Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg-18%
65,90 € 53,99 €

Odlična cena

Briketi za Main Coon mačke imajo obliko kock, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Za kakovostno dlako in zdravje kože je hrana obogatena s pomembnimi aminokislinami in vitamini. Royal Canin Maine Coon Adult hrana za odrasle Main Coon mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 10 kg
65,99 €

Zadnji kos!

Briketi za perzijske mačke imajo obliko mandlja, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro, Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg
69,90 €

Odlična cena

Briketi za Main Coon mladiče in breje imajo obliko kocke, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro. Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg spodbuja razvoj kosti in sklepov.

Royal Canin British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg
69,90 €

Odlična cena

Briketi za mladiče britanskih kratkodlakih mačk imajo obliko polmeseca, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Vsebnost beljakovin in probiotikov zagotavlja uravnoteženo črevesno mikrofloro. British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Ragdoll Adult hrana za odrasle Ragdoll mačke, 10 kg
60,72 € 58,90 €

Odlična cena

Briketi za mačke pasme ragdoll imajo obliko piramide, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Za negovano kožo in dlako bodo poskrbele aminokisline, vitamini in omega-3 ter omega-6 maščobne kisline. Ragdoll Adult hrana za odrasle Ragdoll mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Siamese Adult hrana za odrasle siamske mačke, 10 kg
40,94 €

Briketi za siamske mačke imajo votlo valjasto obliko, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Za negovano kožo in dlako bodo poskrbele aminokisline, vitamini in omega-3 ter omega-6 maščobne kisline. Royal Canin Siamese Adult hrana za odrasle siamske mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 4 kg
33,17 €

Briketi za perzijske mačke imajo obliko mandlja, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro. Royal Canin Persian Adult hrana za odrasle perzijske mačke, 4 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Royal Canin Sphynx Adult briketi za mačke pasme sfinga, 10 kg
69,30 €

Odlična cena

Briketi za sfinga mačke vsebujejo pomembne minerale, ki zagotavljajo zdrava sečila. Trikotna oblika briketov zagotavlja daljše prežvekovanje in izboljšuje ustno higieno. Royal Canin Sphynx Adult briketi za mačke pasme sfinga, 10 kg z visoko vsebnostjo kalorij in maščob.