Starvita Granule hrana za mačke, 1,5 kg-54%
12,96 € 5,90 €

Odlična cena

Starvita Granule hrana za mačke je mešanica vrhunskih zrn in je primerna za vse mladiče do 12 mesecev, mačje nosečnice in doječe mačke.

Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg
69,90 €

Odlična cena

Briketi za Main Coon mladiče in breje imajo obliko kocke, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Visoko prebavljive beljakovine in probiotiki uravnotežijo črevesno mikrofloro. Royal Canin Maine Coon Kitten hrana za mačje mladiče Main Coon, 10 kg spodbuja razvoj kosti in sklepov.

Royal Canin British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg
69,90 €

Odlična cena

Briketi za mladiče britanskih kratkodlakih mačk imajo obliko polmeseca, se lepo prežvečijo in skrbijo za ustno higieno. Vsebnost beljakovin in probiotikov zagotavlja uravnoteženo črevesno mikrofloro. British Shorthair Kitten hrana za mladiče britanske kratkodlake mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

IAMS hrana za mačke Cat Kitten Chicken, 10 kg
30,97 € 29,90 €

Odlična cena

Hrana za mladiče vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Kitten Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Kitten Chicken, 2 kg
9,26 € 8,49 €

Zadnji kos!

Hrana za mladiče vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Kitten Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

Royal Canin hrana za mačke, 4 kg
29,90 €

Odlična cena

Briketi so primerna hrana za mucke, mlajše od 12 mesecev. Vsebujejo vitamin E in antioksidante za podporo naravne obrambe in prebavljive beljakovine s prebiotiki. Royal Canin Kitten 4 kg imajo visoko energijsko vrednost, ki ustreza povečani aktivnosti mucka.

Akinu hrana za mačke VITALITY cat kitten chicken & fish, 1,5 kg
11,50 €

Zadnji kos!

Holistična hrana ima visoko vsebnost okusnega mesa, sadja, zelišč, vitaminov in prebiotikov. Je brez vsebnosti glutena, soje in gensko spremenjenih surovin. Akinu VITALITY cat kitten chicken & fish (1,5 kg) je primeren za mucke od 4. tedna do 12. meseca.

Royal Canin Kitten briketi za mačje mladiče, 10 kg
57,99 €

Briketi so namenjeni mladičem do 12. meseca. Vsebuje vitamin E in antioksidante za spodbujanje naravne odpornosti in hitro prebavljive beljakovine s probiotiki. Royal Canin Kitten 10 kg imajo visoko energijsko vrednot, ki je primerna za povečano aktivnost mladičev.

Dibaq hrana za mačke Premius cat Kitten, 10 kg
16,20 €

Hrana vsebuje omega 3 in 6 maščobne kisline in je primeren za mucke, kakor tudi za breje mačke. Dibaq Premius mačka Kitten 10 kg vsebuje tavrin za zdravo srce in naravni antioksidant.

Bravery Hrana za mačke Cat KITTEN Grain Free, 2 kg
12,97 €

Super Premium mačja hrana Kitten Grain free (2 kg) španskega proizvajalca Bravery poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje. Njegova sestava je primerna za občutljive in alergične mucke.

Vivavita briketi za mucke, 1,5 kg
11,50 € 3,90 €

Briketi s kakovostnim mesom imajo jajčne lupine, ki so vir mineralov, joda in železa. Vsebuje vitamin A in tavrin za dober vid in podporo srčne aktivnosti. Vivavita za mucke 1,5 kg bodo navdušili vsako mačko.

Dibaq hrana za mačke Premius cat Kitten 1,5 kg
3,10 €

Hrana vsebuje omega 3 in 6 maščobne kisline in je primeren za mucke, kakor tudi za breje mačke. Dibaq Premius mačka Kitten 1,5 kg vsebuje tavrin za zdravo srce in naravni antioksidant.

Amity hrana za mačke Premium cat KITTEN Chicken & Rice, 1,5 kg
5,83 €

Premium mačja hrana Kitten Chicken & Rice 1,5 kg španskega proizvajalca Amity bo za vaše mačke zagotovila popolna hranila. Ponuja kakovostno hrano, bogato z beljakovinami, maščobami in drugimi hranili za razvoj in rast zdravja. Hrana s piščancem in rižem je zelo okusna in dobro prebavljiva. Dajte svojim muckom kakovostno hrano in podpirajte njihov optimalen telesni razvoj.