Royal Canin Sensible briketi za mačke, 10 kg
51,99 €

Briketi so primerni za odrasle mačke z občutljivo prebavo, da pomagajo zmanjšati prisotnost prebavljenih snovi v debelem črevesju. Imajo 3 različne oblike in posebne okuse za podporo apetitu. Royal Canin Sensible 10 kg je primeren za ohranjanje zdravja sečil.

Nutram hrana za mačke Total Grain Free, losos in postrv, 1,8 kg
17,90 € 16,12 €

Popolna kanadska hrana za zahtevne in občutljive mačke. Odlikuje jo visoka vsebnost lososa in postrvi. Ne vsebuje žit, krompirja in piščanca. Primerna je za mladičke z občutljivim želodcem in zapolnjuje vse prehranske potrebe mačk v katerikoli fazi življenja. Primerna je tudi za sterilizirane mačke.

Royal Canin Sensible 33 briketi za mačke, 4 kg
31,79 €

Briketi so primerni za odrasle mačke z občutljivo prebavo, da pomagajo zmanjšati prisotnost prebavljenih snovi v debelem črevesju. Imajo 3 različne oblike in posebne okuse za podporo apetitu. Royal Canin Sensible 4 kg je primeren za ohranjanje zdravja sečil.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult& Chicken, 7 kg
52,30 €

Novo

Super premium hrana vsebuje visoko vsebnost omega 3 in 6 nenasičenih maščobnih kislin za sijoče lase. Vitamini, minerali in elementi v sledovih zagotavljajo močno obrambo. Hill's Science Plan Feline Odrasli občutljivi piščanec v trebuhu in koži 7 kg je primeren za odrasle mačke s prebavnimi ali kožnimi težavami.