Harmony prevleke za sedeže Lady, črne
45,70 € 39,58 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Lady vsebuje univerzalne prevleke za osebna vozila. 10-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže in naslonjala.

Harmony prevleke za sedeže Urban, rdeče-črne
36,89 € 33,03 €

Zadnji kos!

Harmony Urban set univerzalnih prevlek za sprednja sedeža in zadnji sedež ter naslonjalo. Izdelane so iz 100% poliestra. Niso primerne za sedeže s stranskimi zračnimi blazinami.

Kraco prevleke za sedeže Scotchgard SGX Classic, črne
65,88 € 57,64 €

Visoko kakovostne 3-delne sedežne prevleke zasnovane s ScotchgardTM zaščitnimi funkcijami, ki odbijajo tekočine, preprečujejo umazaniji, da bi prodrla v površino in spremenila barvo, občutek ali zračnost prevlek.

Walser prevleke za sedeže Hastings, modro-črne
54,59 € 49,56 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Walser Hastings ima 9 delov in omogoča da se preprosto namestijo na vse sedeže, povsem poljubno glede na želje. Zahvaljujoč peni, ki je debela 3 mm nudi posebno udobje, hkrati pa modro-črne prevleke v avto vnesejo prijetno svežino.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, zelena
12,46 € 11,55 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor zelena prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser Walser zaščitna prevleka za zadnji avtosedež, črna
17,14 € 15,98 €

Praktična zadnja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za zadnji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor Sports črna prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser prevleke za sedeže Flash, modre
44,87 € 41,39 €

Komplet avtomobilskih prevlek za cel avtomobil se ponaša s patentiranim varnostnim sistemom Walser Clix-Airbag. Zahvaljujoč svoji Walser Flash zasnovi se odlično prilegajo vašim sedežem in jih varujejo pred obrabo in umazanijo. Kontrastna kombinacija modre in črne barve bo navdušila vsakega oboževalca sodobnega oblikovanja.

CarPoint Zaščita sedeža CarPoint
11,37 € 7,44 €

Zaščita sedeža CarPoint učinkovito ščiti sedež vašega avtomobila pred umazanijo, ostanki hrane, potu …

Brillant prevleka, grelna, za avto sedež 12V
30,50 € 18,18 €

Univerzalna grelna blazina za avto sedež z zaščitno varovalko, termostatom proti pregretju. Namestitev je enostavna s pomočjo elastičnih trakov. Napajanje je možno preko 12V vtičnice za cigaretni prižigalnik.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, siva
12,46 € 11,59 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor siva prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Harmony prevleke za sedeže Deluxe Spring, sivo-črne
46,90 € 43 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Deluxe Spring v črno-sivi barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Harmony prevleke za sedeže Deluxe Spring, rdeče-črne
46,90 € 43 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Deluxe Spring v rdeče-črni barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Harmony prevleke za sedeže X-City, sive-bordo
43,60 € 37,94 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony X-City v sivo-bordo barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

CarPoint Pokrivalo volana, mat črno
12,84 € 9,41 €

Univerzalno pokrivalo volana v črni mat barvi. Z njim lahko oblečete volan vsakega vozila in vam ponuja boljši oprijem tako v toplih kot mrzlih mesecih.