Quixx osvežilna barva za pnevmatike, črna, 75 ml

Quixx osvežilna barva za pnevmatike, črna, 75 ml

Številka: 1385040
Plastika, ki izgleda kot nova – za to bo poskrbela posebna črna barva, ki bo vašemu avtu prinesla trajno barvno osvežitev. Celoten opis
18,70 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

30.1. predviden osebni prevzem
 
31.1. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1385040

Predstavitev

Quixx osvežilna barva za plastiko, črna, 75 ml

osvežilno barvo Quixx za pnevmatike boste osvežili posivele pnevmatike in jih spremenili nazaj v črne. Osvežilna barva pnevmatike je odlična in učinkovita rešitev za zbledele pnevmatike. Zahvaljujoč novi patentirani tehnologiji, tudi stare, izčrpane in dotrajane pnevmatike hitro izgledajo čiste, črne, kot nove. Posebna umazanija in UV-odporni zaščitni sloj zagotavlja barvno globino, sijaj in zaščito do 12 mesecev. QUIXX barva za pnevmatike se lahko uporablja tudi za druge gumijaste dele avtomobila.

Barva prinaša dolgotrajen satenast videz ter obstojnost do 6 mesecev. Suši se hitro, ni lepljiva in ne pritegne prahu. Odporna je na avtopralnice, vplive okolja in UV sevanje. Vsebina je dovoljšnja za za približno 8 – 12 pnevmatik. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za uporabo – 1 steklenica črne barve za pnevmatike (75 ml), 2 gobici za nanos in 1 par rokavic.

mimovrste=)

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

NEVARNO

  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru.
  • P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.