Turtle Wax JET BLACK™ - BLACK BOX® Finish kit

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Turtle Wax Naša številka: 1057940

Turtle Wax JET BLACK™ - BLACK BOX® Finish kit

Strokovnjaki v znanem podjetju Turtle Wax so razvili učinkovito zbirko izdelkov JET BLACK™-Black Box™ Finish Kit®. Tri delna garnitura vsebuje vse kar potrebujete, da vaše črno vozilo pridobi izjemen končni videz. Celoten opis

28.1
5 1

31,72 €
28,10 €
-11%

Naša številka: 1057940

Predstavitev

Opis artikla

JET BLACK™ – BLACK BOX® FINISH KIT

Če želite ohraniti globok, bogat in moker videz in črn sijaj potem ne glejte dlje kot Black Box™ Finish Kit®, ki poživi in obnovi zbledelo barvo in njen sijaj. Izjemen set, ki so ga razvili strokovnjaki podjetja Turtle Wax in je učinkovit tako na kovinsko črni ali temno sivi barvi.

western-digital

Salonski izgled

Garnitura je posebej zasnovana za navdušence avtomobilov, ki bi želeli pravilno in učinkovito vzdrževati barvo svojega črnega avtomobila. Z redno uporabo Black Box® seta odstranimo vse manjše pođkodbe na barvi in tako ohranimo salonski izgled vašega avtomobila.

western-digital

Vsebina paketa

  • 1 × 355 mL Black Pre-Wax Cleaner: Zaščitena formula čisti globlje in barvo obogati.Odstranjuje manjše krožne praske in mikro praske ter dodatno zapolni udrtine kamenčkov in druge odrgnine.
  • 1 × 355 mL Black Carnauba Wax: Karnauba vosek z dodatkom črne barve vsebuje visoko sijoče polimere in UV zaščito, ki daje barvi odbojnost in jo obenem zaščiti. Po nanosu čistilo zatesni in prekrije poškodbe na površini ter ustvari enoten videz in bogat črn sijaj.
  • 2 × 355 mL Black Spray Detailer + razpršilec: Detailer se uporablja v kombinaciji s korakom 1 in 2.Pomaga odstranjevati krožne praske in doda povišan sijaj z vsakim korakom. Ta artikel se lahkouporablja tudi posamezno, med običajnim čiščenjem avtomobila, in sicer kot zaščitno sredstvo ali kot sredstvo za povečevanje sijaja.
  • 2 x Penasti blazinici: Razviti posebej za pomoč pri koraku 1 in 2. Z njima lažje dosežemo gladko in sijočo površino.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

POZOR

  • PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • Hraniti zunaj dosega otrok.
  • Hraniti zaščiteno pred zmrzovanjem.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta seti
Čistilo Avto