Sylvanian Families Elegantna mestna hiša-31%
58,10 € 39,96 €

Odlična cena

Elegantna mestna hiša z visokim stropom in prostornim drugim nadstropjem. Na stropu v drugem nadstropju boste našli razkošen lestenec. Vrata se odpirajo na eleganten balkon. Spiralno stopnišče lahko uporabite ločeno in ga postavite kjerkoli v stavbi.

Sylvanian Families figurici Ljubezenska zajčka
20,90 € 18,45 €

Čudoviti ljubezenski zajčki so bitja za ljubezenska srečanja. Stella, starejša sestra čokoladnega zajčka in čudoviti starejši brat Cinnamon Bunnyja, tvorita čudovit par. V ljubezni se lahko držite roke. Oba kosa sta sposobna držati šopek s cvetjem.

Sylvanian Families svetilnik
64,70 € 61,30 €

Svetilnik v vasi Sylvanian je odličen kraj za sprostitev. Zahvaljujoč 3 vzorcem zvezdnega neba lahko motive spreminjate tako, da osvetljujejo strop otroške sobe. Z obračanjem zgornjega dela svetilnika se prižge luč kot v pravem svetilniku. Na voljo je tematsko pohištvo, kot so viseče mreže, zofe v obliki školjk ali konferenčna miza v obliki kita.

Schleich dinozaver stegozaver
13,18 €

Zadnji kos!

Natančno zasnovan stegozaver, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času, v Jurski dobi. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Sylvanian Families Družina ježkov
24 € 21,02 €

Zadnji kos!

Družina ježkov 3122 vsebuje tudi nujno potrebne glavnike. Otroci si lahko sestavijo svojo zgodbo iz sveta Sylvanian Family. Oblačila na figurah lahko snete in jih spet oblečete.

Schleich dinozaver Herrerasaurus
16,99 € 14,81 €

Ročno poslikane figure bodo razveselile ljubitelje dinozavrov vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Sylvanian Families Piknik set za vrtec 3590
10 € 9,10 €

Zadnji kos!

Set za piknik za malo šolarko je zelo lep dodatek. Poleg potrebne odeje vsebuje tudi vrečke, steklenice pijač, sendviče in druge dodatke. Hura, gremo na piknik!

Schleich dinozaver Dimetrodon
10,91 € 10,09 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Dimetrodona. Njegovo hrbtno jadro je bilo sestavljeno iz kože in kosti in mu je pomagalo, da se je na soncu hitreje ogrel. Ko se je želel ohladiti, je jadro obrnil vzporedno s sončnimi žarki.

Schleich nemški ovčar
5,99 € 5,09 €

Ročno poslikane figure bodo razveselil ljubitelje živali vseh starosti. Figure so primerne za otroke od 3. leta starosti naprej.

Schleich Dinogorgon 15002
8,99 € 7,34 €

Figurica Dinogorgon, imenovan tudi »grozni gorgon«, bo dopolnil vašo zbirko dinozavrov. Dinogorgon izvira iz izumrlega gordonopsija Rubidgeine in je bil znan po svojih sabljičastih zobeh. Več kot 250 milijonih let je živel na tem območju.

Schleich Wild Life: aligator
7,99 € 7,41 €

Zadnji kos!

Ročno poslikane figure živali ne bodo navdušile le majhnih ljubiteljev živali, ampak tudi starejše.

Schleich pra-zgodovinski hišni ljubljenček - Kentosaurus
12,71 €

Zadnji kos!

Kvalitetna in podrobno obdelana ter ročno poslikana figura Kentosaurusa. Kentrosaurus je bil rastlinski dinozaver, vendar je bil daleč v brezobzirnost. Toda v primeru napada, je lahko s svojimi trni na vratu in telesu povzročil resne poškodbe. Največji strah je bil njegov rep, kjer je imel do 73 cm dolge konice.

Schleich Psitakozaver 15004
8,99 € 7,27 €

Psitakozaver je bil podoben „papagajskemu kuščarju“, dolg je bil do 2 metra in tehtal je 20 kg. To je bil rastlinski dinozaver. Živel je pred 135 do 105 milijoni leti. Imel je oster, kljunast gobec, s katerim je trgal rastlinsko hrano.

Schleich Tawa 15005
8,99 € 7,39 €

Zadnji kos!

Tawa je živel pred 215 milijoni leti na ozemlju današnje Nove Mehike v ZDA. Dinozaver je bil dolg približno 2–4 metra in je tehtal 30 kg. Tawa je imela votle kosti, zaradi česar je bila zelo lahek in hitrejši od drugih dinozavrov.

Schleich dinozaver Animantarx
7,78 € 7,60 €

Zadnji kos!

Razširite svojo kmetijo s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure dinozavra Animantarxe. Animantarx je bil 3 m dolg dinozaver s trdnim s kostnim oklepom.

Schleich set delfin z otroki 41463
12,99 € 10,25 €

Zadnji kos!

Set Delfin je idealen dodatek podvodnemu svetu Bajal. Delfini se varno držijo z magnetom. Delfin lahko zadrži obroč v ustih. Koža teh delfinov izgleda kot da bi jih pokrili z diamantnim prah.