Najdeno: 20

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Hagen mačji počivalnik Catit Design Senses, Comfort Zone-22%
21,90 €

16,90 €

Zadnji kos!

Zabavno oblikovan mačji počivalnik Catit Design Senses, Comfort Zone je izdelan iz kakovostne plastike in opremljen z mehko blazino. Poleg tega pa ima nastavljen tudi masažni stimulator.


Akinu tunel za mačko COMFORT, rjav
10,90 €

Odlična cena

Zabavna igrača in skrivalnica za vsako mačko. Predor je rjave barve z dolžino 90 cm.


Hagen igralna steza Catit Design Senses
13,89 €
13,70 €

Igralna steza Catit Design Senses je interaktivna igrača, ki je namenjena vsem aktivnim mačkam. Še posebej primerna je za mačje mladiče.


Akinu mačji praskalnik polmesec z žogico in miško
13,90 €

12,90 €

Praskalnik za mačke v rjavi barvi in obliki polmeseca bo vaši mački nudil zabavo, hkrati pa možnost brušenja krempljev brez škode za vaše pohištvo. Žogica na vrhu in luknjica z miško bosta poskrbeli za ure in ure igre, vaša mačka pa bo zadovoljna.


Hagen gorska igralna steza Catit Design Senses
15,10 €

Gorska igralna steza Catit Design Senses je namenejna vsem aktivnim mačkam, še posebej primerna pa je za mačje mladiče. Posebna oblika steze mački predstavlja posebno doživetje in popolno zabavo.


Hagen mačji labirint Circuit Catit 2.0
11,90 €

10,30 €

Igrača za mačke Catit Circuit 2.0 je zabaven tunel z odprtinami, v katerem potujejo žogice. Je vaš ljubljenček dovolj dober lovec, da jih bo uspel ujeti?


Hagen interaktivna igrača Kopač, Catit 2.0-16%
11,90 €

9,90 €

Odlična cena

Zabavna interaktivna igračka za mačke Kopač Catit 2.0 je namenjena igri, pri kateri bo vaš ljubljenček moral s taco izbrskati hrano ali priboljške iz luknjic na podstavku.


Hagen mačji labirint Super Circuit Catit 2.0
17,10 €

14,90 €

Odlična cena

Igrača za mačke Catit Super Circuit 2.0 je zabaven tunel z odprtinami, v katerem potujejo žogice. Je vaš ljubljenček dovolj dober lovec, da jih bo uspel ujeti? Verzija Super Circuit vsebuje kar 12 kosov.


Hagen mačji labirint Wavy Circuit Catit 2.0
14,90 €
14,40 €

Igrača za mačke Catit Super Circuit 2.0 je zabaven tunel z odprtinami, v katerem potujejo žogice. Je vaš ljubljenček dovolj dober lovec, da jih bo uspel ujeti? Verzija Wavy Circuit vsebuje 7 kosov.


Hagen igralna steza Catit Design Senses, Super-Roller
19,91 €
19,40 €

Trenutno ni na zalogi

Igralna steza Catit Design Senses Super-Roller je zabavna interaktivna igrača, ki je namenjena vsem aktivnim mačkam. Še posebej primerna je za mačje mladiče. Sestavljena je iz osmih delov, ki jih lahko poljubno postavljate.