VINOVE Regular Sebring osvežilec za avto

VINOVE Regular Sebring osvežilec za avto

Številka: 2869449
Odlična cena
Sebring je vonj moške pustolovščine sredi divje narave na Floridi. Navdihnjen z adrenalinom, ki ga sprošča jamsko potapljanje in skakanje s pečin. Vonj poln nevarnosti, skrit v neznanem, in vse tveganje, sprejeto med odkrivanjem subtropik. Sebring je mešanica citrusne svežine in nežnega vetra s sočno melono v kristalno čistem slapu. Vse poudari hladna meta. Celoten opis
6,29 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču

Jutri na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2869449

Predstavitev

Vinove Regular Sebring osvežilec za avto


Sebring je vonj moške pustolovščine sredi divje narave na Floridi. Navdihnjen z adrenalinom, ki ga sprošča jamsko potapljanje in skakanje s pečin. Vonj poln nevarnosti, skrit v neznanem, in vse tveganje, sprejeto med odkrivanjem subtropik. Sebring je mešanica citrusne svežine in nežnega vetra s sočno melono v kristalno čistem slapu. Vse poudari hladna meta.

Osvežilci so popolnoma varni do armaturnih plošč in oblazinjenih delov. Osvežilec je shranjen v trpežnem polimeru, ki je popolnoma varen za celotno notranjost vozila. Testi so pokazali popolno odpornost osvežilcev na visoke in nizke temperature. Nobena komponenta, uporabljena v osvežilcih VINOVE, ni škodljiva za materiale, ki se uporabljajo v notranjosti avtomobila. Dišavni kondenzator VINOVE ima trdno obliko, zaradi katere nobena snov – razen edinstvenega vonja – ne bo sproščena.

Sprednja stran osvežilca je narejena iz realistične imitacije brušenega aluminija.

Kondenzator osvežilca z originalnim izgledom – postopoma sprošča aromo do 90 dni.

Ergonomsko oblikovan zatič omogoča enostavno horizontalno ali vertikalno namestitev. Zatič je prevlečen z mehko prevleko in je popolnoma varen za reže.

  Vinove Regular Sebring osvežilec za avto

Italijanski izged

Plemenita oblika avtomobilskih parfumov VINOVE se idealno vklopi v slog sodobnih vozil.

Unikaten vonj

Francoska linija avtomobilskih parfumov VINOVE zagotavlja prefinjeno kombinacijo dišavnih not. Vaše vozilo bo dobilo dodaten pridih elegance.

Obstojnost osvežilca

Avtomobilski osvežilci Vinove so obstojni do 90 dni. Diskretni vonj se počasi sprošča zaradi koncentriranih dišavnih esenc in tehnološko naprednih polimerov, ki se uporabljajo kot sredstvo za aromo.


Sestava:

Glavna nota citrusi, ozonska voda, guava, papaja, melona
Srčna nota pomarančni cvet, jasmin, magnolija, meta
Osnovna nota sandalovina, cedrovina, mah, mošus, jantar

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

GHS07 GHS09

POZOR

  • H315 Povzroča draženje kože.
  • H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
  • H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P264 Po uporabi temeljito umiti roke.
  • P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
  • P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/regionalnimi/nacionalnimi/mednarodnimi predpisi.
  • Vsebuje: ®-p-menta-1,8-dien; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; α-metil-1,3-benzodioksiol-5-propionaldehid; (etoksimetoksi)ciklododekan; pin-2(10)-en; citral; pin-2(3)-en; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; acetil cedren; Vetiveria zizanioides, ekst., acetiliran.