komplet za čiščenje in obnovo žarometov-41%
11,85 €

6,99 €

Zadnji kos!

S tem izvrstnim kompletom za čiščenje in obnovo žarometov boste lahko v že 5 minutah dosegli skoraj popolnoma nov izgled žarometov in poskrbeli tudi za zaščito v prihodnje.


Autosol Set za poliranje luči Autosol
23,53 €

21,50 €

Izjemno prodajan in priročen komplet sedaj na voljo tudi pri nas. Nič več zbledelih in spraskanih luči. Posebna politura odstranjuje manjše praske, obledelost, jim povrne sijaj ter jih zaščiti pred zunanjimi vplivi. Komplet ni primeren za restavriranje zelo poškodovanih oz. spraskanih žarometov.


Joseph Joseph Komplet za čiščenje zunanjosti K2 Spectrum
12,97 €

9,60 €

Edinstven sintetični vosek, ki temelji na najnovejši tehnologiji. Vosek le napršite na površino in kar mokrega obrišite. Zaradi edinstvene formule, vosek ne pušča belih sledi in je tako primeren za vse vrste barv.


K2 Komplet za nego zunanjosti Venox
9,37 €

5,70 €

Polirno mleko Venox z vozila odstranjuje praske in napake v laku. Njegova inovativna formula osveži barvo in ji povrne prvoten sijaj. Za razliko od drugih sredstev Venox praske odstrani trajno in jih ne prekriva. Vaše vozilo bo tudi po večih pranjih ostalo kot novo.


Meguiar komplet za popolno čiščenje Meguiar's Brilliant New Car Kit
69,90 €

Komplet za popolno čiščenje Meguiar's Brilliant New Car Kit vsebuje najkakovostnejše izdelke in je primeren tako za zahtevne uporabnike, kot tudi za vse tiste, ki šele vstopate v svet avtokozmetike. Zaradi priročnega pakiranja je komplet primeren tudi kot darilo.


Komplet za poliranje Liquid Shine
86,10 €

Komplet za poliranje Liquid Shine vključuje vse, kar potrebujete za učinkovito in temeljito poliranje vašega jeklenega konjička.


Paulina letni set 4-delni (PL1401)-22%
10,95 €

8,49 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.


Paulina letni set 5-delni (PL1502)-20%
11,89 €

9,49 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila, letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla z vonjem po limoni ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.


Paulina letni set 6-delni (PL1602)-21%
13,97 €

10,90 €

Odlična cena

Priročen set za pranje in vzdrževanje vozila poleti. Vključuje: vedro s pokrovom vsebine 10 L, gobo in avtošampon za pranje vozila, krpo ‚umetno usnje‘ za brisanje kapljic po pranju, letno tekočino za pranje vetrobranskega stekla ‚Limona‘ ter antistatični sprej za plastiko, gumo in les.