Harmony avto prevleka za AUDI A4, Avant, od 2015 dalje, Golf

Znamka: Harmony Naša številka: 1364057001

Harmony avto prevleka za AUDI A4, Avant, od 2015 dalje, Golf

Avto prevleka po meri za avtomobil AUDI A4, Avant, letnik od 2015, narejena natančno po modelu vašega vozila. Celoten opis

183

198,90 € Vključno z DDV
183 €

Naša številka: 1364057001

Predstavitev

Opis artikla

Avto prevleke po meri so izdelane v EU. Komplet vsebuje ročno izdelane avto prevleke, pazljivo krojene in šivane po meri s poudarkom na vsak detajl, da bi se doseglo popolno prileganje na sedeže. Sedežne avto prevleke za vozila z vgrajenimi bočnimi zračnimi blazinami in zračnimi blazinami sprednjih sedežev. Barve so odporne na UV žarke, pranje avto prevlek pa je možno v pralnem stroju.

Nudimo vam povsem novi dizajn z dekorativnim dvojnim šivom. Materiali imajo vse potrebne certifikate (obstojnost, barve, suho in mokro trenje, odpornost na svetlobo in temperaturo, gostoto, kompaktnost, krčenje…). Pri izdelavi so uporabljene italijanske tkanine in dizajni, kroji pa so izdelani na računalniškem krojaškem stolu CAD/CAM. Tehnika zagotavlja preciznost in popolno prilagajanje. Tipske avto prevleke po meri so izdelane za trajno uporabo. Montaža je enostavna.

Sprednja vrsta sedeža sta športna, bočna zračna blazina (airbag), hrbtišča sprednjih naslonov so iz plastike, sprednji nasloni za glavo so aktivni, sprednji naslon za roko konzolni (ni pritrjen na naslon sedeža), zadnji sedeži v enem kosu, zadnji naslon deljiv 2/3 plus 1/3, zadnji naslon za roko, tretji pas (za osebo v sredini) izhaja iz naslona, bočna stebra, isofix-pritrditev za otroški sedež je povezan s prevleko, zadnji nasloni za glavo so razklopni (2 plus 1).

AUDI A4, Avant, od 2015 dalje

Navodila za montažo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta prevleke prevleka za sedež
Znamka Audi
Model A4
Letnik od 2015
Število vrat 5
Sprednji sedeži športni
Sprednji naslon za roke da
Sprednji naslon za glavo aktivni
Zadnji naslon za glavo razklopni
Stranske zračne blazine da
Žepi na spr. hrbtišču ne
Polica na spr. hrbtišču ne
Zadnji naslon za roke da
Isofix zadaj da
Plastično hrbtišče spredaj ne
3. pas iz zadnjega sedišča da
Sovoznik se zloži v mizico ne
Deljiv zadnji naslon deljivo 1/3-2/3
Deljiva zadnja klop nedeljivo
Material/barva Golf
Univerzalni ne
Nosil.stekl.zad.nasl. za roko ne
Bočni steber da