CarPoint zaščita sedeža
11,37 € 7,44 €

Zaščita sedeža CarPoint učinkovito ščiti sedež vašega avtomobila pred umazanijo, ostanki hrane, potu …

CarPoint prevleka, grelna, za avto sedež 12V-57%
30,50 € 12,95 €

Odlična cena

Univerzalna grelna blazina za avto sedež z zaščitno varovalko, termostatom proti pregretju. Namestitev je enostavna s pomočjo elastičnih trakov. Napajanje je možno preko 12V vtičnice za cigaretni prižigalnik.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, siva
12,46 € 11,43 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor siva prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser Walser zaščitna prevleka za zadnji avtosedež, črna
17,14 € 15,80 €

Praktična zadnja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za zadnji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor Sports črna prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, zelena
12,46 € 11,43 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor zelena prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Prevleka za sedež Summer Wind, bež/črna
19,26 € 17,16 €

Summer Wind je univerzalna prevleka za sedež in je primerna za vse velikosti avto-sedežev, tudi za sedeže z bočno varnostno vrečo oziroma air bagom.

Prevleka sedeža Massage, modra
12,73 € 7,62 €

Biomagnetna masažna blazina z 8 zdravilnimi magneti. Primerna je za vse letne čase. Univerzalna za vse velikosti avtosedežev in primerna tudi za sedeže z bočno varnostno vrečo oz. air bagom.

Prevleka sedeža Massage, siva
12,73 € 7,62 €

Biomagnetna masažna blazina z 8 zdravilnimi magneti. Primerna je za vse letne čase. Univerzalna za vse velikosti avtosedežev in primerna tudi za sedeže z bočno varnostno vrečo oz. air bagom.