Promate zaščita za avtomobil CarShade

Znamka: Promate Naša številka: 1349685

Odlična cena

Promate zaščita za avtomobil CarShade

Promate zaščita za avtomobil CarShade nudi odlično zaščito pred prahom, vetrom in dežjem. s površino 4 × 2,1 m pokrije vsak avtomobil. Celoten opis

229.9

299,90 € Vključno z DDV
229,90 €
-23%

Naša številka: 1349685

Predstavitev

Opis artikla

Promate zaščita za avtomobil

  • Izjemna vzdržljivost
  • Praktično polnjenje preko priloženega avtomobilskega polnilca
  • Primerno za vse letne čase
  • Enostavna uporaba

Univerzalna zaščita za avto

Privoščite vašemu jeklenemu konjičku zaščito pred prahom, vetrom, dežjem, soncem, ptičjim iztrebkom in nadležnim listjem. Prenosni izdelek CarShade proizvajalca PROMATE je bil narejen z namenom, da zmanjša temperaturo vašega avtomobila do 30 stopinj. Prezračevanje zraka med CarShade in avtomobilom dokazano učinkovito preprečuje prenos toplote na avto pri visokih temperaturah.

PROMATE CarShade ostane pritrjen na vaše vozilo tudi v najbolj vetrovnih dneh. Lahko prilagodite tudi dolžino vrvi, da ustreza vašemu vozilu. Tkanine iz jeklene žice bodo poskrbele, da bo vrv zdržala še tako močne obremenitve, hkrati pa ne bo poškodovala vašega avtomobila. Površina 4 m x 2.1 m lahko pokrije vsak avtomobil in je tako primeren za zaščito vseh velikostnih razredov voznega parka.

Univerzalna zaščita za avto

Enostavna vsakdanja uporaba

Samo en klik na brezžičnem daljinskem upravljalniku vas loči od postavitve ali pospravljanje t.i. „dežnika“ na vašem avtomobilu. Proces odpiranja traja samo 8 sekund, medtem ko celoten postopek enostavne namestitve traja 30 sekund.

Zaščita za avto CarShade je primerno za posameznike, ki pred svojim domom nimajo pokritega parkirnega mesta, za ljudi, ki kampirajo ali veliko potujejo naokoli ter za družine, ki svoje otroke cele popoldneve vozijo na izven šolske dejavnosti ter jih čakajo na parkiriščih. Priložena je priročna torba za prenašanje, ki zasede malo prostora v avtomobilu in je tako zmeraj pri voznikovi roki.

Enostavna vsakdanja uporaba

Tehnične podrobnosti

Površina zaščite 4 × 2,1 m
Teža 6 kg
Velikost torbe za prenašanje 85 cm
Polnjenje preko avtomobilskega polnilca (priložen)

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina 400 cm
Širina 210 cm