Jabra Elite 75t brezžične slušalke, titan črne

Jabra Elite 75t brezžične slušalke, titan črne

Številka: 1476241
Odlična cena
Zmogljive brezžične slušalke, ki se ponašajo z izjemnim zvokom, povečano odpornostjo na vodo in prah ter pasivno izolacijo okoljskega hrupa. Celoten opis
199 €
Vključno z DDV
99,90 €
-49%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 2 trgovinah
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1476241

Mnenja (0)

Bostjan S.
8.3.
Potrjen nakup
Vrhunski zvok, z obvladljivimi basi. Dodan ANC preko posodobitev, ki dobro deluje. Za 120-130 evrov verjetno najboljše kar se da dobiti. Dobro stojijo v ušesih tudi pri teku in ostalih aktivnostih prav tako se da nastaviti da se slišijo zvoki iz okolice, kar je prednost pri teku ali kolesarjenju. Bistveno cenejše od JE85t, ki pa niso toliko boljše, da opravičijo 100 evrov višjo ceno. Priporočam nakup za to ceno.
Globoki basi, čitsti srednji in visoki toni, aplikacija, ANC
JIH NE NEJDEM ZA TA DENAR.
Mitja S.
15.6.
Potrjen nakup
top slušalke
Ken K.
29.5.
Potrjen nakup
Dolgo sem odlašal z nakupom TWS slušalk, saj sem že z večino žičnih imel težave z udobjem - izpadanje iz ušesa ali slabo tesnenje. Žične vsaj izgubiti ne moreš, tudi če pade iz ušesa, pri TWS bi pa to seveda bil problem. Veliko število pozitivnih ocen na raznih straneh me je končno prepričalo, da kupim Jabra Elite 75t. In zdaj se jim pridružujem! Dizajn teh slušalk je izredno dober: dobro zatesnijo zvočni kanal, kar pomeni dobro izolacijo, učinkovit ANC in presenetljivo dober zvok. Prav tako ni nobene nevarnosti, da bi mi izpadle iz ušesa, ne glede na to koliko se premikam. Drugače povedano, ustrezne za športne aktivnosti. Nobenih težav ne opažam niti pri daljšem nošenju. Še nekaj besed glede samega zvoka: čeprav poslušam precej bass-heavy glasbe (90s dance, trance, house ...) moram ocenit bas pri teh slušalkah kot premočen - še posebej najnižje (sub-bass) frekvence. Kar pa ni razlog za nižanje ocene, saj je problem preprosto rešljiv z nastavitvijo EQ v Jabra Sound+ aplikaciji. Aplikacija je prav tako dobro narejena: preprosta za uporabo, vključuje vse potrebne informacije o produktu in nastavitve zvoka, ANC, funkcionalnosti tipk (enojni, dvojni in trojni pritisk leve in desne tipke - posebej za predvajanje glasbe in telefoniranje). Aplikacija ima 3 načine za hitro spreminjanje kompleta nastavitev, med katerimi se da hitro preklopiti v stalnem obvestilu (permanent notification). Pohvaliti moram še opcijo prepuščanja zvoka iz okolice, ki je nujno potrebna za varno uporabo v prometu (npr. kolesarjenje). Tipke na slušalkah so zadovoljive. Mogoče bi lahko bile še malo 'lažje', a vseeno niso dovolj trde, da bi povzročale nelagodje. Predpostavljam, da so vseeno boljša opcija kot capacitive ploščice na nekaterih slušalkah, kjer uporabniki pogosto poročajo o slabi/fantomski zaznavi. Ne uporbljam jih še dovolj dolgo, da bi komentiral avtonomijo baterije, a zaenkrat kaže, da zdržijo daleč več kot bi jih kadarkoli imel stalno v ušesih.
izredno stabilne v ušesih
udobne, dobro tesnijo (izolirajo)
zelo dober zvok, nastavljiv EQ
izvrstna aplikacija
Avtor je želel ostati anonimen
2.12.
Potrjen nakup
Odlična kvaliteta izdelave in odlična aplikacija za Android za prilagoditev uporabe svojim željam in slušnemu profilu. Le 4 zvezdice, ker ni primerna za vsa ušesa. Po daljšem času uporabe lahko ušesa malo bolijo.
dobro utiša konstatne zvoke, npr. pri sesanju
kvalitetna izdelava
Android aplikacija
ni primerna za vse uporabnike. Nekatere pri nošenju v ušesu moti in jih začnejo boleti ušesa.
Denis K.
2.12.
Potrjen nakup
Zelo so v redu. Zelo sm zadovoljen. Enostavno in vrhunsko. Priporočam.
Avtor je želel ostati anonimen
27.11.
Potrjen nakup
Zvok bolj na strani nizkih tonov ampak se lahko popravi z aplikacijo, drugače dobro zvenijo. Kar pogosto jih lahko motijo nekateri stroji, elektronske naprave in kot posledica izgubljajo signal/prekinja(druge BT slušalke ki jih imam nimajo tega problema), zato slabša ocena.
Dober zvok (z malo popravka)
Lahko jih motijo druge naprave
Igor B.
4.11.
Potrjen nakup
precej velike - zvok super
Rafael K.
7.10.
Potrjen nakup
Odlične slušalke, prilagodljivost, zvok,nastavitve...
Avtor je želel ostati anonimen
6.9.
Potrjen nakup
Vrnil produkt. Za dano ceno kvaliteta zvoka pod pricakovanjih.
Rok V.
27.8.
Potrjen nakup
Odličen zvok.
Luka B.
16.4.
Potrjen nakup
Ok v ušesu 5. Zvok pač kot pri vseh true wireless in-ears. Žica za vedno!
ok v ušesu
Matevž H.
26.3.
Potrjen nakup
Odlične slušalke za šport.