Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Thule Osnovne palice 892 SlideBar, 144 cm

Thule Osnovne palice 892 SlideBar, 144 cm

Številka: 591000
Osnovne palice priznanega švedskega proizvajalca Thule. Palice ponujajo dvo-smerno drsenje in sicer kar 60 cm v vsako stran za čim lažjo tovorjenje velikih predmetov. Celoten opis
270,50 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 591000

Predstavitev

Thule 892 SlideBar osnovne palice so sigurno eden izmed najbolj edinstvenih izdelkov na avto-moto oddelku. Eden izmed največjih problemov pri strešnih prtljažnikih je ta, da je skoraj nemogoče doseči predmete, ki ste jih namestili na sredino prtljažnika. S sistemom Slidebar je Thule poskrbel za enostavno manipulacijo z palicami, saj lahko s preprosto sprostitvijo zatičev premaknete nosilni sistem za 60 cm v eno ali drugo smer. ** Tovorjenje in raztovarjanje težavnih predmetov, kot so kolesa, kajaki in ostali veliki predmeti bo od zdaj neprimerljivo lažje, kot s katerim drugim sistemom. Taki sistem delovanja pa seveda pomeni tudi **konec umazanih oblek ob doseganju težko dostopnih predmetov na strešnem prtljažniku.

Seveda je kvalitetni švedski proizvajalec poskrbel tudi za zaščito, ki poskrbi za neavtorizirano premikanje osnovnih palic in za veliko nosilnost, ki znaša kar 90 kg. Testiranja so izvedli po City Crash varnostnem sistemu, pridobljen pa je bil tudi **TÜV certifikat **Nemške agencije za varnostni nadzor.

Thule SlideBar osnovne palice so z genialnim sistemom delovanja pridobile laskavi skandinavski nagradi Red Dot in If-Design.

Opomba! Na slikah je lahko prikazan širši ali ožji model osnovnih palic, zato za pravilno širino preverite tehnične lastnosti artikla.

Garancija 3 leta (5 let proizvajalca)