Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Muc-Off Nano Tech organsko čistilo za motorje, 5L (21.667)

Muc-Off Nano Tech organsko čistilo za motorje, 5L (21.667)

Številka: 34561523
Muc-Off Nano Tech čistilom za motorna kolesa boste odstranili umazanijo izjemno hitro. To čistilo vsebuje revolucionarno nano tehnologijo, ki zagotavlja nežno čiščenje občutljivih površin vašega motornega kolesa. Biološko razgradljivo in varno za uporabo na vseh površinah, vključno z rotorjem disk zavor in ploščicami. Prav tako je odlično za čiščenje koles. Celoten opis
44,79 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

29.4.2024 v trgovini
 
30.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 34561523

Predstavitev

Muc-Off Nano Tech

Muc-Off Nano Tech čistilo za motorna kolesa je izjemno učinkovito, saj odstranjuje umazanijo hitro in nežno. Njegova revolucionarna Nano tehnologija razgrajuje umazanijo na mikroskopskih ravneh, obenem pa je popolnoma biološko razgradljivo in varno za vse površine, vključno z rotorji disk zavor in ploščicami. Prav tako je odlično za čiščenje koles. Za vse ljubitelje motornih koles in kolesarstva je to nepogrešljivo čistilo za ohranjanje vozil v odličnem stanju, ki omogoča brezskrbne avanture na cestah in poteh.

Muc-Off Nano Tech

Navodila za uporabo

Čistilo enostavno našpricate po umazani površini in pustite učinkovati 4–5 minut. Potem samo sperete s curkom čiste vode. Na delih kjer je otežen dostop pa lahko uporabite krtačo za odstranitev trdovratne umazanije.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

OPOZORILO

  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P264 Po uporabi temeljito umiti.
  • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Vsebuje

  • <5% aionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli.

Tehnične podrobnosti

Vsebina: 5000 ml