Schleich dinozaver stegozaver
13,60 €

Zadnji kos!

Natančno zasnovan stegozaver, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času, v Jurski dobi. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Schleich dinozaver Herrerasaurus
16,99 € 15,25 €

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich Tiranozaver rex 14587
23,99 € 20,81 €

Zadnji kos!

Tiranozaver Rex je najbolj znan in priljubljen izmed vseh dinozaver, zato je bil vsekakor izbran v zbirko dinozavrov Schleich. 13-metrski Tyrannosaurus Rex je bil plenilski dinozaver.

Schleich dinozaver Dimetrodon
10,91 € 10,39 €

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Dimetrodona. Njegovo hrbtno jadro je bilo sestavljeno iz kože in kosti in mu je pomagalo, da se je na soncu hitreje ogrel. Ko se je želel ohladiti, je jadro obrnil vzporedno s sončnimi žarki.

Schleich Tiranozaver 15003
23,99 € 20,90 €

Zadnji kos!

Tiranozaver ali „kralj kuščarjev“, je bil zelo mogočen dinozaver. Imel je velikanske kremplje, ki so merili nad 1 meter. Do danes nihče ni vedel, zakaj potrebuje takšno orožje. Vendar pa je verjetno, da so jih uporabili za zaščito ali za puljenje listov iz dreves.

Schleich pra-zgodovinska figura - mladi Therizinosaurus
15,01 € 14,46 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura mladega Therizinosaurusa. Therizinosaurus je neškodljivi rastlinojedec z dolgimi in ostrimi kremplji. Navihan mladiček je pripravljen na boj z drugimi mladostnimi dinozavri podobne starosti.

Schleich nemški ovčar
5,99 € 5,24 €

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich Dinogorgon 15002
8,99 € 7,57 €

Zadnji kos!

Figurica Dinogorgon, imenovan tudi »grozni gorgon«, bo dopolnil vašo zbirko dinozavrov. Dinogorgon izvira iz izumrlega gordonopsija Rubidgeine in je bil znan po svojih sabljičastih zobeh. Več kot 250 milijonih let je živel na tem območju.

Schleich Wild Life: aligator
7,99 € 7,61 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.

Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Kentosaurus
13,10 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Kentosaurusa. Kentrosaurus je bil rastlinski dinozaver, vendar je bil daleč v brezobzirnost. Toda v primeru napada, je lahko s svojimi trni na vratu in telesu povzročil resne poškodbe. Največji strah je bil njegov rep, kjer je imel do 73 cm dolge konice.

Schleich Psitakozaver 15004
8,99 € 7,48 €

Psitakozaver je bil podoben „papagajskemu kuščarju“, dolg je bil do 2 metra in tehtal je 20 kg. To je bil rastlinski dinozaver. Živel je pred 135 do 105 milijoni leti. Imel je oster, kljunast gobec, s katerim je trgal rastlinsko hrano.

Schleich Tawa 15005
8,99 € 7,61 €

Zadnji kos!

Tawa je živel pred 215 milijoni leti na ozemlju današnje Nove Mehike v ZDA. Dinozaver je bil dolg približno 2–4 metra in je tehtal 30 kg. Tawa je imela votle kosti, zaradi česar je bila zelo lahek in hitrejši od drugih dinozavrov.

Schleich dinozaver Animantarx
7,82 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Animantarxe. Animantarx je bil 3 m dolg dinozaver s trdnim s kostnim oklepom.

Schleich dinozaver Dimorphodon
7,78 € 7,66 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra. Dimorphodon je dinozaver z veliko glavo in velikimi zobmi.

Schleich set delfin z otroki 41463
12,99 € 10,55 €

Zadnji kos!

Set Delfin je idealen dodatek podvodnemu svetu Bajal. Delfini se varno držijo z magnetom. Delfin lahko zadrži obroč v ustih. Koža teh delfinov izgleda kot da bi jih pokrili z diamantnim prah.

Unikatoy male živali dinozavri
5,90 € 5,31 €

Odlična cena

Pridite se poigrati na zabavno dogodivščino v svet prazgodovine kjer živijo dinozavri vseh oblik in velikosti.

Schleich dinozaver allosaurus
16,99 € 15,12 €

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich dinozaver utahraptor
11,99 € 10,55 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Safari Ltd. mladič vzhodnoameriškega zajca-30%
10 € 7 €

Zadnji kos!

Figura mladiča divjega zajca z zvedavimi ušesi v sedečem položaju. Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Ta vrsta je nočna in izrazito teritorialna žival. Ne izkoplje si brloga, skriva se v grmičevju in v plitkih luknjah. Pozimi dokazano preživi tudi pod snegom. Prehranjuje se samo z rastlinjem, predvsem s travo. Išče odprte pokrajine, globoko v gozdovih se ne pojavlja. Tako figuro pa imate lahko kar doma.

Schleich začetni set divjih živali
24,99 € 22,28 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Safari Ltd. vietnamski pujs-31%
10 € 6,90 €

Zadnji kos!

Vietnamski pujsi so že dolgo priljubljeni men manjšimi rejci. So nezahtevni, odporni na bolezni, njihovo vzgajanje in reja nista draga. Ker so splošno zelo vzdržljivi in vsejedi, so idealni za vzrejanje. Pasejo se na vrto, lahko se zgodi tudi, da ga pazijo! Tako figuro pa imate lahko kar doma.

Safari Ltd. Tuba – Psi
14,10 € 13,42 €

Zadnji kos!

Kdo si ne želi imeti psa? Spoznajte različne pasme od blizu. Enajst ročno izdelanih figur lahko krasno dopolni igro kmetije ali služi kot učni pripomoček.

Safari Ltd. Amonit
10,50 € 10,12 €

Spoznajte amonita. Ne, to ni polž, ampak nenavadno zvit orjaški ligenj. Gre za davno izumrlega glavonožca, ki spada v razred mehkužcev, zanj je značilna zvita lupina.

Safari Ltd. Hipokampus
15,10 € 14,89 €

Odprodaja

Hipokampus je mitična žival, ki ima spodnji del telesa ribji, zgornji pa je konjev. Druga poimenovanja zanj so Merhorse ali Morski konj, toda ne gre za živečo žival. Hipokampus izhaja iz fenicijskih mitov. V ozki povezavi je tudi z drugim mitološkim bitjem, morsko kozo oz. Kozorogom (pol koza, pol riba), ki je tako kot kozorog eno izmed znamenj horoskopa. Tako figuro imate lahko kar doma.

Safari Ltd. Rogat kuščar
10,50 € 10,30 €

Spoznajte rogatega kuščarja! Ob pogledu na tega neverjetnega kuščarja si boste mislili, da ste pristali v praveku! S svojo bodečo kožo in velikimi bodicami na glavi malce spominja na krastačo.

Safari Ltd. Utirannus
11,60 € 11,32 €

Spoznajte pernatega dinozavra utiranna. Njegova posebnost je velikost, ki je za pernatega dinozavra zares občudovanja vredna. 8 m visok in 1,5 tone težek ptič vendar ni letel, bil je kopenski plenilec.

EP LINE igrača Pet Parade, motiv psa-61%
15,16 € 5,90 €

Odprodaja

Psi Pet Parade so kot pravi prijatelji živali. Ko jih pritisnete s prstom, bodo čudežno oživeli. Glede na gibanja – premika glavo in rep ter hodi. Pripnite psa na povodec in ga odpeljite na sprehod!

Spin Master S6 Hatchimals Kraljevske živali, 4 kosi z bonusom
14,43 € 14,19 €

S to serijo lahko zbereš 50 novih junakov, pri čemer v tem pakiranju že takoj dobiš 4 figurice Hathcanimals. Iz vsakega jajčka se izvali ena živalca s kraljevskimi dodatki. Ogrej srce, in ko spremeni barvo, pomagaj Hatchimals, da se izleže iz jajca.

Schleich dinozaver Giganotosaurus
21,46 € 20,63 €

Razširite svojo zbirko dinozavrov s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Giganotosaura, ki je bil dolg 12 – 13 metrov, njegovi možgani pa so bili veliki le 30 cm.

Schleich okrasna figura Morski pes 14807
10 € 9,47 €

Čudovita ročno poslikana in podrobno dodelana figura morskega psa. Kit je največji predstavnik družine delfinov. Ta plenilec stoji na vrhu morske prehranjevalne verige. So zelo inteligentni in imajo zelo zapleten sistem družbenih skupin. Živali imajo značilno kontrastno barvo s črnim hrbtom, bele prsi in boke ter belo liso nad očmi ter med njimi.

Schleich izobraževalne kartice Wild life Schleich
14,36 € 14,08 €

Spoznajte svet živali s karticami Schleich! Izobraževalne slikovne kartice prikazujejo življenjsko okolje in stopinje treh živali: mladiča polarnega medveda, veverice in zelene žabe. Uganete, katera kartica pripada kateri živali?

Safari Ltd. Tuba živali - žuželke
15,36 €

Tuba žuželk vsebuje 14 številk različnih žuželk. V paketu boste našli: gosenica, šilo, metulj, stonoga, kobilica, muharica, pajka, škorpijon, ščurki, čebela, bogomolka, mravlja.

Safari Ltd. Tuba – mesojedi dinozavri
15,54 €

Kolekcija Safari Ltd® TOOBS® predstavlja komplet ročno poslikanih miniaturnih replik živali, izdelanih s skrbjo in poudarkom na njihovi resničnosti in natančnosti podrobnosti, kar otrokom omogoča, da prepoznajo značilnosti živali. Imena živali v angleščini vedno najdete na trebuhu figurice.

Teddies dinozaver, zvok, 45 cm
20,76 €

Čudovit plastični model za začetne paleontologe. Uživate v dinozavrih in se radi učite novih stvari? Idealna igrača zate! Všeč vam bo sprehajalni dinozaver, zato se prav gotovo ne boš želel igrati z drugimi igračami.

Safari Ltd. Tuba – Rečno življenje
14,95 €

Podajte se na izlet do reke! Veste kakšne živali vas čakajo tam? Enajst ročno izdelanih figur lahko krasno dopolni igro kmetije ali služi kot učni pripomoček.

Schleich Prazgodovinska žival - Agustinia 15021
15,29 €

Dolge ozke hrbtne bodice od Agustinia so videti tako edinstvene in jih ni mogoče zamenjati z drugim dinozavrom. Njeno telo je bilo prekrito s kostnimi ploščicami nenavadnega videza. Kot neškodljiv rastlinojedec je verjetno potreboval hrbtenične hrbtenice in trdo okostenelo kožo, da bi se zaščitil pred drugimi mesojedi dinozavri.

Safari Ltd. Tuba živali - Metulji
14,10 € 13,64 €

Spoznajte najlepše metulje našega planeta! Metulji sestavljajo drugi največji vrstni red insektov, takoj za hrošči. Značilnost metuljev sta dva para zračnih valov, prepletenih s krili. Uporabite lepo obarvane metulje za igranje ali poučevanje.

Schleich Prazgodovinska žival - Baryonyx 15022
15,32 €

Dolga, ozka in ravna glava Baryonyxa je zelo podobna glavi krokodila, zaradi česar je še posebej vznemirljiv prazgodovinski plazilec. Verjame se, da je ta dinozaver lovil predvsem v vodi in bi lahko v vodo potopil svoj popolnoma oblikovan nos, da bi ujel ribe. Imel je tudi nenavadno velike in težke palce v obliki kljuke, s katerimi je držal svoj plen.

Safari Ltd. Elasmosaurus
12,92 €

Spoznajte dinozavra Elasmosaura. Ta dvotonski, do 14 metrov dolgi vodni plazilec je živel v obdobju zgornje krede. Prehranjeval se je z ribami in nevretenčarji. Znanstveni domnevajo, da je mladiče skotil v vodi in je zato ni zapuščal.

Safari Ltd. Koralna kača
11,70 €

Spoznajte koralno kačo! Vendar raje ohranite razdaljo. Gre za večbarvno strupeno kačo iz družine kober, za kateri so značilne izstopajoče proge rdeče, rumene, bele in črne barve.

Safari Ltd. Tuba - Življenje v puščavi
15,09 €

Tuba Življenje v puščavi je čudovit posrednik v puščavskem okolju. – Komplet vsebuje 11 figuric Ročno izdelane in ročno poslikane figure lahko služijo kot odlično učno orodje za približevanje puščavskega okolja ali pa lahko otroci razširijo svojo zbirko živali in drugih živalskih vrst.

Safari Ltd. Sauropelta
12,74 €

Spoznajte dinozavra sauropelto. Sauropelta v prevodu pomeni kuščar z oklepom. Čeprav ima tako strašno ime, je bil rastlinojedec. Oklepne plošče na hrbtu in bodice spredaj so jo branile pred plenilci.

Schleich Prazgodovinska žival - Postosuchus s premikajočo se čeljustjo 15018
10,42 €

Postosuchus je bil arhosaurus in zato bližnji sorodnik sodobnih krokodilov. Imel je opazno okostenelo kožo in dolgo ozko čeljust. Običajno se je premikal po štirih nogah. Včasih je stal le na zadnjih nogah, da je lahko s kremplji ujel plen. Ko Postosuchus odpre svojo močno gibljivo čeljust, so vidni njegovi ostri, poudarjeni zobje.

Schleich figura Jelen 14837
7,82 €

Jeleni so vrsta jelenjadi, ki živijo v velikih čredah v hladnejših regijah Severne Amerike, severne Evrope in severne Azije. So edina vrsta jelenjadi, kjer ima samica tudi rogove. Druga posebnost so kopita. So zelo široke in se med hojo razširijo. To ustvari značilen škripanje ali prasketanje.

Schleich los

Schleich los

Ocena: 4,3
7,99 € 7,82 €

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
11,14 €

Spoznajte dinozavra Pachyrhinosaurusa. Ta velik, rogat, rastlinojed dinozaver je po pokrajini potoval v izjemno velikih čredah (do več tisoč dinozavrov). Črede so se selile vzdolž zahodne obale Severne Amerike.