Royal Canin Mačja hrana Fit 10 kg
48,99 €

Zadnji kos!

Briketi ohranjajo optimalno težo za odrasle mačke zaradi zmanjšane vsebnosti maščob. Vlakna pomagajo zmanjšati nastanek trihobezoarjev, ki pri mačkah povzročajo prebavne težave. Royal Canin Fit 10 kg je primeren za ohranjanje zdravja sečil.

Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg
67,27 € 50,99 €

Briketi za sterilizirane/kastrirane mačke vsebujejo L-karnitin, ki maščobne kisline pretvarja v energijo in ima blagodejen vpliv na metabolizem. Zmanjšana vsebnost maščobe pomaga vzdrževati optimalno težo. Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin briketi za aktivne odrasle mačke Outdoor, 10 kg
52,03 € 50,99 €

Briketi za aktivne odrasle mačke pokrivajo prehranske potrebe mačk, ki se pogosto gibljejo zunaj, zahvaljujoč visoki kalorični vsebnosti. Antioksidanti skrbijo za krepitev imunskega sistema. Royal Canin Outdoor (10 kg) vsebuje prebiotike za podporo črevesne mikroflore.

Taste of the Wild hrana za mačke Rocky Mountain, 7 kg
32,90 €

Taste of the Wild Rocky Mountain Feline hrana za mačke vseh pasem in starosti se pohvali s sestavo brez žit, z nežno divjačino ter dimljenim lososom. Zaznamuje jo visok delež beljakovin. Obogatena je z naravnimi antioksidanti. Količina 7 kg.

Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg
65,90 € 55,99 €

Briketi za Main Coon mačke imajo obliko kock, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Za kakovostno dlako in zdravje kože je hrana obogatena s pomembnimi aminokislinami in vitamini. Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Friskies cat piščanec 4 kg
11,14 € 8,71 €

Friskies Cat Adult je popolna hrana za odrasle mačke z govedino, piščancem in zelenjavo.

Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 10 kg
65,99 €

Zadnji kos!

Briketi za perzijske mačke imajo obliko mandlja, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro, Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Taste of the Wild mačja hrana Canyon River Feline 2 kg
13,90 € 11,99 €

Taste of the Wild Canyon River Feline hrana za mačke vseh pasem in starosti se pohvali s sestavo brez žit, z nežno postrvijo ter dimljenim lososom. Zaznamuje jo visok delež beljakovin. Obogatena je z naravnimi antioksidanti. Količina 2 kg.

Starvita Granule hrana za mačke, 1,5 kg-54%
12,96 € 5,90 €

Odlična cena

Starvita Granule hrana za mačke je mešanica vrhunskih zrn in je primerna za vse mladiče do 12 mesecev, mačje nosečnice in doječe mačke.

Royal Canin briketi za mačke Hair & Skin Care, 10 kg
66,60 € 64,99 €

Briketi zagotavljajo gosto rast dlake in zdravo kožo. Soja, borage in ribje olje poskrbijo zanjo. Zahvaljujoč kompleksu hranil in vitaminov krma podpira delovanje kožne pregrade. Royal Canin Hair And Skin Care (10 kg) je primerna prehrana za ohranjanje zdravja sečil.

Royal Canin British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg
83,96 €

Briketi za mladiče britanskih kratkodlakih mačk imajo obliko polmeseca, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Vsebnost beljakovin in probiotikov zagotavlja uravnoteženo črevesno mikrofloro. British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg
78,89 €

Briketi za Main Coon mladiče in breje imajo obliko kocke, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro. Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg spodbuja razvoj kosti in sklepov.

Ali ste že ugotovili, kakšne brikete želite privoščiti vašemu ljubljenčku?

V spletni trgovini mimovrste boste našli bogato ponudbo suhe hrane za vaše ljubljenčke. Izbirate lahko med številnimi preverjenimi blagovnimi znamkami, kot so Brit Care, Purina Pro Plan, Ontario, Royal Canin, Whiskas, Taste of the Wild, Calibra, Eukanuba, Carnilove a veliko drugih.

Našli boste tudi veliko drugih vrst hrane za živali v obliki vrečk ali konzerv.

Privoščite svoji mački tudi udobno ležišče, kakovostne sklede in mačje stranišče, za zabavo doma pa tudi praskalnik, počivalnik ali pripomočke za igranje. Za na pot vam bo prav prišla prenosna torba ali boks za mačke.

Vaša mačka bo zagotovo hvaležna za vašo ljubečo in kakovostno skrb.