Paulina letni set 5-delni (PL1502)-20%
11,89 €

9,49 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila, letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla z vonjem po limoni ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.


Komplet za poliranje Liquid Shine
86,10 €

Komplet za poliranje Liquid Shine vključuje vse, kar potrebujete za učinkovito in temeljito poliranje vašega jeklenega konjička.


komplet za čiščenje in obnovo žarometov-41%
11,85 €

6,99 €

Odlična cena

S tem izvrstnim kompletom za čiščenje in obnovo žarometov boste lahko v že 5 minutah dosegli skoraj popolnoma nov izgled žarometov in poskrbeli tudi za zaščito v prihodnje.


Turtle Wax JET BLACK™ - BLACK BOX® Finish kit
31,72 €

28 €

Strokovnjaki v znanem podjetju Turtle Wax so razvili učinkovito zbirko izdelkov JET BLACK™-Black Box™ Finish Kit®. Tri delna garnitura vsebuje vse kar potrebujete, da vaše črno vozilo pridobi izjemen končni videz.


Sonax letni set, 6-delni (SL5601)-15%
25,93 €

21,90 €

Odlična cena

Priročen set za poletno pranje in vzdrževanje vozila. Vsebuje: 10-litrsko vedro s pokrovom, večnamensko gobo za lažje odstranjevanje insektov, odstranjevalec insektov, avtošampon za pranje vozila, krpo za brisanje ostanka kapljic po pranju ter 1:100 letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla (za 25 litrov pripravljene tekočine).


Joseph Joseph Komplet za čiščenje zunanjosti K2 Spectrum
12,97 €

9,60 €

Edinstven sintetični vosek, ki temelji na najnovejši tehnologiji. Vosek le napršite na površino in kar mokrega obrišite. Zaradi edinstvene formule, vosek ne pušča belih sledi in je tako primeren za vse vrste barv.


Paulina letni set 4-delni (PL1401)-22%
10,95 €

8,49 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.


Paulina letni set 6-delni (PL1602)-21%
13,97 €

10,90 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila, krpo ‚umetno usnje‘ za brisanje kapljic po pranju, letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla ‚Limona‘ ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.


Autosol Set za poliranje luči Autosol
23,53 €

21,50 €

Izjemno prodajan in priročen komplet sedaj na voljo tudi pri nas. Nič več zbledelih in spraskanih luči. Posebna politura odstranjuje manjše praske, obledelost, jim povrne sijaj ter jih zaščiti pred zunanjimi vplivi. Komplet ni primeren za restavriranje zelo poškodovanih oz. spraskanih žarometov.


Philips set za obnovo žarometov
29,99 €

22,80 €

Philips set za obnovo žarometov bo poskrbel za profesionalne rezultate v 4 enostavnih korakih.


K2 Komplet za nego zunanjosti Venox
9,37 €

5,70 €

Polirno mleko Venox z vozila odstranjuje praske in napake v laku. Njegova inovativna formula osveži barvo in ji povrne prvoten sijaj. Za razliko od drugih sredstev Venox praske odstrani trajno in jih ne prekriva. Vaše vozilo bo tudi po večih pranjih ostalo kot novo.


Turtle Wax set za obnovo žarometov Headlight Restorer-22%
23,21 €

17,95 €

Odlična cena

Vrhunski set za obnovo žarometov, ki vam bo omogoči enostavno čiščenje in obnovo vseh vrst žarometov. Uporaba je izjemno enostavna in hitra ter zagotavlja, da boste odpravili porumenelost ter očistili žaromet, da bo le ta izgledal skoraj, da kot nov.


Sonax letni set, 7-delni (SL5702)-26%
33,98 €

24,90 €

Odlična cena

Priročen set za poletno pranje in vzdrževanje vozila. Vsebuje: 10-litrsko vedro s pokrovom, večnamensko gobo za lažje odstranjevanje insektov, avtošampon za pranje vozila, 1:10 letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla z vonjem po limoni (za 10 litrov pripravljene tekočine), avto dišavo Smile z vonjem po vaniliji, krpice za steklo in sredstvo za nego gume.


Sonax letni set, 4-delni (SL5402)-27%
16,35 €

11,90 €

Odlična cena

Priročen set za poletno pranje in vzdrževanje vozila. Vsebuje: 10-litrsko vedro s pokrovom, gobo in avtošampon za pranje vozila ter 1:100 letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla (za 25 litrov pripravljene tekočine).


Meguiar komplet za čiščenje vozil Carwash Advanced
106 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Komplet za čiščenje vozil Meguiar's Carwash Advanced je sestavljen iz najkakovostnejših Meguiar's izdelkov. Vsebuje vse, kar potrebujete za pranje, zaščito in vzdrževanje vozila. Primeren je tako za začetnike kot tudi profesionalce. Pakiran v priročni torbi, ki jo lahko uporabljate za prenašanje ali shranjevanje.


Meguiar komplet za čiščenje vozil Carwash Starter Kit
78,70 €

Komplet za čiščenje vozil Meguiar's Carwash Starter Kit vsebuje vse, kar potrebujete za pranje vašega jeklenega konjička. Sestavljen iz visoko kakovostnih izdelkov, ki brez težav očistijo tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Komplet je pakiran v priročni torbi, kar vam omogoča lažjo manipulacijo in shranjevanje.