Hagen mačji labirint Circuit Catit 2.0
11,90 € 10,43 €

Igrača za mačke Catit Circuit 2.0 je zabaven tunel z odprtinami, v katerem potujejo žogice. Je vaš ljubljenček dovolj dober lovec, da jih bo uspel ujeti?

Hagen interaktivna igrača Kopač, Catit 2.0
11,90 € 10,50 €

Zadnji kos!

Zabavna interaktivna igračka za mačke Kopač Catit 2.0 je namenjena igri, pri kateri bo vaš ljubljenček moral s taco izbrskati hrano ali priboljške iz luknjic na podstavku.

Hagen igralna steza Catit Design Senses
15,10 €

Igralna steza Catit Design Senses je interaktivna igrača, ki je namenjena vsem aktivnim mačkam. Še posebej primerna je za mačje mladiče.

Hagen gorska igralna steza Catit Design Senses
15,49 €

Gorska igralna steza Catit Design Senses je namenejna vsem aktivnim mačkam, še posebej primerna pa je za mačje mladiče. Posebna oblika steze mački predstavlja posebno doživetje in popolno zabavo.

IMAC Mačja igrača - palica z miško, 47 cm
4,14 €

Barvna igrača za mačke – palica z miško, 47 cm, od znamke IMAC. Sestavljen je iz palice, na katero je obešen barvno tekstilno miško. Vse skupaj dopolnjujejo pomponi, perje in zvončki na trakovih, da dajo veliko število dražljajev. Privoščite svoji mački neskončno zabave.

IMAC Mačja igrača - palica z metuljem, 47 cm
4,49 €

Barvna igrača za mačke – palica z metuljem, 47 cm, od znamke IMAC. Sestavljen je iz palice, na katero je obešen barvni tekstilni metulj. Vse skupaj dopolnjeno s perjem in kroglico, ki daje veliko število dražljajev. Privoščite svoji mački neskončno zabave.

O´ lala Pets tunel za mačke, 100x30 cm
17,87 € 17,58 €

Tunel za mačke je izdelan iz impregnirane tkanine, ki je udobna in odlična za igranje. Lahko se enostavno zloži v kompaktno dimenzijo. Primerno za strojno pranje. O' lala Pets Tunel za mačke 100×30 cm bo hitro postal priljubljeno mesto za vaše mačke.

IMAC Mačja igrača - krog z žogo
14,57 €

Mačja igrača z žogo prihaja od znamke IMAC. Krog je izdelan iz plastike, s kroglico in se premika z zvoncem za še več zabave. Privoščite vašemu ljubljenčku veliko zabave.

IMAC Mačja palica z igračami in perjem - 35 x 9,5 cm
3,71 €

Mačja igrača s perjem prihaja od znamke IMAC. Sestavljena je iz ribiške palice z igračo. Vse skupaj dopolnjeno s perjem in kroglico, ki daje veliko število dražljajev. Privoščite svoji mački neskončno zabave.