Sennheiser slušalke Ambeo Smart Headset

Znamka: Sennheiser Naša številka: 1114483

Brezplačna dostava

Sennheiser slušalke Ambeo Smart Headset

Sennheiser Ambeo Smart Headset so prve slušalke za iOS naprave na svetu, ki omogočajo snemanje 3D prostorskega zvoka. Opremljene so z mikrofonoma, ki zvok zajemata tako, kot vaša ušesa. Slušalke niso namenjene le snemanju, ampak ponujajo tudi izjemen zvok. Celoten opis

229

229 € vključno z DDV Redna cena: 268,33 €, Prihranite 39,33 € (14 %)

Predstavitev

Opis artikla

Izjemen zvok in reprodukcija

Če ste lastnik iOS naprave, lahko prvič v zgodovini zlahka ustvarite visokokakovosten 3D („binaural“) posnetek tako, da nosite slušalke. Na vsaki slušalki je namreč vsesmerni mikrofon. Ko pa mikrofona delujeta skupaj, zajameta zvok na isti način kot vaša ušesa. Pri tem lahko s Smart Slider nastavljate občutljivost mikrofonov, da optimizirate snemanje v glasnih okoliščinah, kot je npr. koncert.

Zahvaljujoč stereo namestitvi mikrofonov vas bodo posnetki popeljali v trenutek, ko je bil zvok posnet. Posnetke lahko poslušate na katerih koli slušalkah oz. napravi, ki je zmožna predvajanja stereo (dvo-kanalnih) posnetkov.

western-digital

Dva načina uporabe

Slušalke ponujajo zanimivo funkcijo Situational Awareness („Poznavanje okolice“), ki ponuja dva načina delovanja, ki jih upravljate s stikalom. Delovanje lahko nastavite na Transparent Hearing način, pri katerem jasno slišite zvok iz okolice. Lahko pa aktivirate aktivno zvočno izolacijo, s katero boste slišali le glasbo, brez hrupa iz okolice.

Poleg edinstvenega snemanja 3D zvoka slušalke ponujajo tudi visoko kakovost pri poslušanju glasbe. Posebna kljukasta oblika poskrbi za odlično prileganje in udobje. Za boljšo kakovost klicev in glasovnih ukazov je na nadzorni ploščici dodan še en mikrofon, ki je optimiziran za govor.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Lastnosti:

  • Frekvenčni odziv: 15Hz – 22000Hz
  • SPL: 112 dB
  • Priključek: Lightning
  • Dolžina kabla: 1,16 m

Vsebina paketa:

  • Slušalke
  • Ušesni adapterji (S, M, L)
  • Torbica
  • Dokumentacija

Garancija: 2 leti

Video


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta povezave s kablom
Način pritrditve za v uho
Pritrditev Za v ušesa
Mikrofon da
Za domačo uporabo da
Prenosne da
Barva bela
Nastavek za v uho čepki (za ušesa)
Upravljanje glas. na kablu da
občutljivost DB MW 112 dB/mW
Frekvenčni razpon od 15 Hz
Frekvenčni razpon do 22000 Hz
Dolžina vhodnega kabla 1.2 m