thePet+ hrana za mačke 3in1 cat STERILISED, 1 kg-24%
4,61 € 3,49 €

Odlična cena

Celovita hrana za kastrirane mačke z vsebnostjo smetane spodbuja nastanek želodčnih kislin. Enostavno prebavljivo piščančje meso vsebuje cink, ki zagotavlja pravilno oksigenacijo krvi. ThePet+ 3in1 cat STERILISED 1 kg vsebuje sestavine za zdrava jetra.

Bravery hrana za mačke Cat STERILIZED salmon, 2 kg
12,96 €

Super premium mačja hrana STERILIZED Grain Free salmon (2 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.

Bravery hrana za mačke Cat STERILIZED salmon, 7 kg
41 € 39,90 €

Odlična cena

Super premium mačja hrana STERILIZED Grain Free salmon (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.

Bravery Hrana za mačke Cat STERILIZED chicken, 2 kg
11,50 €

Zadnji kos!

Super premium mačja hrana cat STERILIZED Grain Free chicken (2 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.

Bravery hrana za mačke Cat STERILIZED chicken, 7 kg
36,05 €

Zadnji kos!

Super premium mačja hrana cat STERILIZED Grain Free chicken (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.

Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg-30%
67,27 € 46,90 €

Odlična cena

Briketi za sterilizirane/kastrirane mačke vsebujejo L-karnitin, ki maščobne kisline pretvarja v energijo in ima blagodejen vpliv na metabolizem. Zmanjšana vsebnost maščobe pomaga vzdrževati optimalno težo. Royal Canin Sterilised hrana za sterilizirane mačke, 10 kg je primerna hrana za vzdrževanje zdravih sečil.

Purina One z govedino za kastrirane mačke, 3 kg
19 € 16,12 €

Hrana za kastrirane mačke ima recepturo Bifensis, ki spodbuja pravilno presnovo. Dokazano zmanjšuje nastanek žolčnih kamnov in zagotavlja zdrava sečila. Uravnoteženo razmerje beljakovin / maščob pomaga uravnavati težo. Purina One z govedino za kastrirane mačke, 3 kg je vrhunske kakovosti.

Carnis briketi za kastrirane mačke, 1,6 kg
6,80 € 2,70 €

Briketi vsebujejo cink za sijočo dlako. Vsebujejo tudi vitamin D3 za zdrave in močne kosti. Carnis briketi za kastrirane mačke 1,6 kg podpirajo sečila in dobro telesno kondicijo.

Vivavita briketi za kastrirane mačke, 1,5 kg
11,50 € 3,90 €

Briketi vsebujejo rastlino Yucca schidigera, ki poskrbi za zdravo prebavo in zmanjšanje vonja izločkov. Vsebuje vitamin A in tavrin za dober vid in podporo srčne aktivnosti. Vivavita briketi za kastrirane mačke 1,5 kg so primerni za odrasle mačke.

Royal Canin briketi za mačke Sterilised, 4 kg
33,90 € 25,99 €

Briketi za mačke vsebujejo L-karnitin, ki pretvori maščobne kisline v energijo in ugodno vpliva na presnovo. Zmanjšana vsebnost maščobe pomaga vzdrževati težo. Royal Canin Sterilized (4 kg) je primerna prehrana za ohranjanje zdravja sečil.

Amity hrana za mačke Premium cat STERILISED 3 kg
7,70 €

Premium mačka premium mačka STERILIZIRANA 3 kg španskega proizvajalca AMITY je namenjena kastriranim odraslim mačkam. Ponuja visoko vsebnost beljakovin in manj maščob, da krmo prilagodite svojemu fizičnemu stanju. Poleg tega je dopolnjen z antioksidanti in tavrinom za dobro delovanje srca. Poleg tega preprečuje težave z urinskim sistemom.