Schleich dinozaver tiranozaver rex s premično čeljustjo
24,99 €

19,10 €

Zadnji kos!

Natančno zasnovan dinozaver tiranozaver rex, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Schleich Tiranozaver 15003
23,99 €

19,10 €

Zadnji kos!

Tiranozaver ali „kralj kuščarjev“, je bil zelo mogočen dinozaver. Imel je velikanske kremplje, ki so merili nad 1 meter. Do danes nihče ni vedel, zakaj potrebuje takšno orožje. Vendar pa je verjetno, da so jih uporabili za zaščito ali za puljenje listov iz dreves.


Schleich začetni set divjih živali
24,99 €

20,20 €

Novo

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich dinozaver Herrerasaurus-24%
16,99 €

12,90 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich okrasna figura Morski pes 14807
10 €

8,60 €

Zadnji kos!

Čudovita ročno poslikana in podrobno dodelana figura morskega psa. Kit je največji predstavnik družine delfinov. Ta plenilec stoji na vrhu morske prehranjevalne verige. So zelo inteligentni in imajo zelo zapleten sistem družbenih skupin. Živali imajo značilno kontrastno barvo s črnim hrbtom, bele prsi in boke ter belo liso nad očmi ter med njimi.


Schleich Wilf Life: Žirafa, samica
7,99 €

7,10 €

Žirafa je ročno poslikana in natančno izdelana. Zdrava odrasla žirafa za zaščito svojega mladiča lahko ubije tudi leva, in to z eno močno brco. V primerjavi s samci imajo debele roge in nimajo dlak na vrhu glave. Od daleč izgledajo kot velika drevesa, tudi zahvaljujoč njihovim madežem.


Schleich Wild Life: strašni lev
6,99 €

5,90 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.


Schleich adventni koledar 2018, Divje živali
34,86 €

27,80 €

Zadnji kos!

Edinstven adventni koledar blagovne znamke Schleich vključuje 24 okenc, v katerih se skriva presenečenje za vsak dan. Po odprtju vseh oken, boste imeli popoln komplet igretematiko divjih živali. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Schleich velika pustolovščina pri vodnjaku-22%
153,99 €

119,80 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich Wild Life: Žirafa, samec-21%
7,99 €

6,30 €

Odlična cena

Žirafa je ročno poslikana in natančno izdelana. Žirafe, samci so največje kopenske živali, ki sekajo kar do 6 metrov. Njihovi vratovi so lahko dolgi 2,5 metra, a tehtajo lahko do 250 kg. Vendar, tako kot ljudje, imajo samo 7 vratnih vretenc.


Safari Ltd. Morska želva
15 €

13,50 €

Zadnji kos!

Figura morske želve, ki je, vključno z vzorcem in hrapavostjo oklepa, zelo realistično izdelana. Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Morske želve se od kopenskih in sladkovodnih želv razlikujejo predvsem po tem, da imajo v lobanji skrite solne žleze, okončine spremenjene v plavuti in manjše ter plavanju v morju prilagojen oklep. Morske želve (Chelonioidae) imajo v oceanih edinstveno in ključno ekološko vlogo. To lahko prikažemo na primer z njihovo ključno vlogo pri delovanju koralnih ekosistemov. Prave karete, čigar glavna vloga je hranjenje z ožigalkarji (Cnidaria), s tem uravnavajo porast ožigalkarjev na koralnih grebenih. S tem neposredno vplivajo na sestavo, strukturo in vrstno raznolikost tega ekosistema. In tako figuro morske želve imate lahko kar doma.


Schleich veliki beli morski pes 14809
8,99 €

7 €

Zadnji kos!

Beli morski pes se pojavlja predvsem v obalnih vodah. Dolg je približno 5 metrov in tehta več kot 1 tono. Živi več kot 70 let. Spadamed najhitrejše morske pse, saj lahko hitro pospeši do 56 km / h.


Safari Ltd. mladič vzhodnoameriškega zajca
10 €

9 €

Zadnji kos!

Figura mladiča divjega zajca z zvedavimi ušesi v sedečem položaju. Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Ta vrsta je nočna in izrazito teritorialna žival. Ne izkoplje si brloga, skriva se v grmičevju in v plitkih luknjah. Pozimi dokazano preživi tudi pod snegom. Prehranjuje se samo z rastlinjem, predvsem s travo. Išče odprte pokrajine, globoko v gozdovih se ne pojavlja. Tako figuro pa imate lahko kar doma.


Schleich Wild Life: tiger
7,99 €

7 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.


Schleich izobraževalne kartice Wild life Schleich
14,36 €

12,80 €

Spoznajte svet živali s karticami Schleich! Izobraževalne slikovne kartice prikazujejo življenjsko okolje in stopinje treh živali: mladiča polarnega medveda, veverice in zelene žabe. Uganete, katera kartica pripada kateri živali?


Schleich Tiranozaver rex 14587
23,99 €

19,20 €

Zadnji kos!

Tiranozaver Rex je najbolj znan in priljubljen izmed vseh dinozaver, zato je bil vsekakor izbran v zbirko dinozavrov Schleich. 13-metrski Tyrannosaurus Rex je bil plenilski dinozaver.


Safari Ltd. Tuba – Tihi ocean
12 €

10,80 €

Zadnji kos!

Tihi ocean je največji in najgloblji ocean na svetu. Obsega skoraj 64 milijonov kvadratnih kilometrov, kar je skoraj tretjino celotnega zemeljskega površja. Kot tak predstavlja dom tisočim živalskih vrstam, plazilcem, ribam, pticam, sesalcem in nevretenčarjem. Ta komplet ročno poslikanih figur obsega razne vrste živali, ki jih najdemo v Tihem oceanu.


Schleich dinozaver Dimorphodon
7,78 €

6,90 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra. Dimorphodon je dinozaver z veliko glavo in velikimi zobmi.


Schleich pra-zgodovinska figura - mladi Therizinosaurus-20%
15,01 €

12 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura mladega Therizinosaurusa. Therizinosaurus je neškodljivi rastlinojedec z dolgimi in ostrimi kremplji. Navihan mladiček je pripravljen na boj z drugimi mladostnimi dinozavri podobne starosti.


Schleich set delfin z otroki 41463
12,99 €

10 €

Zadnji kos!

Set Delfin je idealen dodatek podvodnemu svetu Bajal. Delfini se varno držijo z magnetom. Delfin lahko zadrži obroč v ustih. Koža teh delfinov izgleda kot da bi jih pokrili z diamantnim prah.


Schleich Wild Life: beli tiger-21%
7,99 €

6,30 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.


Schleich wild life orangutan, samica-22%
7,99 €

6,20 €

Odlična cena

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Safari Ltd. ježek
10 €

9 €

Zadnji kos!

Zvij se v klobčič z našim prikupnim ježkom! Replika žužkojedega sesalca, ki spada med ogrožene živalske vrste. Ježek je za naravo zelo koristen. Prehranjuje se namreč z živalmi, ki so v veliki meri škodljivi naravi in človeku. Njihov jedilnik sestavljajo predvsem žuželke, deževniki, lazarjev in polžev. Prav tako išče tudi razno jagodičevje in vrste sadja. Je velik jedec. Ko in če lahko, vsako noč poje do 70 g hrane. Tako figuro pa imate lahko kar doma.


Safari Ltd. rak samotar
9 €

8,10 €

Zadnji kos!

Figura raka samotarja. Oglej si njegovo posebno lupino! Izgleda kot prava! Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Tako figuro imate lahko kar doma.


Schleich dilofozaver-26%
14,99 €

11 €

Zadnji kos!

Schleich DC Comics™ ročno pobarvana in podrobno izdelana figurica dilofozavra.


Schleich dinozaver Animantarx
7,78 €

7,10 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Animantarxe. Animantarx je bil 3 m dolg dinozaver s trdnim s kostnim oklepom.


Schleich jama z dinozavri 41461
67,30 €

59,10 €

Zadnji kos!

Mesojedi Herrerasaurus se vrti okoli dinozavra v jami. Mikrokaptor se lahko skrije, ker je majhen. Toda Psittacosaurus ima samo eno možnost, da pobegne. Sprednji del jame se lahko pretvori v katapult! Ko kamnita kolona pade, bo vse pod njim!


Schleich medved Grizzly z mladičem
11,25 €

9,80 €

Zadnji kos!

Razširite svojo zbirko živali s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure medveda grizlija z mladičem. Medvedi grizliji vodijo svoje mladiče ven po zimskem spanju.


Safari Ltd. Hipokampus
15 €

13,50 €

Zadnji kos!

Hipokampus je mitična žival, ki ima spodnji del telesa ribji, zgornji pa je konjev. Druga poimenovanja zanj so Merhorse ali Morski konj, toda ne gre za živečo žival. Hipokampus izhaja iz fenicijskih mitov. V ozki povezavi je tudi z drugim mitološkim bitjem, morsko kozo oz. Kozorogom (pol koza, pol riba), ki je tako kot kozorog eno izmed znamenj horoskopa. Tako figuro imate lahko kar doma.


Safari Ltd. vietnamski pujs
10 €

9 €

Zadnji kos!

Vietnamski pujsi so že dolgo priljubljeni men manjšimi rejci. So nezahtevni, odporni na bolezni, njihovo vzgajanje in reja nista draga. Ker so splošno zelo vzdržljivi in vsejedi, so idealni za vzrejanje. Pasejo se na vrto, lahko se zgodi tudi, da ga pazijo! Tako figuro pa imate lahko kar doma.


Schleich bernski planšar, psica
5,99 €

4,80 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich dinozaver Dimetrodon
10,91 €

9,50 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Dimetrodona. Njegovo hrbtno jadro je bilo sestavljeno iz kože in kosti in mu je pomagalo, da se je na soncu hitreje ogrel. Ko se je želel ohladiti, je jadro obrnil vzporedno s sončnimi žarki.


Schleich Volk
6,61 €

5,90 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure volka. Vsak volk si želi družne na lovu, zato si dovolite poskusiti z njimi ustrahovati tuje volkove. Imajo izjemno razvit sluh, zato slišijo zelo daleč.


Schleich Wild Life: aligator
7,99 €

7,10 €

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.


Schleich zlati prinašalec, psica
5,99 €

4,90 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Safari Ltd. Prževalski konj
10 €

9 €

Zadnji kos!

Figura Prževalskega konja je profesionalno izdelana, ročno pobarvana s podrobnimi detajli. Gre za zadnjo še živečo divjo vrsto konja. Za njegovo ohranitev so v veliki meri zaslužni živalski vrtovi. Iz rodovnikov je možno razbrati, da ima 70 % vseh živečih konj te vrste „praškega“ prednika. Prževalskega konja lahko najdete v naravi na Kitajskem in Mongoliji. Tako figuro pa imate lahko kar doma.


Schleich Dinogorgon 15002
8,99 €

6,80 €

Zadnji kos!

Figurica Dinogorgon, imenovan tudi »grozni gorgon«, bo dopolnil vašo zbirko dinozavrov. Dinogorgon izvira iz izumrlega gordonopsija Rubidgeine in je bil znan po svojih sabljičastih zobeh. Več kot 250 milijonih let je živel na tem območju.


Schleich dinozaver utahraptor-25%
11,99 €

8,90 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich los-21%
7,99 €

6,30 €

Odlična cena

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich Oviraptor 15001
8,99 €

6,80 €

Zadnji kos!

Oviraptor, poznan tudi kot „tat jajc“ je živel pred približno 75–70 milijoni let. Bil je približno 2 m dolg in je tehtal okoli 40 kg , pernata dinozavra. Oviraptor je imel kratko in visoko glavo z zanimivo oblikovanim kljunom in velikimi kremplji prednjih nog.


Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Kentosaurus
11,07 €

9,80 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Kentosaurusa. Kentrosaurus je bil rastlinski dinozaver, vendar je bil daleč v brezobzirnost. Toda v primeru napada, je lahko s svojimi trni na vratu in telesu povzročil resne poškodbe. Največji strah je bil njegov rep, kjer je imel do 73 cm dolge konice.


Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Pteranodon
10,49 €

9,30 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Pterandona. Ta ptič je bil eden največjih v preteklosti. Verjetno ni pogosto uporabljal kril, temveč je namesto tega uporabil veter, da je zdrsnil skozi zrak, podobno kot Albatros.


Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Triceratops
14,43 €

12,70 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Triceratopsa. Ime Triceratops pomeni „trije rogovi na glavi“. Čeprav je Triceratops izgledal nevarno se je hranil izključno iz rastlinami. Ampak se je v nevarnosti znal braniti. Sprednji del njegove čeljusti je bil oblikovan kot kljun.


Schleich Psitakozaver 15004
8,99 €

6,80 €

Zadnji kos!

Psitakozaver je bil podoben „papagajskemu kuščarju“, dolg je bil do 2 metra in tehtal je 20 kg. To je bil rastlinski dinozaver. Živel je pred 135 do 105 milijoni leti. Imel je oster, kljunast gobec, s katerim je trgal rastlinsko hrano.


Schleich Tawa 15005-32%
8,99 €

6,10 €

Zadnji kos!

Tawa je živel pred 215 milijoni leti na ozemlju današnje Nove Mehike v ZDA. Dinozaver je bil dolg približno 2–4 metra in je tehtal 30 kg. Tawa je imela votle kosti, zaradi česar je bila zelo lahek in hitrejši od drugih dinozavrov.


Schleich wild life termitski medved
7,99 €

7 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.


Schleich nemški ovčar
5,99 €

4,90 €

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.