Harmony prevleke za sedeže Deluxe Spring, sivo-črne
46,90 € 39,90 €

Odlična cena

Set prevlek za avtosedeže Harmony Deluxe Spring v črno-sivi barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Harmony prevleke za sedeže Deluxe Spring, modro-črne
46,90 € 44,07 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Deluxe Spring v modro-črni barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Kraco prevleke za sedeže Scotchgard SGX Classic, črne-43%
65,88 € 36,90 €

Odlična cena

Visoko kakovostne 3-delne sedežne prevleke zasnovane s ScotchgardTM zaščitnimi funkcijami, ki odbijajo tekočine, preprečujejo umazaniji, da bi prodrla v površino in spremenila barvo, občutek ali zračnost prevlek.

Harmony prevleke za sedeže Lady, črne
45,70 € 38,49 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Lady vsebuje univerzalne prevleke za osebna vozila. 10-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže in naslonjala.

Kraco prevleke za sedeže Scotchgard Lykos, črne-43%
29,89 € 16,90 €

Odlična cena

Visoko kakovostne 2-delne sedežne prevleke zasnovane s ScotchgardTM zaščitnimi funkcijami, ki odbijajo tekočine, preprečujejo umazaniji, da bi prodrla v površino in spremenila barvo, občutek ali zračnost prevlek.

Harmony prevleke za sedeže X-CIty, sive
43,60 € 38,89 €

Zadnji kos!

Set prevlek za avtosedeže Harmony X-City v sivi barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Harmony prevleke za sedeže Deluxe Spring, rdeče-črne
46,90 € 44,07 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony Deluxe Spring v rdeče-črni barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Kraco prevleke za sedeže Scotchgard SGX Classic, sive-43%
65,88 € 36,90 €

Odlična cena

Visoko kakovostne 3-delne sedežne prevleke zasnovane s ScotchgardTM zaščitnimi funkcijami, ki odbijajo tekočine, preprečujejo umazaniji, da bi prodrla v površino in spremenila barvo, občutek ali zračnost prevlek.

Harmony prevleke za sedeže X-City, sivo-modre
43,60 € 38,89 €

Set prevlek za avtosedeže Harmony X-City v sivo-modri barvni kombinaciji vsebuje univerzalne prevleke za vsa vozila z zračnimi blazinami. 11-delni set vključuje prevleke tako za sprednja kot zadnje sedeže.

Walser prevleke za sedeže Hastings, modro-črne
54,59 € 50,21 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Walser Hastings ima 9 delov in omogoča da se preprosto namestijo na vse sedeže, povsem poljubno glede na želje. Zahvaljujoč peni, ki je debela 3 mm nudi posebno udobje, hkrati pa modro-črne prevleke v avto vnesejo prijetno svežino.

Walser prevleke za sedeže Flash, modre
44,87 € 40,91 €

Komplet avtomobilskih prevlek za cel avtomobil se ponaša s patentiranim varnostnim sistemom Walser Clix-Airbag. Zahvaljujoč svoji Walser Flash zasnovi se odlično prilegajo vašim sedežem in jih varujejo pred obrabo in umazanijo. Kontrastna kombinacija modre in črne barve bo navdušila vsakega oboževalca sodobnega oblikovanja.

Harmony prevleke za sedeže Urban, rdeče-črne
36,89 € 33,85 €

Harmony Urban set univerzalnih prevlek za sprednja sedeža in zadnji sedež ter naslonjalo. Izdelane so iz 100% poliestra. Niso primerne za sedeže s stranskimi zračnimi blazinami.