Timekettle prevajalnik WT2 Plus

Znamka: Naša številka: 1358595

Brezplačna dostava

Timekettle prevajalnik WT2 Plus

Prevajalnik proizvajalca Timekettle, ki deluje na podlagi umetne inteligence, je odličen pripomoček za ljubitelje potovanj, študentskih izmenjav, hotelov, članov medkulturne družine, mednarodne trgovine itd. Pomaga vam da vaše potovalne izkušnje postanejo prijetnejše in izboljša učinkovitost komunikacije s tujci. Celoten opis

273.1

273,10 € vključno z DDV Redna cena: 399,90 €, Prihranite 126,80 € (31 %)

Naša številka: 1358595

Predstavitev

Opis artikla

Prevajanje jezikov v realnem času. Tudi v slovenščini!

Ko potujete v tujino, ni bolj neprijetnega občutka kot da ste obtičali na neznanem kraju brez sredstev za učinkovito komunikacijo. Uporaba prevajalnika WT2 Plus (Wearable Translator 2) kot rezultat ponuja neposredno lepše popolnejše izražanje ter naravno resnično komunikacijo v kar 36-ih jezikih in 88 narečjih. In to vse v skoraj realnem času, medtem ko odkrivate lokalno kulturo med potovanjem ali iščete prenočišče brez vnaprej rezervirane nastanitve.

Pogovore med različnimi jeziki omogočajo dvoje slušalk in aplikacija naložena samo na enem pametnem telefonu. Vsaka oseba nosi eno slušalko – govorite v svojem jeziku, slišite v svojem. In to vse v razmiku 1–3 sekund. Prednost je, da se z novimi tujimi ljudmi preprosto ohranja popoln očesni stik in naravna govorica telesa, kar vam omogoča, da ne samo govorite z drugimi ljudmi v različnih jezikih, temveč da jih resnično razumete.

Timekettle WT2 Plus

Namen uporabe in aktivno odpravljanje šumov

Prevajalnik proizvajalca Timekettle, ki deluje na podlagi umetne inteligence, je odličen pripomoček za ljubitelje potovanj, študentskih izmenjav, hotelov, članov medkulturne družine, mednarodne trgovine, in še in še. WT2 Plus vam lahko pomaga, da vaše potovalne izkušnje postanejo prijetnejše in izboljšajo učinkovitost komunikacije s tujimi kupci ali partnerji. 

funkcijo aktivnega odpravljanja šumov pa popolnoma zadušijo vse zvoke iz okolice do kar neverjetnih 95% in poleg udobnega nošenja zagotavljajo jasen, čist zvok.

Timekettle WT2 Plus

Načini uporabe

AUTO MODE – Način je primeren za mirnejše okolje, kjer pogovor med dvema uporabnikoma poteka povem naravno in prostoročno.

TOUCH MODE – Način je primeren za bolj hrupna okolja, kjer imate s prstom nadzor nad senzorjem ter na ta način izdate ukaz kaj želite prevesti sogovorniku in kaj ne.

SPEAKER MODE – Način, idelan za priročna hitra vprašanja in odgovore, kjer slušalko potrebujete samo vi. S pomočjo tega načina lahko v tujini naročite pijačo, taksi, itd…, sogovornik pa odgovarja v mikrofon vašega mobilnika. 

Timekettle WT2 Plus

Preprosta uporaba in polnilna postaja

WT2 Plus je pripravljen za uporabo – samo ločite polnilno enoto in delite polovico z vašim govornim partnerjem. Slušalke se samodejno zbudijo in se seznanijo med seboj, kot tudi aplikacija. Potrebna je samo povezava preko Bluetooth-a ali WiFi-ja med slušalkami in pametnim telefonom.

Polnilnik lahko polni slušalke na poti za daljšo uporabo in daljše pogovore. Samo postavite slušalke v polnilno ohišje in polnjenje se bo pričelo samodejno. Slušalke zagotavljajo dolgoročno prostoročno komunikacijo v tujem jeziku. Življenjska doba aktivne uporabe prevajalnika WT2 Plus je do 5 ur z enim polnjenjem. Priložena polnilna postaja pa vam omogoče še dodatnih 15 ur uporabe, medtem ko čas pripravljenoti znaša neverjetnih 30 dni. 

Timekettle WT2 Plus

Tehnične specifikacije

  • Prevajalnik za 36 jezikov in 88 narečij
  • Hiter prevod v razmiku 1–3 sekund
  • Povezava preko Bluetooth-a ali WiFi-ja s pametnim telefonom
  • Trije načini uporabe: Auto mode, Touch mode, Speaker mode
  • Funkcija aktivnega odpravljanja šumov
  • LED indikatorji stanje napajanja
  • Polnilna baterija: do 5 ur uporabe z enim polnjenjem in še dodatnih 15 ur uporabe s priloženo polnilno postajo
  • Čas pripravljenosti: 30 dni

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta povezave brezžično
Način pritrditve za v uho
Pritrditev Za v ušesa
Barva bela
Zmanjševanje hrupa da
Življenska doba baterije 5 h