Vorner IR grelni panel (VIR9-0479)
89,99 €

Odlična cena

Vorner IR grelni panel (VIR9–0479) deluje z grelno močjo 550 W. Ima LCD zaslon in integriran 24/7 digitalni časovnik. Primeren je za prostore v velikosti od 12 do 15 m2.


SunDirect IR grelna plošča PE700-Plus
259 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE700Plus deluje z močjo 700 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect IR grelna plošča Pe1000-Plus
319 €

279,99 €

Odlična cena

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE1000Plus deluje z močjo 1000 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect termostat Smart 1.0
64,90 €

Sundirect Smart 1.0 je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus, s katerimi se poveže direktno, brez vmesnikov. Ker deluje na baterije, je lahko prostostoječ in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga pritrdite na steno.


SunDirect IR grelna plošča PE380-Plus
209 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE380Plus deluje z močjo 380 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect IR grelna plošča IC1100-Plus, brez okvirja
379 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC1100-Plus deluje z močjo 1100 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect IR grelna plošča PE540-Plus
239 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE540Plus deluje z močjo 540 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect klasični digitalni termostat SD-T4001-27%
69 €

49,99 €

Odprodaja

SunDirect klasični termostat se priključi v vtičnico in je zelo enostaven za uporabo. Ponaša se z izhodno napetostjo 230 V in z nastavitvijo temperature med 5 in 35 °C.


Linea IR grelni panel (LIR7-0476)
79,99 €

Odlična cena

Linea IR grelni panel (LIR7–0476) deluje z grelno močjo 425 W. Ima LCD zaslon in integriran 24/7 digitalni časovnik. Primeren je za prostore v velikosti od 9 do 12 m2.


SunDirect IR grelna plošča TH400, dve držali za brisače
249 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

IR grelna plošča Sundirect TH400 je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Opremljena je z dvema profiloma iz nerjavečega jekla, ki sta držali za brisače in omogočata hitrejše sušenje brisač. Deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.


IR Power IR panel INFRAPOWER, 300 W
176,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 300 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


IR Power IR panel INFRAPOWER, 800 W
298,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 800 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


SunDirect IR panel GD500, steklo
299 €

269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Steklene infrardeče grelne plošče SunDirect so izdelane iz zelo kakovostnega kaljenega varnostnega stekla, in združujejo oblikovno dovršenost ter optimalno varnostno in energetsko učinkovitost. Njihova lepa oblika in sijaj bosta vašemu domu ali pisarni dodala imenitnost in eleganco ter večje udobje.Ta serija se odlično vklopi v moderne prostore in izpolnjuje potrebe 21. stoletja.


IR Power IR panel INFRAPOWER, 600 W
254,98 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 600 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


SunDirect termostat Smart 1.0. Pro
119 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sundirect Smart 1.0 Pro je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus. Namenjen je zahtevnejšim in naprednejšim uporabnikom.


SunDirect IR grelna plošča PE350-Plus
209 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE350Plus deluje z močjo 350 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect IR grelna plošča IC700-Plus, brez okvirja
329 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC700-Plus deluje z močjo 700 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


IR Power IR panel INFRAPOWER, 400 W
207,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 400 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


IR Power IR panel INFRAPOWER, 700 W
290,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 700 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


IR Power IR panel INFRAPOWER, 350 W
201,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 350 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno.


SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
359 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC900-Plus deluje z močjo 900 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!


SunDirect IR grelna plošča MD650-Plus, ogledalo
339 €

Infrardeča grelna plošča z ogledalom Sundirect MD650-Plus deluje z močjo 650 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih! izžarevajo eleganco in dajejo jasen odsev.


SunDirect IR grelna plošča MD450-Plus, ogledalo
299 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča z ogledalom Sundirect MD450-Plus deluje z močjo 450 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih! izžarevajo eleganco in dajejo jasen odsev.


SunDirect IR grelna plošča IC400-Plus, brez okvirja
299 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC400-Plus deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!