Autosol čistilo izpuha Bluing Remover
17,68 €

13,90 €

Edinstveno sredstvo za odstranjevanje zažganin modre in rjave barve iz cevi izpušnega sistema. Kombinacija kemijskih sestavin in polirnih delcev. Zagotavlja vrhunske rezultate in izpušne cevi bodo kot nove.


Autosol čistilo za motocikle
12,75 €

9,90 €

Kakovostno čistilno sredstvo, ki bazira na vodni osnovi ter je tako primerno za čiščenje motocikla. Omogoča vam enostavno čiščenje ter dodatno zaščito na vašem jeklenem konjičku.


Autosol Politura za motorno kolo Shoowroom Polish
12,04 €

11,30 €

Edinstveno sredstvo za nego motocikla. Površinam povrne lesk in jih varuje pred vremenskimi vplivi. Primeren je za plastiko, kovine in barvane površine. Enostaven za uporabo. Odbija vodne kapljice in zagotavlja lažje čiščenje motocikla.


Moto GP čistilo za platišča, 500 ml
9,46 €

8,30 €

Čistilo za hitro in preprosto odstranitev zavornega prahu ter cestne umazanije z vseh vrst koles in ostalih kovinskih površin.


Moto GP šampon za motor, 500 ml
8,97 €

7,90 €

Biorazgradljiv šampon za odstranjevanje cestne umazanije z motornih koles za vse vrste barvanih površin.


Motul čistilo Perfect Seat 250 ml
11,99 €

10,50 €

Odlična cena

Motul Perfect Seat je učinkovito čistilo za obnavljanje vseh vrst vinil sedežev. Premaz ne drsi in nudi UV zaščito, ki prepreči bledenje barv.


Motul razpršilec Air Filter 400 ml
15,73 €

13,90 €

Odlična cena

Motul A2 Air Filter Oil razpršilec je modro obarvan lubrikant za vzdrževanje penastih zračnih filtrov. Kapacitete 400 ml.


Motul šampon Moto Wash 1L
15,02 €

12,90 €

Odlična cena

Zmogljivo biorazgradljivo čistilo & razmaščevalec za celotno motorno kolo, s posebnim filmom proti rji za zaščito barve, kovinskih in lakiranih delov.


Oxford čistilne krtače Brush & Scrub
18,80 €

Čistilne krtače Oxford so primerno za vsakogar, ki uživa tako v vožnji z motorjem kot tudi v čiščenje le-tega. V kompletu so 4 krtače, različnih oblik, velikosti in vrst za širok spekter uporabe. Ergonomsko oblikovani ročaji pomagajo pri čiščenju saj se idealno prilegajo v dlani.


Oxford Rokavici za čiščenje Wash & Wax Mints
11,96 €

10,60 €

V kompletu sta dve rokavici, ki sta idealni za čiščenje motornega kolesa. Ena rokavica, ki je obdelana iz dveh strani je na eni strani mehka za nežno poliranje, druga rokavica pa ima mrežasto membrano za odstranjevanje mušic in druge umazanije.