Schleich velika pustolovščina pri vodnjaku
153,99 € 131,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich dinozaver tiranozaver rex s premično čeljustjo
24,99 € 19 €

Zadnji kos!

Natančno zasnovan dinozaver tiranozaver rex, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Schleich Tiranozaver 15003
23,99 € 19,20 €

Zadnji kos!

Tiranozaver ali „kralj kuščarjev“, je bil zelo mogočen dinozaver. Imel je velikanske kremplje, ki so merili nad 1 meter. Do danes nihče ni vedel, zakaj potrebuje takšno orožje. Vendar pa je verjetno, da so jih uporabili za zaščito ali za puljenje listov iz dreves.

Schleich začetni set divjih živali
24,99 € 20,20 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Safari Ltd. Morska želva
15 € 13,50 €

Zadnji kos!

Figura morske želve, ki je, vključno z vzorcem in hrapavostjo oklepa, zelo realistično izdelana. Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Morske želve se od kopenskih in sladkovodnih želv razlikujejo predvsem po tem, da imajo v lobanji skrite solne žleze, okončine spremenjene v plavuti in manjše ter plavanju v morju prilagojen oklep. Morske želve (Chelonioidae) imajo v oceanih edinstveno in ključno ekološko vlogo. To lahko prikažemo na primer z njihovo ključno vlogo pri delovanju koralnih ekosistemov. Prave karete, čigar glavna vloga je hranjenje z ožigalkarji (Cnidaria), s tem uravnavajo porast ožigalkarjev na koralnih grebenih. S tem neposredno vplivajo na sestavo, strukturo in vrstno raznolikost tega ekosistema. In tako figuro morske želve imate lahko kar doma.

Schleich dinozaver stegozaver
12,70 €

Zadnji kos!

Natančno zasnovan stegozaver, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času, v Jurski dobi. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Schleich dilofozaver
14,99 € 12,20 €

Zadnji kos!

Schleich DC Comics™ ročno pobarvana in podrobno izdelana figurica dilofozavra.

Schleich Velociraptor 14585
12,99 € 9,70 €

Zadnji kos!

Velociraptor je meril 70 cm in je bil pernati plenilec s relativno majhno velikostjo v primerjavi z drugimi dinozavri. Velociraptor je verjetno zelo inteligenten mesojedi plenilec, ki je lovil. Premagal je celo plen, ki je bil večji kot on sam. Dosegel je hitrost do 65 km/h.

Schleich dinozaver utahraptor
11,99 € 9,80 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich okrasna figura Morski pes 14807
10 € 8,60 €

Zadnji kos!

Čudovita ročno poslikana in podrobno dodelana figura morskega psa. Kit je največji predstavnik družine delfinov. Ta plenilec stoji na vrhu morske prehranjevalne verige. So zelo inteligentni in imajo zelo zapleten sistem družbenih skupin. Živali imajo značilno kontrastno barvo s črnim hrbtom, bele prsi in boke ter belo liso nad očmi ter med njimi.

Schleich Jelen
6,61 € 6 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure jelena. Neverjetni so njegovi rogovi, ki se jih lahko občuduje na njegovi glavi.

Schleich Wild Life: Žirafa, samec
7,99 € 7,10 €

Zadnji kos!

Žirafa je ročno poslikana in natančno izdelana. Žirafe, samci so največje kopenske živali, ki sekajo kar do 6 metrov. Njihovi vratovi so lahko dolgi 2,5 metra, a tehtajo lahko do 250 kg. Vendar, tako kot ljudje, imajo samo 7 vratnih vretenc.

Schleich los
7,99 € 7,10 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich Wilf Life: Žirafa, samica
7,99 € 7,10 €

Žirafa je ročno poslikana in natančno izdelana. Zdrava odrasla žirafa za zaščito svojega mladiča lahko ubije tudi leva, in to z eno močno brco. V primerjavi s samci imajo debele roge in nimajo dlak na vrhu glave. Od daleč izgledajo kot velika drevesa, tudi zahvaljujoč njihovim madežem.

Schleich Wild Life: strašni lev
6,99 € 5,90 €

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.

Schleich dinozaver Herrerasaurus
16,99 € 14,20 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich medved Grizzly z mladičem
11,25 € 9,80 €

Zadnji kos!

Razširite svojo zbirko živali s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure medveda grizlija z mladičem. Medvedi grizliji vodijo svoje mladiče ven po zimskem spanju.

Schleich Volk
6,61 € 6 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure volka. Vsak volk si želi družne na lovu, zato si dovolite poskusiti z njimi ustrahovati tuje volkove. Imajo izjemno razvit sluh, zato slišijo zelo daleč.

Schleich izobraževalne kartice Wild life Schleich
14,36 € 12,80 €

Spoznajte svet živali s karticami Schleich! Izobraževalne slikovne kartice prikazujejo življenjsko okolje in stopinje treh živali: mladiča polarnega medveda, veverice in zelene žabe. Uganete, katera kartica pripada kateri živali?

Safari Ltd. ježek
10 € 9 €

Zadnji kos!

Zvij se v klobčič z našim prikupnim ježkom! Replika žužkojedega sesalca, ki spada med ogrožene živalske vrste. Ježek je za naravo zelo koristen. Prehranjuje se namreč z živalmi, ki so v veliki meri škodljivi naravi in človeku. Njihov jedilnik sestavljajo predvsem žuželke, deževniki, lazarjev in polžev. Prav tako išče tudi razno jagodičevje in vrste sadja. Je velik jedec. Ko in če lahko, vsako noč poje do 70 g hrane. Tako figuro pa imate lahko kar doma.

Schleich Wild Life: tiger
7,99 € 7 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.

Schleich dinozaver Spinosaurus
21,46 € 18,80 €

Zadnji kos!

Razširite svojo zbirko dinozavrov s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Spinosaura, ki je bil eden izmed najbolj nevarnih prazgodovinskih dinozavrov

Schleich dinozaver Dimetrodon
10,91 € 9,50 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Dimetrodona. Njegovo hrbtno jadro je bilo sestavljeno iz kože in kosti in mu je pomagalo, da se je na soncu hitreje ogrel. Ko se je želel ohladiti, je jadro obrnil vzporedno s sončnimi žarki.

Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Kentosaurus
11,07 € 9,80 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Kentosaurusa. Kentrosaurus je bil rastlinski dinozaver, vendar je bil daleč v brezobzirnost. Toda v primeru napada, je lahko s svojimi trni na vratu in telesu povzročil resne poškodbe. Največji strah je bil njegov rep, kjer je imel do 73 cm dolge konice.

Safari Ltd. Tuba igrač - Safari
10,80 €

Zadnji kos!

Pojdite na pustolovsko potovanje po Safariju! Vendar bodite previdni, ne čakajte ljubkih hišnih ljubljenčkov. V Safariju kraljujejo divje živali. Dvanajst številk bo popolnoma dopolnilo ali poživelo otrokovo igro.

Schleich bernski planšar, psica
5,99 € 4,80 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich dinozaver Animantarx
7,78 € 7,10 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Animantarxe. Animantarx je bil 3 m dolg dinozaver s trdnim s kostnim oklepom.

Schleich jama z dinozavri 41461
67,30 € 59,10 €

Zadnji kos!

Mesojedi Herrerasaurus se vrti okoli dinozavra v jami. Mikrokaptor se lahko skrije, ker je majhen. Toda Psittacosaurus ima samo eno možnost, da pobegne. Sprednji del jame se lahko pretvori v katapult! Ko kamnita kolona pade, bo vse pod njim!

Schleich Psitakozaver 15004
8,99 € 6,80 €

Zadnji kos!

Psitakozaver je bil podoben „papagajskemu kuščarju“, dolg je bil do 2 metra in tehtal je 20 kg. To je bil rastlinski dinozaver. Živel je pred 135 do 105 milijoni leti. Imel je oster, kljunast gobec, s katerim je trgal rastlinsko hrano.

Mattel Jurski svet Tyranosaurus Rex
46,24 € 40,80 €

Končno se lahko pripravite na osupljive akcije in na nove pustolovščine v Jurskem svetu! Ta velika figurica Tyranosaur Rexa se prav tako premika, zato boš lahko užival ob zabavi na povsem novi ravni.

Mattel Jurski svet valilnica - Velociraptor Blue
23,41 € 22,90 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Velociraptor Blue skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca, nato se razkrije majhen mladi dinozaver!

Schleich dinozaver Giganotosaurus
21,46 € 18,80 €

Zadnji kos!

Razširite svojo zbirko dinozavrov s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Giganotosaura, ki je bil dolg 12 – 13 metrov, njegovi možgani pa so bili veliki le 30 cm.

Schleich Oviraptor 15001
8,99 € 6,80 €

Zadnji kos!

Oviraptor, poznan tudi kot „tat jajc“ je živel pred približno 75–70 milijoni let. Bil je približno 2 m dolg in je tehtal okoli 40 kg , pernata dinozavra. Oviraptor je imel kratko in visoko glavo z zanimivo oblikovanim kljunom in velikimi kremplji prednjih nog.

Schleich Tiranozaver rex 14587
23,99 € 19,20 €

Zadnji kos!

Tiranozaver Rex je najbolj znan in priljubljen izmed vseh dinozaver, zato je bil vsekakor izbran v zbirko dinozavrov Schleich. 13-metrski Tyrannosaurus Rex je bil plenilski dinozaver.

Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, okostje Stygimoloch
15,38 € 12,70 €

Zadnji kos!

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte okostje dinozavrov Stygimolocha iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.

Safari Ltd. Hipokampus
15 € 13,60 €

Zadnji kos!

Hipokampus je mitična žival, ki ima spodnji del telesa ribji, zgornji pa je konjev. Druga poimenovanja zanj so Merhorse ali Morski konj, toda ne gre za živečo žival. Hipokampus izhaja iz fenicijskih mitov. V ozki povezavi je tudi z drugim mitološkim bitjem, morsko kozo oz. Kozorogom (pol koza, pol riba), ki je tako kot kozorog eno izmed znamenj horoskopa. Tako figuro imate lahko kar doma.

Safari Ltd. mladič vzhodnoameriškega zajca
10 € 9,10 €

Zadnji kos!

Figura mladiča divjega zajca z zvedavimi ušesi v sedečem položaju. Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Ta vrsta je nočna in izrazito teritorialna žival. Ne izkoplje si brloga, skriva se v grmičevju in v plitkih luknjah. Pozimi dokazano preživi tudi pod snegom. Prehranjuje se samo z rastlinjem, predvsem s travo. Išče odprte pokrajine, globoko v gozdovih se ne pojavlja. Tako figuro pa imate lahko kar doma.

Schleich pra-zgodovinska figura - mladi Therizinosaurus
15,01 € 13,20 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura mladega Therizinosaurusa. Therizinosaurus je neškodljivi rastlinojedec z dolgimi in ostrimi kremplji. Navihan mladiček je pripravljen na boj z drugimi mladostnimi dinozavri podobne starosti.

Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Triceratops
14,43 € 12,70 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Triceratopsa. Ime Triceratops pomeni „trije rogovi na glavi“. Čeprav je Triceratops izgledal nevarno se je hranil izključno iz rastlinami. Ampak se je v nevarnosti znal braniti. Sprednji del njegove čeljusti je bil oblikovan kot kljun.

Schleich Tawa 15005
8,99 € 6,80 €

Zadnji kos!

Tawa je živel pred 215 milijoni leti na ozemlju današnje Nove Mehike v ZDA. Dinozaver je bil dolg približno 2–4 metra in je tehtal 30 kg. Tawa je imela votle kosti, zaradi česar je bila zelo lahek in hitrejši od drugih dinozavrov.

Schleich Wild Life: beli tiger
7,99 € 7,10 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.

Schleich wild life orangutan, samica
7,99 € 7 €

Novo

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, okostje Triceratops
15,38 € 12,70 €

Zadnji kos!

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte okostje dinozavrov Stygimolocha iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.

Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, predator Velociraptor
15,38 € 12,70 €

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte skelet dinozavrov Velociraptorja iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.

Safari Ltd. Prževalski konj
10 € 9,10 €

Zadnji kos!

Figura Prževalskega konja je profesionalno izdelana, ročno pobarvana s podrobnimi detajli. Gre za zadnjo še živečo divjo vrsto konja. Za njegovo ohranitev so v veliki meri zaslužni živalski vrtovi. Iz rodovnikov je možno razbrati, da ima 70 % vseh živečih konj te vrste „praškega“ prednika. Prževalskega konja lahko najdete v naravi na Kitajskem in Mongoliji. Tako figuro pa imate lahko kar doma.

Safari Ltd. rak samotar
9 € 8,10 €

Zadnji kos!

Figura raka samotarja. Oglej si njegovo posebno lupino! Izgleda kot prava! Enako kot ostale figure podjetja Safari Ltd. je tudi ta profesionalno oblikovana in ročno poslikana. Vse je izdelano do podrobnosti. Tako figuro imate lahko kar doma.