltd. Tuba - Pomembni kraji na svetu
15,71 €

Tuba Pomembni kraji sveta vsebuje 7 kopij najbolj znanih zgradb na svetu. Prefinjenost podrobnosti in značilne značilnosti posameznih replik bodo otrokom omogočili podrobno spoznavanje svetovnih mejnikov, ki jih običajno poznajo le iz slik.

Bakugan Igralna arena
33,21 € 30,47 €

Popelji igro na novo stopnjo z Bakugan igralno areno! Ta arena je lahko tudi način, kako rešiti spor s svojimi prijatelji! S šestkotno mrežo, ki je že na plošči, predstavljanje tvojega BakuCores še nikoli ni bilo hitrejše. Preseneti svoje nasprotnike z novim in ekskluzivnim Bakugan Aquos Dragonoidom! Kdo bo zapustila areno kot zmagovalec?

BIG gradbeni set s kovčkom PlayBig BLOXX
23,30 € 22,40 €

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. Paket vsebuje 35 delov. Veliki modri ovitek je združljiv z drugimi znanimi kockami. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Ecoiffier trgovina Abric TweepPop
15,60 € 14,60 €

Barvita trgovina z motivom TweePop. Živila pripravi in raztovori, prve stranke že prihajajo. V kompletu je tudi stojalo z blagajno in dežnikom, avtomobilom, 3 figuricami in drugi dodatki.

Safari Ltd. Tuba - rože
14,31 €

V tem kompletu boste našli osem modelov rož z vsega sveta. Otrok lahko podrobno pregleda ročno poslikane figure in zlahka prepozna njihove značilne lastnosti. Dodajte plastelin ali kinetični pesek in otrok lahko uredi ali sadi rože.

Safari Ltd. Tuba – Starodavni Egipt
14,31 €

Kolekcija Safari Ltd® TOOBS® predstavlja komplet ročno poslikanih miniaturnih replik , izdelanih s skrbjo in poudarkom na njihovi resničnosti in natančnosti podrobnosti. Zgodovina je lahko zabavna in polna zgodb.

Safari Ltd. Tuba - Stavbe sveta
14,31 €

Spoznajte najbolj znane zgradbe sveta! Skupno deset lepo naslikanih figur, ki lahko odlično dopolnijo otroško igro.
Podrobno izdelane figure lahko uporabite tudi kot učni pripomoček. Podajte se na potovanje okrog sveta!

TM Toys Peppa Pig lesena hiša, vključno z opremo
177,86 €

Oživite svet Pujse Pepe s to prečudovito leseno hiško. Ta je visoka celih 91 cm in vam ponuja vsestranski prostor za celo Pepino družino. Opremljena je z 8 različnimi sobami in veliko pohištva. Poleg tega ima ta hiša zvočne in svetlobne učinke, ki bodo očarali vsakega oboževalca te risanke.

TM Toys Peppa Pig - Obleka z maskami, komplet 5 figur
25,70 € 21,53 €

Set 5 figur v pustnih oblekah od znane serije Piglet Pig bo navdušil vsakega oboževalca. Liki imajo premikajoče roke in noge, vsak je oblečen v modno obleko in ne pokvari nobene zabave.

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 59,43 €

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

Viga leseno magnetno gledališče
19,50 € 17,51 €

Leseno magnetno gledališče vsebuje 2 lesena podstavka, kamor se pritrdijo gledališke kulise. Možne so 4 različice. Podlaga je izdelana iz trdnega kartona. Zavesa in 4 kosi dodatnih ploščic za ozadje glede na zgodbo.

Unikatoy Force 9 vojaški set (25376)
14,90 € 12 €

Unikatoy Force 9 vojaški set vsebuje 2 vojaka, džip s prostim tekom koles ter vojaški skuter. Igrača je primerna za fante od 3. leta starosti.

Plan Toys Gusarska ladja
83,20 €

Pirati na krovu in odpluli smo! Zasnova in funkcija te neverjetne igrače temelji na pravi piratski ladji. Na njegovem zadnjem delu je prehod, ki ga mali pirati lahko uporabljajo kot shrambo ali zapor za zapornike, ki jih srečajo na svojem gusarskem potovanju.

Lamps velik vojaški komplet z bunkerjem
24,29 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje velik oborožen bunker, celo vrsto vojakov in transportnih sredstev. Ta vojaški komplet so sanje vsakega dečka.

Safari Ltd. Tuba – Vesolje
15,71 €

Postati astronavt in poleteti v vesolje so sanje mnogih otrok. Tuba Vesolje z modeli astronavtov, vesoljskih plovil in drugih objektov je odličen dodatek za učenje o sončnem sistemu zvezdah in galaksijah. Otroku dajte figure v posodo s peskom in ga prepustite svoji domišljiji, da pripravi raketo za izstrelitev ali preuči površino lune z luninim modulom.