Ferplast podloga s posodama Lindo, 0,6 l
10,20 € 8,07 €

Zadnji kos!

Podloga in posodi Lindo so izdelani iz visoko kakovostne plastične mase. Prostornina priloženih dveh posod je 0,3 l.

Ferplast posoda Supernova
9,50 € 7,67 €

Zadnji kos!

Nerjaveča posoda za vodo in hrano je primerna za pse in mačke. Spodnji rob je iz gume, ki bo zagotavljal stabilnost, saj se bo lepo pritrdila na tla.

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, 12,5 cm
3,87 € 3,30 €

Zadnji kos!

Keramična posoda je idealna za mačjo hrano ali vodo. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Je težja in stabilnejša, zato obstaja majhna verjetnosti za razlitje ali prevračanje hrane. Magic cat keramična s podobo mačje šape je zelo enostavna za čiščenje.

Magic cat posoda za hrano za mačke, nedrseča
1,80 €

Zadnji kos!

Plastična posoda je izdelana iz nestrupenega in varnega materiala. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Magic cat plastična protizdrsna posoda je opremljena s posebno gumo, ki preprečuje drsanje po tleh.

Element avtomatski dozirnik hrane za hišne ljubljenčke s kamero, 4 L
169,99 € 164,90 €

Zadnji kos!

Pametni dozirnik hrane bo vaše hišne ljubljenčke hranil, ko vi to ne boste mogli. Pametni dozirnik vam poleg hranjenja na daljavo ponuja še HD kamero, ki omogoča dvosmerno zvočno komuniciranje in opazovanje hišnega ljubljenčka prek aplikacije.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 600 ml
7,27 €

Zadnji kos!

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
5,54 €

Zadnji kos!

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse, s prostornino 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

Ferplast posoda Nova
11,25 € 6,85 €

Posoda je izdelana iz nerjavečega jekla. Na voljo je v različnih dimenzijah.

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, modra, 12,5 cm
3,84 €

Keramična posoda Magic cat z motzivom šape v modri barvi in s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda z motivom rib, ovalna, 16 cm
3 € 2,42 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib 16 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda s stojalom, modra
8 € 7,59 €

Komplet keramičnih skled Magic cat s stojalom v modri barvi. Praktični komplet z motivom simpatične ribje kosti v kovinskem stojalu. Sklede so enostavne za shranjevanje in ne samo da služijo vašim hišnim ljubljenčkom, ampak tudi primerno oživijo vaš dom.

IMAC fontana za mačke in pse, 2000 ml
43,36 €

Fontana za vaše štirinožne raziskovalce, ki zagotavljajo redno oskrbo s pitno vodo. Za kakovostno vodo skrbi ogljikov filter, ki ga je najbolje zamenjati enkrat na mesec. Protizdrsni premaz na spodnji strani zavira neželeno gibanje ali prevrnitev. IMAC vodnjak za mačke in pse s prostornino 2000 ml je ključni del opreme za vašega hišnega ljubljenčke.

Magic cat keramična posoda
2,48 €

Keramična posoda je idealna za mačjo hrano ali vodo. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Je težja in stabilnejša, zato obstaja majhna verjetnosti za razlitje ali prevračanje hrane. Magic cat keramična posoda je zelo enostavna za čiščenje.

Magic cat keramična posoda z motivom rib, 12,5 cm
3 € 2,55 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat Mačja posoda s tiskom, črna, 15 cm
3,33 €

Keramična posoda Magic cat s tiskom v črni barvi s premerom 15 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
8,63 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano ali vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 300 + 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 3000 ml
26 €

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 3000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, 12,5 cm
3,90 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Karlie posoda s fontano, 2 l
66,43 €

Pomembno je, da hišnim ljubljenčkom vedno date svežo in vodo, bogato s kisikom ter ustrezno poskrbite za njih. Skledafontano blagovne znamke Karlie bo vašemu ljubljenčku vedno zagotavljala svežo vodo za vašega štirinožnega ljubljenčka.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, plastika, 600 + 600 ml
12,98 €

Uporabna dvojna posoda za pasjo hrano in vodo. Možnost ločevanja hrane. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC dizajnersko zasnovana dvojna posoda iz plastike prostornino 600 + 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega prostora, kjer se zadržuje vaš pes.

IMAC Nadomestni filter za fontano mačk in psov, 2 kosa, 16 x 19 x 0,5 cm
12,98 €

Nadomestni filter za fontano mačk in psov, 2 kosa, 16×19 ×0,5 cm, od znamke IMAC, je odličen pomočnik pri oskrbi vaših hišnih ljubljenčkov. Filter vsebuje aktivno oglje s čimer je voda v vodnjaku čista in sveža. Privoščite svojim mačkam in psom najboljše.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 1000 ml
9,51 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 1000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 2000 ml
13,84 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 2000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 1500 ml
18,63 €

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 1500 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

Magic cat keramična posoda z ribjim motivom, oranžna, 12,5 cm
3,13 €

Keramična posoda Magic cat z ročaji v modri barvi in s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.